Şimdi Ara

******Adana Demirsporlular****** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
10.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hehlal olsun adanademire taraftarıyla takımıyla gercekten helal olsun vestelide yenmişler
    samsundan selamlar
  • Vestel Manisa maçı mükemmeldi. Sahada da tribünde de her şey vardı... Perşembe günkü destandan görüntüler:

******Adana Demirsporlular******

Fotolar için renkdaşlara teşekkürler, kendi çektiklerimi yarın ya da en kısa zamanda eklemeye çalışırım.

• ADANA DEMİRSPOR - DARDANEL

Stat: 5 OCAK, Tarih: 27.01.2008 Pazar, Saat: 13.30

Yine Kapalı B üstteyim inş.

Bizim için çok önemli bir maç... Üst üste 2 hafta içerde oynicaz ve mutlak 6 puan almamız lazım. Haydi Şimşekler...

Herşeyimi verdim; gitti gençliğim.
    En çok seni sevdim, Mavi Şimşeğim!
    Yalnız bu can kaldı, bütün servetim,
    Şampiyon ol vermezsem, ben şerefsizim!

• Yarın inşallah Çanakkale Dardanel karşısında galip gelirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

Yarın inşallah Çanakkale Dardanel karşısında galip gelirsiniz

Sağolasın. Birçok kişinin içten istediğini biliyoruz, hissettiriyorsunuz bunu...

Böyle camiası olan takımlar 2. 3. liglerden biran önce kurtulmalı.
  • vay ADS lilerde gelmis hocam sizin bu Mersin İdman Yurduyla ne alıp veremediginiz var ya...

ben cukurovadayım bizim sınıftada var biri şimşeklerden cocuk diyo deplasmanda bi adam oldurim 50 kisi beni vursun gam yemem diyo ya..

ama su mersin idman yurduna soylediginiz tezehürat manyak yazacaktım aklıma gelmedi
  • Birbirine yakın ve rekabet içindeki şehirlerde, ilçelerde böyle durumlar oluyor, çok eskilere dayanıyor.

Adana Demirspor taraftarı günahı kadar sevmez MİY taraftarını... "Ayağa kalkmayan Mersinli olsun" denir burda statta... Önce büyüklerinin anlattıklarını dinler, güzelce maç izlemeye geldiği dönemlerde taşlandıklarını, küme düşürülme olaylarını.. Sonra kendi yaşar ve nefreti arttıkça artar. Kavgalara girer, arkadaşları ya da renktaşları ceza evlerine girer. (Döner bıçaklarıyla Mersin taraftarını doğramaya giderlerse ve geride yaralılar bırakırlarsa olur tabi o kadar... Taraftar sitesinin anılar bölümünde çok heyecanlı anıları okuyabilirsin)

Şu an Adana'daki maçlarda panzerler, akrepler hazır tutulur. Artık çok zor barış sağlanması.

Tezahüratlarımız ise süperler hatta vücut hareketleriyle kombine olmuş Mersin tezahüratlarımız da var fakat ne yazıkki +18 içerikler içerdikleri için buraya yazmayı doğru bulmuyorum. Ama youtube da aratırsan bulabilirsin.

• kalmadımı forumda adana demır sporlular hıc yazmıyosunuz
  • beckhir hocam,tribünlerinizin siyasi kimliğine hastayım.Sonuna kadar Adanademirspor!

Forza Mavi Şimşekler

VENCEREMOS !
  • tam 10 yıl oldu çok güzel beste seviyorum adsyi arkadaşa sipariş verdim eskişehire gelirken getirecek bir tane demirspor atkısı
    1 2 3 masmavi şimşekler
  • bu ayki four-four-two da 6 sayfa demirsporumuz var beyler.almanızı tavsiye ederim
  • Mavi Şimşekler 1-0 yenildi.
  • A.Demirspor özellikle ikinci yarı bir çok net fırsattan yararlanamadı.

Maç 1-0 G.Birliği lehine bitti..

Maç sonu "Gençler kümeye" diye inliyor Adana 5 Ocak..
  • Son 3 maçı kısaca değerlendirmek istiyorum....

1. Dardanel maçı (2-0):
    Takımdaki yorgunluk ilk kez bu kadar ortaya çıktı. Çok nadir pozisyona girebildik, kendi evimizde gördüğüm en vasat hallerimizden biriydi diyebilirim.
    Neyse ki bu taraftara yansımadı, sürekli oyunda kaldık ve takımı ateşledik sonuçta gol kaçırmadan, girdiklerimizi atarak 2-0 kazanmayı bildik.
    Manisa gibi bir final maçından sonra gayet iyi bir skor.

2. Gençlerbirliği maçı (0-1):
    Bu maç böyle bitmemeliydi. Maç dengede giderken büyük bir şanssızlıkla 1-0 yenik duruma düştük. Taça çıkmasın diye uğraşılan top, taca çıkmadı ama gol oldu. Daha sonra özellikle son 15 dakika baskı arttı ve 2 tanesi %100'lük birkaç pozisyon kaçtı. Tabi bu 0-1'lik skorda 6 as oyuncunun dinlendirilmesinin de payı büyüktü. Sonuçta 3 gün sonra Tarsus maçı vardı ve bir liderlik mücadelesi verecektik.

3. Tarsus maçı (1-0):
    Hafta içi ve gündüz olmasına rağmen takımı yine yalnız bırakmayarak kendimizi kanıtladık. Ve futbolcular da biliyor ki bu sene iş play-offlara bırakılmamalı ve direk 1.lige çıkılmalı... Birçok fırsat kaçtı fakat yıldızımız Özgür Nasuh'un attığı tek golle 1-0 kazanmayı bildik. Son anlarda berabere de bitebilirdi maç fakat böyle bitti ve 3.hafta liderlik koltuğuna averaj değil, puan farkıyla oturduk. İnş. böyle de devam eder ve lider olarak, olmadı 2.olarak 1. lige çıkarız. Sonra ver elini süper lig.

• masmavi şimşekler

gençlerbirliği 0
    ADS 1 ilk yarı sonucu
    venceremos
  •  ******Adana Demirsporlular******
  • La olum gençlerbiliğnde yenildik 2-2 berabere yane kupadan gittik
  • A.Demirspor lider..
  • ŞAMPİYON
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.