adana demirsporlular aynı zaman da hasta bjkli oluyorlarmış(nasıl oluyorsa artık) doğru mudur?
quote:
Orjinalden alıntı: wrong
adana demirsporlular aynı zaman da hasta bjkli oluyorlarmış(nasıl oluyorsa artık) doğru mudur?
bana kalırsa fenerbahçeli olma ihtimalleri daha yüksek. bi kere ortak noktamız rengimiz(mavi) ikincisi bjkliler renkli takım tutmayız muhabbeti yapıyolar durmadan. yani hocam senin tezi çürüttüm
A-D-A-N-A-L-I-Y-I-K AYNI ZAMANDA F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-A-L-I-Y-I-K
@hades
Kardeş,takım ve grup hakkında bilip bilmeden lütfen yorum yapma ve insanlara çift takım destekliyormuşçasına bir izlenim verme
He..sen başka takımalrıda kovalıyor olabilirsin ama bunu genele mal edemezsin.!
Seni sen yapan şehrin takımını tutup sana katmış olduğu değerlerin hakkını o şehrin takımına verdiğin destekle ödemekte olduğunu bilmek tarifi mümkün olmayacak kadar güzel bir duygu...
Bunu yaşıyorsanız boşverin gerisini... Ve mutlu olun, genelin taşıdığı hislere kapılmayıp özel kalabildiğiniz için...
mutleeeeeey
quote:
Orjinalden alıntı: Mutley
electraaaa
quote:
Orjinalden alıntı: electra
mutleeeeeey
quote:
electraaaa
adamııııımmmmmmmm
quote:
Orjinalden alıntı: kebabkolik
@hades
Kardeş,takım ve grup hakkında bilip bilmeden lütfen yorum yapma ve insanlara çift takım destekliyormuşçasına bir izlenim verme
Seni sen yapan şehrin takımını tutup sana katmış olduğu değerlerin hakkını o şehrin takımına verdiğin destekle ödemekte olduğunu bilmek tarifi mümkün olmayacak kadar güzel bir duygu...
Bunu yaşıyorsanız boşverin gerisini... Ve mutlu olun, genelin taşıdığı hislere kapılmayıp özel kalabildiğiniz için...
söylediklerimde ciddi değildim. arkadaşa(wrong) takıldım hepsi bu. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim hocam yoksa ne ben adanalıyım, ne de mutley fenerbahçeli
quote:
Orjinalden alıntı: **HadeS**
quote:
@hades
söylediklerimde ciddi değildim. arkadaşa(wrong) takıldım hepsi bu. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim hocam yoksa ne ben adanalıyım, ne de mutley fenerbahçeli
Gereken bazı realiteleri ilettiğimi ve anlaşıldığımı düşünüyorum
Yolun düşerse Adanaya bekleriz maçlarımıza
Ben bu kebabkolikten şikayetçiyim, sana havale ediyorum.
quote:
quote:
mutleeeeeey
quote:
electraaaa
adamııııımmmmmmmm
quote:
quote:
quote:
mutleeeeeey
quote:
electraaaa
adamııııımmmmmmmm
boşver hocam. ne demiş mahsun kırmızıgül: hepimiz kardeşiz
mutleeeeeeyy atmosfer gör kankaaaaaaaaaaaaaa
quote:
mutleeeeeeyy atmosfer gör kankaaaaaaaaaaaaaa
hocaaaaa manyaksıııııııııınnnnn
Ortaya karışık
quote:
Ortaya karışık
oy oy oy antrenmandan sonra ne gıder beee
electra-mutley el ele adanademir süper lige
quote:
Varsa bi sorunu olan direk bizimle irtibata geçer.!
Başlıyoruz...
ÇİLE CEKTİK CEFA CEKTİK BU ALEMDE YANLIZ TEKTİK SEN ŞAMPİYON OLAMASANDA SENİN İÇİN CANLAR VERDİK İŞTE ONLAR CEFAKARLAR BAZEN AGLAR BAZEN COŞAR SEN ŞAMPİYON OLMASANDA SANA AŞIK BU TARAFTAR!!!
quote:
Başlıyoruz...
ÇİLE CEKTİK CEFA CEKTİK BU ALEMDE YANLIZ TEKTİK SEN ŞAMPİYON OLAMASANDA SENİN İÇİN CANLAR VERDİK İŞTE ONLAR CEFAKARLAR BAZEN AGLAR BAZEN COŞAR SEN ŞAMPİYON OLMASANDA SANA AŞIK BU TARAFTAR!!!