Şimdi Ara

Adana Güzelyalı Ve Yurt Mahallesi Hız Kayıpları.!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Adana Güzelyalı Mahallesinde oturmaktayım ve uydunetten çok şikayetciyim.

Sorunum; Güzelyalı ve Yurt Mahallelerinde (yan yana Mahalleler) Özellikle Hafta Sonları %80 'e Varan hız düşümleri yaşamaktayım. İçinizden bazı arkadaşlar dicek arıza kaydı vermedinmi diye ? Kaç Kere Arıza Kaydı Verdim. Sonuçmu Herşey Aynı Değişen hiç birşey yok.

4mbps hız almışsın Youtube vb gibi video içerikli sitelerden takılmadan izlemem gereken 5 dk lık videoyu dona dona izliyorsun Online oyunlar oynuyorsun World of warcraft - Warcraft III (DOTA) ..vs oyunlar ping ler ms ler havada uçuşuyor sinirlenmemek elde değil.

Artık dayanamadım Bölge Müdürlüğüne Gittim Dedim sorunum budur nasıl çözeriz.

- Bilgiler verildi felan filan verilen cevap ; Şuan Bulunduğunuz Mahallede Aşırı Yoğunluk var bu yüzden Zaman Zaman Kesintiler Yaşayabilirsiniz.

- Peki Nasıl Çözeriz bu problemi ?

- Şuan Yapılabilecek Bir şey yok, yoğunluktan dolayı sistemimiz yoğunluğun boyutuna göre hızı orantılamak için siz kullanıcıların limitlerinde kesintiye gidebiliyor. Yeni Sistem Gelicek Ozaman O cihazlarda port olayı çok daha fazla ozaman böyle sıkıntılar yaşanmıcak.

- Peki Nezaman gelecek bu cihazlar ..vs ?

- Yaklaşık 3 ay sonra.

- Hönk.!!!!!

- 3 ay beklicekmiyim ben verdigim paranın karşılığını alabilmek için ?

- üzgünüm yapabilecek birşey yok.

Bana bunları diyen şahısa gitse benim mahallemde oturan birisi gitse ben güzelyalı mahallesinde oturuyorum uyunete abone olmak istiyorum dese inanın hemen kaydını yaparlar.

Ama kayıt ederkende bu mahallede havuz problemi var şuan ordaki kullanıcılarımıza DOĞRU DÜRÜST hizmet veremedigimiz için yeni kayıt almıyoruz demezler...

Hala yeni üye kaydı yaparlar...

Sizlerin Yorumunuza Bırakıyorum arkadaşlar...

• adana felç
    adana güzelyalıdayım durum kötü...
  • Adana Güzelyalı Hakketen Felç acaba video tanıtım bölümünde 100mbit uydunet tanıtımını yapan yetkililer bu topic i okudularmı keşke okusalardı.

Biran evvel artık şu sorunu düzeltin , portlarınız güzelyalıya yetmiyor artık çözün şu sorunu

benden tavsiye güzelyalıda yeni uydunete abone olacak varsa olmasın berbat şuan...

Siz daha iyi bilirsiniz ama yetkililer güzelyalı mahallesindeki internet cafeleri başka müsait olan mahallelerden data transferini başka mahallelerden yapsanız hiç olmazsa sorun ortadan kalkar. Nede olsa kablonet yeni adıyla uydunet mesafe uzasa bile kayıp olmuyor yeterki frekansların ayarlarını sağlam yapın.

Tabi bu bir öneri siz yetkililer daha iyi bilirsiniz böyle işleri ama belki unutmuşsunuz diye hatırlatayım dedim yoksa çekilmez böyle bir hizmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 3 Kasım 2009; 12:18:39 >

• beyler bende sorun düzeldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 4 Kasım 2009; 17:45:56 >
  • Özellikle hafta sonları saat 5 den sonra gene başlıyor :s
  • Şu rezilliğe bakarmısınız ? Bende Adana Güzelyalı'da oturuyorum, online oyun oynamaya çalışıyorum, paket kayıplarını ve ping değerlerini görüyorsunuz. Böyle bir hizmet olabilirmi ! Bunlardan haberleri yokmu ? Nasıl bir router kullandıklarını ve hop noktalarını çok merak ediyorum. En yakın zamanda başka bi servis sağlayıcıya geçecem. Bunlara karşı bir forum filan yokmudur topluca kurtulalım bu kablonet faciasından yeter ak ya.

• şuanda güzelyalıda alternatif çok:kablonet+ttnet+süperonline hangisi iyi hizmet verir ona geçeriz. f\p diyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 ay yalanına inanmadın değil mi ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.