TARSUS MERSIN ADANA VE ADANA DEMIR İNŞ BUNLARDAN BİRİ 1. LİGE CIKAR NEDE OLSA Bİ GİDİŞ GELİŞ 5 YTL Bİ TRENLE .
quote:Orjinalden alıntı: pes4 hamachi TARSUS MERSIN ADANA VE ADANA DEMIR İNŞ BUNLARDAN BİRİ 1. LİGE CIKAR NEDE OLSA Bİ GİDİŞ GELİŞ 5 YTL Bİ TRENLE . şimşeğim oldugu sürece mersin bi yere cıkamaz
Ben de Adana Demirspor sempatizanıyım.Ekşisozölükte gördüm stada sanırım ; "Bu stad bizimdir,direkleri sizindir" yazan bir taraftar grubuna sahipmiş varmıdır aslı ya.
Arkadaşlar hepinizi trabzon maçına bekliyorum kale arkası 3 kapalı 20 ytl biletler yarın satışa cıkıcak
sen kimsin ne saçmalıyorsun?? quote:Orjinalden alıntı: ALph1940 quote:Orjinalden alıntı: MHMN bjkden 10 yiyen kadrodan hala oynayan var mı quote:Orjinalden alıntı: Mutley quote:Orjinalden alıntı: MHMN adannnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kralsın adamım işte maçlarımızdan bir tanesinden bir adet estantane Salça olma,işine bak.!
Bugün bencillik yapıyorum ve stada gitmiyorum. Lig Tv'den izlicem muhteşem taraftarımızı... Trabzonspor'un gücü ortada olsa da biz farklıyız. 3 puan bekliyorum. Haydi ŞimŞekLeR!
Bravo AdanaDemir... kutluyorum sizleri... bir mersin idman yurdu taraftarı olarak... Başarılar inş. iyi bir yere gelirsiniz...
quote:Orjinalden alıntı: beckhir 5 dakikada 3 pozisyon 1 gol... Özgür... Matematik kurallarını alt üst ettik bekir Golümüz
quote:Orjinalden alıntı: beckhir Bugün bencillik yapıyorum ve stada gitmiyorum. Lig Tv'den izlicem muhteşem taraftarımızı... Trabzonspor'un gücü ortada olsa da biz farklıyız. 3 puan bekliyorum. Haydi ŞimŞekLeR! ALDIK DOSTUM 3 PUANI TRABZONU ALT ÜST ETTİK TRABZONA Bİ ACILI ADANAAA ADS 1 - 0 TRABZONSPOR
ADANA DEMİRSPOR - VESTEL MANİSASPOR Stat: 5 OCAK, Tarih: 24.01.2008 Perşembe, Saat: 13.30 Yeni ADS Store Ürünlerimle Kapalıdayım...
quote:Orjinalden alıntı: ALph1940 quote:Orjinalden alıntı: beckhir 5 dakikada 3 pozisyon 1 gol... Özgür... Matematik kurallarını alt üst ettik bekir Adana'ya geldiysen maça da gelirsin, maça geldiysen görüşek bir...