Şimdi Ara

Adana İl Jandarma Komutanlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
24.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kardeş bende buraya düştüm.

Statüsü Kısa Dönem Er
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İL J.K.LIĞI/ADANA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Aralık 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ADANA
  • selam bende 12 12 2012 adana il jandarma izmirden gitcem adım samet devrelerime selam
  • Hayırlı tezkereler arkadaşlar, okuduğum ve duyduğum kadarıyla iyi bir yermiş.

@Mecha, senin şafak bitmez oğlum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechastyler

Jandarma Genel Komutanlığı
    Kısa Dönem Er
    Acemi: İL J.K.LIĞI/ADANA
    Usta: İL J.K.LIĞI/ADANA

Var mı başka buraya düşen arkadaşlar?

kardeş bende aynı yere düştüm hem acemilik hem ustalıkaynı yerdeyiz.nerden geliyorsunuz,ben konyadan
  • 12.12.12 askerlerindenim benimde acemilik de ustalık da Adana İl Jandarma.Herkese şimdiden hayırlı tezkereler.Sivastan geliyorum.ismim Hasan Basri.
    Genel itibariyle Adana dan ve Jandarma dan memnunmuş askerliğini orda yapanlar.umarım bizde bir gün memnuniyetimizi belirten şeler yazarız buralara.
  • Selamlar tekrardan,
    Ben İstanbul'dan geliyorum, kütük Çankırı, adım İsmet. Adana'dan arkadaşlardan, tanıdıklardan öğrendiğim, güzel yermiş arkadaşlar. Ailelerinizi dostlarınızın gözü arkada kalmasın. Hani ben yine de temkinli davranıp "güzel" demekle yetiniyorum. İyimser anlamda daha fazlası söylendi.
    Bu arada şu an müthiş yağmur varmış Yüreğir'de :))

@nighty
    pislik yapma len :))))
  • var mi buraya dusen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serinyolda acemilikten sonra benim ustalık da adana il jandarmada olacak. 349 kd leri görürmüyüm bilmem ama kallavi sıcağa denk gelicez (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechastyler

Selamlar tekrardan,
    Ben İstanbul'dan geliyorum, kütük Çankırı, adım İsmet. Adana'dan arkadaşlardan, tanıdıklardan öğrendiğim, güzel yermiş arkadaşlar. Ailelerinizi dostlarınızın gözü arkada kalmasın. Hani ben yine de temkinli davranıp "güzel" demekle yetiniyorum. İyimser anlamda daha fazlası söylendi.
    Bu arada şu an müthiş yağmur varmış Yüreğir'de :))

@nighty
    pislik yapma len :))))

ismeeeet askerlik bitti ismeeet :) burdan tanıştık ismetimle çok güzel bi arkadaşlığımız olduçaskerlikte amaaan geöti gitti işte bi şekilde bitiyor takmayın kafaya arakdaşlar Allah hakkınızda hayırlı olanı versin.dinimiz amin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.