Bildirim
Adana optimum avea çekmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sizin de dediğiniz gibi uzun süredir memnuniyetle kullandığınız operatörünüz, her operatörün yapabileceği bir duruma düşmüş. Arada bir de olsa şebeke sorunları yaşamayacak operatör olacağını sanmam -
quote:
Orijinalden alıntı: Asceticc
Sizin de dediğiniz gibi uzun süredir memnuniyetle kullandığınız operatörünüz, her operatörün yapabileceği bir duruma düşmüş. Arada bir de olsa şebeke sorunları yaşamayacak operatör olacağını sanmam
Benim anladığım sadece sorun dün değildi genel itibarı ile adana optimumda avea sorunlu ve gerçekten oraya günde binlerce kişi geliyor aveayi bu çok olumsuz etkiler diye düşünüyorum oradaki insanlar madur oluyor neticede. Bunun için diyorum ya sağlam bir ekiple baz istasyonlarının ayarlaması iyi yapılmalı -
quote:
Orijinalden alıntı: lightjedi80x
quote:
Orijinalden alıntı: Asceticc
Sizin de dediğiniz gibi uzun süredir memnuniyetle kullandığınız operatörünüz, her operatörün yapabileceği bir duruma düşmüş. Arada bir de olsa şebeke sorunları yaşamayacak operatör olacağını sanmam
Benim anladığım sadece sorun dün değildi genel itibarı ile adana optimumda avea sorunlu ve gerçekten oraya günde binlerce kişi geliyor aveayi bu çok olumsuz etkiler diye düşünüyorum oradaki insanlar madur oluyor neticede. Bunun için diyorum ya sağlam bir ekiple baz istasyonlarının ayarlaması iyi yapılmalı
orada avea bayisi yok mu? varsa onların ayıbı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X