Şimdi Ara

Adana hakkında bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar . Adanaya 2 yıllığına Denetmen olarak atandım. Adana hakkında tavisye istiyorum. kiralık ev ve semt bakımından. Adana nezih ve arabam olmadığında gece en canlı caddelerien mekanalrına yakın semt tavisyesi istiyorum. Adana sosyal hayatı hakkındada bilgi verebilirsiniz. Üniversite gençliği nerde takılır. Hangi semtte oturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagatayKhan -- 1 Nisan 2016; 19:38:15 >

• Yüreğir civarına gelmediğiniz sürece bir problem olacağını düşünmüyorum. Turgut Özal ve çevresi bir de Reşatbeyin veya Atatürk Caddesinin oralar takılmak için güzel yerler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de adanadayım hocam. Barajyolu, Turgut Özal gökkuşağı civarı, gazipaşa ziyapaşa civarı sosyal hayatın toplandığı başlıca yerlerdir. Araban olmadan da bir çok yere ulaşımın mümkün buralardan. Evler çok yeni değildir hatta eskidir ama dediğim gibi en merkezi semtler buralar. Bir bak derim.

• Yüreğir'in heryeri kötü değildir aslında.Özellikle şu Kışla Mahallesi,Seyhan Park Evleri civarı Adana'nın en sakin ve temiz yeridir.

• 8 senedir adanada ogrenciyim turgut ozal, gazipasa, ziyapasa guzel mekanlarin bulundugu yerler. Ozaldaki apartmanlar nispeten daha yeni ama kira olarak yuksekler tavsiyem huzurevlerinin kuzey kisimlari olabilir tek otobusle istediginiz yere gidebilirsiniz sakin yerlerdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl 3 ayım doldu Adana güzel memleket, dışardan göründüğü gibi değil, özala yakın bir yerden ev tuutum, eve göre kiram iyi, bana göre yüksek ☺️

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.