Şimdi Ara

Adana İl Jandarma Komutanlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
24.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

329. dönem yedek subay sınavı sonucuma göre (12 Ağustos 2009) Adana İl Jandarma Komutanlığına teslim oluyorum bende...
    Varmı istanbuldan gelen benimle... ben istanbul sabiha gökçen hava limanından sunexpress ile sabah 7,30 uçağıyla gidiyorum varsa tertiplerim görüşelim orda 8,50 de adanadayım.
    forumlardan okuduğum kadarıyla ve arkadaş çevremden edindiğim bilgiye göre çok güzel bir yere düşmüşüz... haydi hayırlı teskereler olsun...
    varsa yol arkadaşım yada askerlik arkadaşım ;)
    12 ağustos sabah 07:00 ye kadar 05053367005 den ulaşabilir...
    alpereskimez@hotmail.com
  • arkadslar gecen sene 327. kısa donem olarak adana ıl jndrma komtnlgndaydım.eger adanaya düşen olursa yardımcı olurum.. honour_-@hotmail.com
  • S.a arkadaşlar bende Adana il jandarma komutanlığına kd er olarak düştüm.Pazartesi sabah 7.30 gibi adana havaalanına ineceğim ve teslimden önce şehir merkezinde gezmek istiyorum yine aynı şekilde çetinkaya minibüsüne mi bineyim gitmek için=?
    Bu arada denize girmek yasak sanırsam askere ancak yine de girebilir miyiz?
    Merkezden sahil e kaç km dir?
    Valla adana güzel bir şehir daha önce gittim 1 gün merkezi gezmiştim ancak jandarma olmak zor heralde şöyle ki haberlerde hep adam yaralama olayları görüyoruz Adanamızdan:)))
  • Selam,

Ben de kısa dönem er olarak düştüm Adana Jandarma il komutanlığına.Yarın teslim olacağım,sabah 8'de adana'da olacağım.Tüm yorumlar güzel fakat geceleri devriye atıldığından biraz yorucu olabiliyormuş.Adana yazın çok sıcak olur, serin yerden gelen arkadaşlar başta zorlanabilirler.Ne kadar rahat da olsa 40 derecede bot ve kamuflaj giyeceğinizi unutmayın derim.Herkese hayırlı tezkereler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reignman -- 11 Nisan 2010; 16:56:55 >
  • bir adanalı olarak söylemeliyimki kışı çok rahattır, ama yazıda çok sıcaktır. bol bol kebap yer şalgam içersiniz. Hayırlı teskereler.
  • Dedelerim biraz nasihat versenizde bizde dinlesek!!
  • hacı adana iyidir kafayı yorma kral askerlik yaparsın
  • inş. havaalanından kışlaya nasıl giderik? birde kısa dönem jandarma ne iş yapar? bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
  • Havaalanından sakın taksiye binmeyin,
    Meydan dolmuşları var, kimse sorsanız gösterirler(taksiciler hariç :p) onlarla çarşıya geçin ki 3 dk sürer, bindiğiniz dolmuşa da Yüreği dolmuşuna binmek istediğinizi söyleyin.''Yavuzlar'' (Yüreğir'e gidiyor) dolmuşlarına bindikten sonra kışlada ineceğinizi söyleyin önünde indirir.
  • arkadaşlar öncelikle, il jandarmaya geleceklere hayırlı olsun. 335. K.D. olarak il jandarmadayım. dört gözle gelmenizi bekliyoruz. :) diğer kısa dönem arkadaşlarımla birlikte size yardımcı olacağımıza emin olabilirsiniz. maalesef uzun dönemler için aynı şeyi söyleyemeceğim.
    şu an denetlemeye hazırlanıyoruz. en büyük şansınız denetlemeye girmeyişiniz. dağıtımınız 15 ilçe karakolu veya benimde bulunduğum kışla hizmet destek birlik komutanlığına yapılacak. adana sıcaktır diye sevinmeyin. bazı ilçelerde diz boyu kar olduğuna bizzat şahit oldum. şehir merkezi tabii ki türkiyenin en sıcak kış mevsimini geçirecektir.

hava alanından il jandarmaya, taksici eğer dolaştırmazsa 15-20 lira arası tutar. gerekli pazarlığı buna agöre yapabilirsiniz.
  • Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İL J.K.LIĞI/ADANA
    ADANA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/MERSİN
    MERSİN İÇEL
  • ben adanalıyım kral yere düştünüz çarşının ortasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodiag

Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    ADANA
    Temel Eğitimini Müteakip
    MERSİN İÇEL

Benimkinin aynısı kardesm aynı yerdeyiz furkantekbas@hotmail.com ekle konusalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodiag

Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    ADANA
    Temel Eğitimini Müteakip
    MERSİN İÇEL

ben de aynı yerlerde yaptım341 ksdydim ben de...
    adanada kaçıncı takımdaydım mersinde nereye düştün bi anlat hele

• arkadaşlar birde ADANA Jan. BÖLGE KOM. hakkında bilginiz varmı varsa biraz aydınlatabilir misiniz?
  • Burası çıkan varsa sorularınızı yanıtlayabilirim.
  • merhabalarr, benimde kardeşim gitti 12sinde teslim olduu, acaba yardım olabilicek biri varmı iletişim telefonları konusunda, çünkü 4 gündür konuşamıyorz ve nereden ulaşacağımızı bilemedik, birşey olduğundan şüpheleniyoruz, merkezden ankesörlü tel numarası verdiler, onlarıda kimse açmıyor, bende orada askerlik yapanlar bilir diye buraya yazıyorum, yardımcı olabilicek biri varsa çok sevinirimmmmmmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: mrvoli

merhabalarr, benimde kardeşim gitti 12sinde teslim olduu, acaba yardım olabilicek biri varmı iletişim telefonları konusunda, çünkü 4 gündür konuşamıyorz ve nereden ulaşacağımızı bilemedik, birşey olduğundan şüpheleniyoruz, merkezden ankesörlü tel numarası verdiler, onlarıda kimse açmıyor, bende orada askerlik yapanlar bilir diye buraya yazıyorum, yardımcı olabilicek biri varsa çok sevinirimmmmmmmm

İlk günler öyle olur meraklanmayın, benide kaç kişi aramıştıda ulaşamamışlardı, hatta yüzbaşı kuzenim var o aramış beni onu bile bağlamadılar, alayda ankesörlü telefonlar var onlardada genelde çok sıra olur, siz arasanız ankesörlü telefonu ordan biri açar ya da açmaz ,açtı diyelim kardeşinizin adını seslenir o anda oralardaysa şansa konuşabilirsiniz. Komutanlar acemiliğin ilk günlerinde defalarca sorarlar ailesine haber veremeyen var mı diye varsa hemen o anda kendi cep telefonlarını verip aileleriyle görüşmelerini sağlarlar ki ben defalarca şahit oldum bu duruma adana il jandarmada.Şu an için yapabileğiniz tek şey ankesörlü telefonları arayıp telefonu açan askere durumunuzu anlatmanız,alay kantininde telefon kartı satılıyor belkide telefon kartları tükendi.Meraklanmayın evdekinden daha güvenli biryerde bir şey olsa Allah Korusun ,çoktan komutanlar haber verirdi zaten.Dediğim gibi acemiliğin ilk haftalarında çokca olan bir durumdur bu.

• çok sağolun içimi rahattlatınızzz gerçektennn, biraz önce aradııı, ama dediğiniz gibiymişş, açarlarsda yada o yakınlardaysa ulaşabilrimişim yoksa imkanı yok
    sanıyorum acemilik vaktinin geçmesini beklicez, sizler biliyorsunuz, yaşayan sizlersiniz, inş vakit geçer biranöncee, teşekkür ederimmmm
  • Jandarma Genel Komutanlığı
    Kısa Dönem Er
    Acemi: İL J.K.LIĞI/ADANA
    Usta: İL J.K.LIĞI/ADANA

Var mı başka buraya düşen arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.