Şimdi Ara

Adana İl Jandarma Komutanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
24.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yüreğirdeymiş kışla.

haberleşelim

• Aday No 33765
    Adı ve Soyadı GÖKHAN KEMAN
    Baba Adı SÜLEYMAN
    Doğum Yeri DENİZLİ
    Kuvveti Jandarma
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ADANA İL J. K.LIĞI ADANA
  • quote:

var ben varım. adanaya düşen

ama

319 K.D.[/
    size]
    b]
  • Dedem anlatsana biraz, tavsiyelerin var mı?
    nasıl bir yer sence? Sen ordan nereye geçtin felan?
    mereklandım çok, sanırım az kişi gidiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: acemi_re

quote:

var ben varım. adanaya düşen

ama

319 K.D.[/
    size]
    b]
  • baba askerliği bilmiyom ama adana güzel yerdir 4 sene orada okudum..haftasonu izinde yumartalıga belki mersine kaçarsınız denize :) 1 saat falan..ama deyim yerindeyse gavur a. gibi yanar yazları valla pudra falan bayagı alın sıcaktan isilik ve pişik olmasın :)
    bende Edirne il jandarma ya düştüm kd..herkese hayırlı teskereler...:)
  • yok mu tertipler hiç yaa? yalnız mıyız?
  • benim dağıtım adana land çı 19 nisan ordayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BENDE ADANA İL JANDARMA KOMUTANLIĞINA DENK GELDİM.EKSİSÖZLÜKTEKİ YORUMLARA GÖRE ÇOK İYİ BİR YER DİYOLAR BAYA RAHATMIŞ DENİYELN YORUMLAR EPEY RAHATLATTI :)

BURAYA DÜŞENLER İÇİN LİNKİNİ VERİYORUM YORUMLARINA BAKSINLAR MORAL BULSUNLAR..

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=adana+il+jandarma+komutanligi

UMARIM GÜZEL BİR YERDİR GERÇEKTEN VE HAYIRLISI OLUR..
  • arkadaslar ben adanalıyım nasıl gıdecegınız konusunda herturlu sorunuzu cevaplarım hayırlı olsun kışsız bir memlekete düştünüz:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: livedie10

arkadaslar ben adanalıyım nasıl gıdecegınız konusunda herturlu sorunuzu cevaplarım hayırlı olsun kışsız bir memlekete düştünüz:)

14 ARALIK SAAT 12 PEGASUS UÇAĞI İLE ORAYA GELİCEM.MESELE HAVA ALANI MESAFESİ NE KADAR UZAKLIKTA ONU BİLMİYORUM :) HAVAŞ'A BİNSEK HAVALANINDAN MERKEZE YADA BİRLİĞE YAKIN BİR YERLERDE İNEBİLİRMİYİM?BİLENLER YARDIMCI OLABİLİRSE SEVİNİRİM :)
  • hocam şunu söyliyim adanada havaş yok:)yapman gerekeni tarif edeyim sana...uçaktan inip hava alanını yürüyerek terkedeceksin.orda herhangi birine gidecegin yeri söylemen yeterli.taksiye binersen çok tutar onu söyleyim.çünkü sen seyhan semtinin bir ucundan yüregire gideceksin...havaalanından çıkışta birilerine sorman lazım.çünkü indigin yer ile birliğin arası çok alakasız.çift vasıta ile gideceksin büyük ihtimal.eger kafan karıştıysa çok detaylı biçimdede anlatabilirim otobüs isimleriyle falan msn yada özel mesajla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: livedie10

hocam şunu söyliyim adanada havaş yok:)yapman gerekeni tarif edeyim sana...uçaktan inip hava alanını yürüyerek terkedeceksin.orda herhangi birine gidecegin yeri söylemen yeterli.taksiye binersen çok tutar onu söyleyim.çünkü sen seyhan semtinin bir ucundan yüregire gideceksin...havaalanından çıkışta birilerine sorman lazım.çünkü indigin yer ile birliğin arası çok alakasız.çift vasıta ile gideceksin büyük ihtimal.eger kafan karıştıysa çok detaylı biçimdede anlatabilirim otobüs isimleriyle falan msn yada özel mesajla...

DOSTUM VALLA MSN FALAN VARSA ÇOK İYİ OLUR GİTMEDEN BİR SEN BANA TARİF ETSEN ÇOK SEVABA GİRERSİN.TAKSİ ÇOK TUTAR DEMİŞSİN ÇOK DERKEN NE KADAR ÇOK 20-30 YTL FALAN TUTARSA VASITA DEĞİŞTİRMESEM OLUR YANİ.NE KADAR TUTAR SENCE MEBLASI ÖNEMLİ TABİ :)
    MSN ADRESİNİ ALABİLİRİM.
    BENİMKİ: suffacation.325@hotmail.com sende seninkini yazarsan sevinirim

• Gündüz tarifesi evet 20-30 tutar binmeden taksiciyle konuşursun askerim falan dersin.

Bu arada çok iyi yere düştün. Keşke ben de Adana'da yaşamıyor olsaydım da Adana'ya düşseydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 10 Aralık 2008; 7:38:23 >
  • hocam livedie10@hotmail.com sen ekle ben anlatırım sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Gündüz tarifesi evet 20-30 tutar binmeden taksiciyle konuşursun askerim falan dersin.

Bu arada çok iyi yere düştün. Keşke ben de Adana'da yaşamıyor olsaydım da Adana'ya düşseydim.

Valla herkes iyi yer diyor ne bakımdan iyi daha bilemesekte moral veriyor bu yazılar umarım öyle olur gerçekten iyi bir yerdir umarım diyorum.Koca forumdan çok az kişi buraya denk gelince bi kıllanıyor insan ister istemez :D
  • Tertipler ben adanalıyım ama askerlik keşan edirneye çıktı.
    adananın kışı 1 aydır.çok üşütmez.adana rahattır güzeldir ama sıcakta cekilmez.
    ucakla gelecek arkadaşlar için: havaalanından kesinlikle taksiye binmeyin direk kapıdan cıktıktan sonra sola doğru dümdüz yürüyün yol bitene kadar zaten o yol sizi e-5e kadar cıkarıcak maximum 5dk yürüyüş mesafesi.daha sonra 2 dolmuş yapacaksınız.1.si yürüdüğünüz yolun sonundan barkal dolmuşlarına binip cetinkayada indir beni diyeceksiniz.indiğiniz yerde hemen yavuzlar dolmuşu gelir önünde yazar zaten binip askeriyede beni indir diyeceksiniz.adanada yol parası sabittir sivil 1 YTlirasıdır.
    Otogardan gelecek arkadaşlar için:Hemen ana yola cıkıp karsıya gecip barkal dolmuşu (çarsı istikameti) ve ardından yukarda anlattığım gibi yavuzlar dolmuşuna bineceksin.
    şimdiden hayırlı tezkereler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutuzona

Tertipler ben adanalıyım ama askerlik keşan edirneye çıktı.
    ucakla gelecek arkadaşlar için: havaalanından kesinlikle taksiye binmeyin direk kapıdan cıktıktan sonra sola doğru dümdüz yürüyün yol bitene kadar zaten o yol sizi e-5e kadar cıkarıcak maximum 5dk yürüyüş mesafesi.daha sonra 2 dolmuş yapacaksınız.1.si yürüdüğünüz yolun sonundan barkal dolmuşlarına binip cetinkayada indir beni diyeceksiniz.indiğiniz yerde hemen yavuzlar dolmuşu gelir önünde yazar zaten binip askeriyede beni indir diyeceksiniz.adanada yol parası sabittir sivil 1 YTlirasıdır.
    Otogardan gelecek arkadaşlar için:Hemen ana yola cıkıp karsıya gecip barkal dolmuşu (çarsı istikameti) ve ardından yukarda anlattığım gibi yavuzlar dolmuşuna bineceksin.

DOSTUM MSN ADRESİN VARSA ORDAN KONUŞŞAK SORUCAKLARIM OLABİLİRDE :)

• bende adana il jandarmadayım hocam msnde yazdım ama cvp vermedin
  • msn:uo@tellusturkey.com

adana dışından tertiplere yardımcı olurum. çekinmeyin sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutuzona -- 11 Aralık 2008; 8:06:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutuzona

Tertipler ben adanalıyım ama askerlik keşan edirneye çıktı.

arkadas tamamıyla doğru anlatmış.yalnız kışı 1 aydır diye öyle rahatlamayın.adananın sagı solu belli olmaz.arkadasda bana katılacaktır.pis bir ayazı vardır adananın.siz yine tedbirinizi alın.jandarma olarak adanada kalırsanız gezici olacagınızda güzel yerlerde görürsünüz.muhtemelen yemekden kilo bile alırsınız.eger zorlanan varsa bide ben özet geçim.havaalanından içhatlar çıkışından çıkınca sağa doğru yürüyün havaalanı çıkış kapısını görürüsünüz.çıkıştan sonra sol tarafa doğru yürüyeceksiniz.zaten e-5 mersin yolu trafiginden anlarsınız.o yola ulaştıgınızda karşıya geçmeden barkal kuruköprü-çetinkaya dolmuşlarına bineceksiniz.siz dolmuşu durdurun sorun yinede gidermi diye.gerisi arkadasın anlattıgı gibi.otobüs şöförlerine sormayı unutmayın çekinmeyin yani.otogar çıkışıda aynıdır.aynı e-5 çıkışına gideceksiniz.tek fark karşıdan karşıya geçeceksiniz.arkadas zaten anlatmış yeterince.adananın en büyük semti seyhandır.zaten sizin indiginiz yerlerde seyhan semti.ama askerliğiniz yüreğirde...sorunuz varsa bana bugun mail atabilirsiniz adresimi yazmıştım.livedie10@hotmail.com...yarına bende askerim ondan ilgilenemem.hadi hayırlı teskereler...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.