Şimdi Ara

Adana'da sevgiliyle kalacak yer (Otel, pansiyon, günlük ev?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Ağustos ta kız arkadaşımla 4 gece bir yerde kalmamız gerekiyor. Ancak kız arkadaşım 17 yaşında. 18 olmadan aynı odada kalmaya izin vermiyorlar. Ya da izin veren oteller oluyor ama nadir. Günlük evlere bakıyoruz ama Adana'da 100 TL'den aşağı yok. Sahibinden.com da bir iki tane 50 liralık şey var ama arayınca 100 lira dyorlar. Hatta haftasonu 120. Otellere falan bakıyorum Hotel Mercan var. Şimdi ben tek kişilik bir oda alacağım rezervasyon ile. Kız arkadaşıma oda nımarasını söyleyeceğim o da işte belli bir saatte çıkacak odaya gelecek. Bu şekilde yapan çok kişi biliyorum sizce sorun olur mu? Sonuçta durdurup nereye gidiyorsun diye soracak hali yok otelin sanırım. Otel çok küçük veya dandik değil. Sorun olmaz gibime gelior. İki ayrı oda tutsak boşa masraf olacak. Koskoca İnternette ucuz günlük ev bulamadım zaten bi güven sorunu var günlük evlere güvenemiyorum. Pansiyonlar ise sanırım 3 yıldız ve altı otellete deniyor. Ne yapayım kafam karıştı.

Yardımcı olanlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Adana'da sevgiliyle kalacak yer (Otel, pansiyon, günlük ev?)

Bu sen isen seni bile almazlar.
  • Yine Adana
  • 18 yaşına bastığında sevgilisiyle aynı odada kalacağını sanıyor. Burası orta çağda kalmış bir ülke evlilik cüzdanı olmadan aynı odada kalmayı bırak aynı katda ayrı odalar bile vermiyolar. "Sizi gidi akıllılar sizi gece odaları birleştirip alem yapıcaksınız dimi" mantığından dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana ferrari alsana berkcan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyükada da otel tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.