Hocam siz hangi takıma 10 gol atıp rekor kırdıydınız. Adında demir falan geçiyordu ama tam hatırlayamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Klübe üye olmak için teşvik veriyorlar
Adanademirspora başarılar
Adanademirspora attık 10 adet gol.
Arkadaş klübe üye yapmak için teklif gönderdi, ben Beşiktaşlıyım dedim.
Bırak Beşiktaşı diyo, klübüme üye ol sana 100 kontör diyo
banada gönder 100 kntr olayım ayıb ettin
tamam. uye olanlara 100 kontor ama her gun paylasımda buluncaksınız. 10 gunluk bır deneme suremız var. basarıyla gecenlere pm le bılgılendırme yapılacaktır.
çok şükür Adanalıyık Allahın Adamıyık
quote:
Orjinalden alıntı: Mutley
tamam. uye olanlara 100 kontor ama her gun paylasımda buluncaksınız. 10 gunluk bır deneme suremız var. basarıyla gecenlere pm le bılgılendırme yapılacaktır.
bana 100 kontor ver. burayı mavi beyaza boyarım
adanalıyık allahın adamıyık
forza adanademirspor
kontör yok atsana 100-200 mutley
s.a hayırlı olsun mutlu kardeş
herşey para mı be kardeşim. bakıyorum da maddiyata ne kadar düşkün arkadaşlar. özellikle fenerlix07 ve MHMN.. tövbe tövbe..
beni de ekle.. gerekirse hiç uyumam bu konuyu da alt konu yaptırtmam.yani herşey adanademirspor için.. pmden görüşürük kardeş
sagol kanka
Bir foto video arşiv başlığımız mevcut..
Emeğine sağlık,kitleleri buraya yönlendirebilirsek ne mutlu..
Adana Demirsporluyuz.!
quote:
Orjinalden alıntı: Mutley
sagol kanka
ölümüne kankayık A-d-a-n-a-l-ı-y-ı-K
aman allahım ağlamak istiyorum. ne kdar cok adanalı varmıs burada paylasıma devaaammm
Merhaba adanalılar çiğ köfteciniz geldi
electraaaa
8 ay önce işim gereği doğduğum büyüdüğüm şehir İstanbuldan Adana'ya taşındım ve yaptığım ilk iş Demirsporlu olmaktı hemen bir atkı ,bir bayrak edindim :))
Mavi şimşekler...
Bu sezon tüm maçlarına gitmeyi planlıyorum.
Son Şimşek Kidon benide ekleyin
Ben futbol ve takım nedir diye öğrendiğim de evde sadece adana demir spor tshirt ü vardı evde Mavi beyaz... Sene 84
içimizde gizlenen adanalılar varmış da haberimiz yokmuş