Şimdi Ara

Adana Oto Ekspertiz Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
19.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi veya kötü eleştiride bulunuyorsunuz .Bazı şeyleri bilmenizi isterim.Akdeniz bölgesinde filo işi yapan tek firmayız.Mesela leaseplan,teberval,hedef filo bu dev firmaların oto ekspertiz işini biz yapıyoruz.Adana da 550 metre kapalı alan ve geniş test parkuruyla sektöründe lider bir firmayız. yine adana da kalfalık belgeli ,ustalık belgeli,usta eğiticilik belgeli,iş yeri açma ruhsatlı,post cihazlı tek firmayız. burda bazı kötü eleştiri yapan arkadaşlara şunu söylemek isterim. Zamanında bize gelip satacağı arabayı doğru dürüst anlatmayıp burda yapılan testler sonucunda aracı dediği gibi çıkmayınca içinde karın ağrısı olan arkadaşlar var.Onlara da sevgilerimi sunuyorum.Onlarda araba alırken bir gün buraya gelecekler.Biz işimizde iddialıyız .Bizi tüm ADANA ve çevre iller tanıyor.Nelerle mücadele ettiğimizi biliyorlar.Adana da bu güne kadar 4 yıldır hiçbir mahkemelik olayımız yoktur.

• Arkadaşlar bir şeyi daha bilmenizi isterim Biz bu işe bugün başlamadık.35 yılımı kendimi bu işe adadım.Daha önce marketci değildim terzi de değildim,dolmuşcu da değildim. 1985 den beri bu meslekteyim.15yıl avrupa deneyimli birisiyim.reklam yapıyor diyen arkadaşlara şunu söylemek isterim.Bizm iş yerinde bekleme salonunda TV,BİLGİSAYAR İNTERNET,WİFİ,TABLET,gelen müşterilemize bekleme salonunda bunlardan faydalanabiliyor.Burda iyi dileklerini ve memnun kaldıklarını birçok sitede paylaşıyorlar.Şimdi bizim interneti kullanmaları sizce sorunmu.Ama bunlara alışacaksınız çünkü Adana da ki büyük servislerde bunlardan herkes faydalanıyor.Ama siz hala sanayide ahmet mehmet ustanın yanındaki hizmete alışmışsınız.Bizim burada aklınıza gelebilecek bütün yeniliklerden faydalanmanız mümkün.Bizi eleştiren arkadaşlar da bir gün mutlaka kahveye bekleriz.Bizi eleştirirken mutlaka memnuniyetinizi dostlarınıza şikayetinizi bizlere ulaştırın .Biz bu konuda çok açığız.Belden aşağı vurmamak kaydıyla.Herkese selamlar.

• mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    mesut bey lutfen butun ekspertizleri zan altında bırakyorsunuz isim firma ve raporunuzu atarsaniz hakli duruma gecersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto pars oto ekspertiz

mesut bey lutfen butun ekspertizleri zan altında bırakyorsunuz isim firma ve raporunuzu atarsaniz hakli duruma gecersiniz

Butun ekspertizlerle alakasi tabiki yok. Ama malsf soylediklerim dogru olunca ben sahsen hicbir ekspertize guvenmiyorum. Acikcasi siz isinizi dogru yaptiginizdan emin misiniz ornwgin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Mesut bey tabiki biz yaptığımız işten eminiz.Bir tereddütünüzmü var? emin olmasaydık 4 yıl içerisinde aynı isimle ayakta durmamız mümkünmü. ve şunu da sana iddia ediyorum .Mahkemelerde yaptığımız işle ilgili bir dosya bulursanız servisimi sana hediye edecem.Ama boş konuşuyorsan iddianı hangi ekspertizse niye mahkemeye verdein.VE belgen nerede? Hangi ekspertize yaptırdın?Şuan sen bence ne konuştuğunuda bilmiyorsun. iddialarınızı belgelendirin .Hangi firma ise bence dava açın.Tabiki ekspertiz işinde de herkes işini dört dörtlük yapmıyor.Ama biz işimizi yeterince düzgün dürüst ve adil olarak yapmaktayız.Saygılarımı sunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto pars oto ekspertiz

Mesut bey tabiki biz yaptığımız işten eminiz.Bir tereddütünüzmü var? emin olmasaydık 4 yıl içerisinde aynı isimle ayakta durmamız mümkünmü. ve şunu da sana iddia ediyorum .Mahkemelerde yaptığımız işle ilgili bir dosya bulursanız servisimi sana hediye edecem.Ama boş konuşuyorsan iddianı hangi ekspertizse niye mahkemeye verdein.VE belgen nerede? Hangi ekspertize yaptırdın?Şuan sen bence ne konuştuğunuda bilmiyorsun. iddialarınızı belgelendirin .Hangi firma ise bence dava açın.Tabiki ekspertiz işinde de herkes işini dört dörtlük yapmıyor.Ama biz işimizi yeterince düzgün dürüst ve adil olarak yapmaktayız.Saygılarımı sunuyorum.

Mahkemelere gidilirse savcı zaten sizlere dava açmıyorki tabiki mahkemede dosya bulunmaz :D Rica ederim boyle seylerle kendınızı savunmayın. Sizinde mahkemenız yok baska firmalarında mahkemede dosyaları yok zaten. Varsa burda çıksın bir arkadas ben su firmayı mahkemeye verdim kazandım desin. Diyemez neden? Çunku zaten savcı yeterli delil yok diyip dava dahi açmıyorki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut1221 -- 12 Eylül 2017; 11:24:42 >

• En basit ornegi vereyim. 349 kişi dolandırıldıgını iddaa ediyor ancak yine de verilen deliller bile yeterli görülmüyor ve şahıs serbest bırakılıyor.

https://www.sondakika.com/haber/haber-fadil-akgunduz-tahliyesinin-ardindan-hakim-9798228/
  • mesut kardeşim sen turkiye cumhuriyetini muz cumhuryetimi sandın hakimlerin savcıların oto ekspertizlerin babasının oglumu ki dava acmasın sen konunda haklıysan adalete guven varsa boyle bir problemin hangi firmaysa ac davani haberleri takip etmedigin belli en azından firma adi ver muhatap bulursun karsında .. binlerce mahkemelerde dosyalar var sadece oto alım satımı ve oto ekspertizlerle ilgili turkiyede bu ise yabancı oldugun belli sana bir ip ucu verim google den arştır oto ekspertizleri zan altında bırakma ..
  • arkadaşlar selamlar öncelikle selamlar ben aranıza yenikatıldım öncelikle adanadan araba alınamıyacagını bir kez daha iyi anlamış oldum internetten begenmiş oldugumuz aracı almaya geldik arkadaşımız bizi aldı ve ekspertize gitmek istedigimizi dile getirdik otogardan çıktık ve 100 150 metre sonra geçince bir oto ekspertiz gördük ve oraya girmek istedik ve arkadsımız olur dedi içeriye girip expertiz yaptırmak istedigimizi dile getirdik ve bize paketler sunuldu 225 tlden başlayıp 375 tlye kadar paket sunumu yaptılar bizede fazla geldi sadece 225 tlye kaporta boya ve motor kontrolü yaptıralım dedik ayrıca herkes 100 150 tlye bakıyorlar dedik biz kurumsal bir firmayız dediler bizimde acelemiz oldugu için tamam dedik acelimiz oldugu söyledik ve bize verilen cevap ise 40 dak önce aracınızı teslim edemeyiz dediler bize araç sahibinin sag ve sol yanda boya oldugu söylenmişti tavan bagaj kapağı ve motor kaputunda boya olmadıgı söylenmişti.aracımız baya bir içeride kaldı ve yukarıdan bayinin sahibini asagıya çagırdılar ben bir sorun çıktıgını düşündüm bayi sahibine sordugumda bizi satıcıyla yukarı bekleme salonlarına davet etti raporları sordum bizde kalem ile yazı olmadıgını herseyin digital baskı oldugunu belirtti ve raporların çıktısını bekledik raporlarımız çıktı bayi sahibi bizzat kendi ilgenip anlatmaya başladı motorlo ilgili sorunlar vs kaporta aksamına gelince aracımız komple boyalı çıktı satıcımız idda etti tavanda boya olmadıgını mikron degerlerinin birebir aynı çıktıgını dogru elimde mikron degerleri anlatılana göre aynıydı bayi sahibi aldıgınız pakette size verecegimiz bilgiler yok dedi ve bize buaracın taxiden döndüğünü söyledi ayrıca tavanın boyası iyice kaznıp boya atıldıgını mikron degerlerine getirildigi söyle ayrıca satıcıya dönüp siz bu aracı şu tarihde 34 taxi plaksından alıp 01 plakaya çevrildini söyleyince satıcı cvp dahi veremedi kısacası arkadaş ben bu eskpertiz firmasını memlekete döndükten sonra iyice araştırdım ve türkiyede 36 şubeye sahib otorapor diye bir firma adana halkı için gerçekten çok güzel bir yer açmışlar ben birdaha adanaya gelmem zaten ama birdaha araç alacaksam bu bayiye göstermeden kesinlikle almam aracın kaç el degiştirdigini hangi plakalardan döndüğünü kısacası aracın tüm geçmişini söyleyen ve ayrıca ellerindeki aletlere güvenmeden tamamen profosyonel bir ekiple göz kontrolüyle tavandaki boyayı gören altındaki sarılıkları ortaya çıkaran bir ekspertiz firmasını ilk defa görüyorum aracınızı almadan buraya ugramanızı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: halilsuruc75

arkadaşlar selamlar öncelikle selamlar ben aranıza yenikatıldım öncelikle adanadan araba alınamıyacagını bir kez daha iyi anlamış oldum internetten begenmiş oldugumuz aracı almaya geldik arkadaşımız bizi aldı ve ekspertize gitmek istedigimizi dile getirdik otogardan çıktık ve 100 150 metre sonra geçince bir oto ekspertiz gördük ve oraya girmek istedik ve arkadsımız olur dedi içeriye girip expertiz yaptırmak istedigimizi dile getirdik ve bize paketler sunuldu 225 tlden başlayıp 375 tlye kadar paket sunumu yaptılar bizede fazla geldi sadece 225 tlye kaporta boya ve motor kontrolü yaptıralım dedik ayrıca herkes 100 150 tlye bakıyorlar dedik biz kurumsal bir firmayız dediler bizimde acelemiz oldugu için tamam dedik acelimiz oldugu söyledik ve bize verilen cevap ise 40 dak önce aracınızı teslim edemeyiz dediler bize araç sahibinin sag ve sol yanda boya oldugu söylenmişti tavan bagaj kapağı ve motor kaputunda boya olmadıgı söylenmişti.aracımız baya bir içeride kaldı ve yukarıdan bayinin sahibini asagıya çagırdılar ben bir sorun çıktıgını düşündüm bayi sahibine sordugumda bizi satıcıyla yukarı bekleme salonlarına davet etti raporları sordum bizde kalem ile yazı olmadıgını herseyin digital baskı oldugunu belirtti ve raporların çıktısını bekledik raporlarımız çıktı bayi sahibi bizzat kendi ilgenip anlatmaya başladı motorlo ilgili sorunlar vs kaporta aksamına gelince aracımız komple boyalı çıktı satıcımız idda etti tavanda boya olmadıgını mikron degerlerinin birebir aynı çıktıgını dogru elimde mikron degerleri anlatılana göre aynıydı bayi sahibi aldıgınız pakette size verecegimiz bilgiler yok dedi ve bize buaracın taxiden döndüğünü söyledi ayrıca tavanın boyası iyice kaznıp boya atıldıgını mikron degerlerine getirildigi söyle ayrıca satıcıya dönüp siz bu aracı şu tarihde 34 taxi plaksından alıp 01 plakaya çevrildini söyleyince satıcı cvp dahi veremedi kısacası arkadaş ben bu eskpertiz firmasını memlekete döndükten sonra iyice araştırdım ve türkiyede 36 şubeye sahib otorapor diye bir firma adana halkı için gerçekten çok güzel bir yer açmışlar ben birdaha adanaya gelmem zaten ama birdaha araç alacaksam bu bayiye göstermeden kesinlikle almam aracın kaç el degiştirdigini hangi plakalardan döndüğünü kısacası aracın tüm geçmişini söyleyen ve ayrıca ellerindeki aletlere güvenmeden tamamen profosyonel bir ekiple göz kontrolüyle tavandaki boyayı gören altındaki sarılıkları ortaya çıkaran bir ekspertiz firmasını ilk defa görüyorum aracınızı almadan buraya ugramanızı tavsiye ederim

Otorapor zaten dürüst profesyonel bir firma herkes tarafından bilinir

• Analiz oto ekspertiz olarak iddialıyız adanada sizlere en doğru tarafsız hizmet sunmaktayız aracınızı firmamıza ekspertize getirdikten sonra eğer bizden şüphe duyarsanız aracı servisine yada başka bir ekspertiz firmasına aynı gün içerisinde götürüp gösterme ve ödemiş olduğunuz ücretinizi iade etme garantisi veriyoruz gerçek tarafsız ve doğru tespit istiyor, paranızı pert ve bitik araçları sağlam gösterilip çöpe atmak istemiyorsanız siz değerli hemşerilerimizi firmamıza bekliyoruz.

Cihazlarımız CE ve TSE belgeli Corghi ve Würth markalardır

(Türkiyede bu marka harici başka TSE belgeli ekspertiz cihazı yoktur.%100 doğru bilgi verir.)

Volkan Sever 0 543 402 55 22

Ayrıca adanada bulamayacağınız fiyatla hizmetinizdeyiz ekspertiz sadece 150 TL kaşeli imzalı noter tasdikli sözleşme ve resmi evrak iyi günler diliyorum.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Otorapor benim aracın alt takımında büyük sıkıntı olduğunu, o kadar ciddi ki, böyle yola gidilmemesi gerektiğini söyledi. Arabayı alacak arkadaş ve ben şok olduk. Araba bakıma gireli 15 gün olmuştu böyle birşey olsa bilirdim dedim, bizce böyle dediler. Gittik hem sanayide hem serviste gösterdik, hiçbirşey yok gayet iyi dediler. Hatta aynı benim arabadan vardı onun alt takımı ile aynı boşluk hissi vardı.

En iyi rapor ustalığına güvenliğiniz ustanın raporu ben bunu anladım. Alan arkadaşın verdiği paralar hep boşa gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

quote:

Orijinalden alıntı: halilsuruc75

arkadaşlar selamlar öncelikle selamlar ben aranıza yenikatıldım öncelikle adanadan araba alınamıyacagını bir kez daha iyi anlamış oldum internetten begenmiş oldugumuz aracı almaya geldik arkadaşımız bizi aldı ve ekspertize gitmek istedigimizi dile getirdik otogardan çıktık ve 100 150 metre sonra geçince bir oto ekspertiz gördük ve oraya girmek istedik ve arkadsımız olur dedi içeriye girip expertiz yaptırmak istedigimizi dile getirdik ve bize paketler sunuldu 225 tlden başlayıp 375 tlye kadar paket sunumu yaptılar bizede fazla geldi sadece 225 tlye kaporta boya ve motor kontrolü yaptıralım dedik ayrıca herkes 100 150 tlye bakıyorlar dedik biz kurumsal bir firmayız dediler bizimde acelemiz oldugu için tamam dedik acelimiz oldugu söyledik ve bize verilen cevap ise 40 dak önce aracınızı teslim edemeyiz dediler bize araç sahibinin sag ve sol yanda boya oldugu söylenmişti tavan bagaj kapağı ve motor kaputunda boya olmadıgı söylenmişti.aracımız baya bir içeride kaldı ve yukarıdan bayinin sahibini asagıya çagırdılar ben bir sorun çıktıgını düşündüm bayi sahibine sordugumda bizi satıcıyla yukarı bekleme salonlarına davet etti raporları sordum bizde kalem ile yazı olmadıgını herseyin digital baskı oldugunu belirtti ve raporların çıktısını bekledik raporlarımız çıktı bayi sahibi bizzat kendi ilgenip anlatmaya başladı motorlo ilgili sorunlar vs kaporta aksamına gelince aracımız komple boyalı çıktı satıcımız idda etti tavanda boya olmadıgını mikron degerlerinin birebir aynı çıktıgını dogru elimde mikron degerleri anlatılana göre aynıydı bayi sahibi aldıgınız pakette size verecegimiz bilgiler yok dedi ve bize buaracın taxiden döndüğünü söyledi ayrıca tavanın boyası iyice kaznıp boya atıldıgını mikron degerlerine getirildigi söyle ayrıca satıcıya dönüp siz bu aracı şu tarihde 34 taxi plaksından alıp 01 plakaya çevrildini söyleyince satıcı cvp dahi veremedi kısacası arkadaş ben bu eskpertiz firmasını memlekete döndükten sonra iyice araştırdım ve türkiyede 36 şubeye sahib otorapor diye bir firma adana halkı için gerçekten çok güzel bir yer açmışlar ben birdaha adanaya gelmem zaten ama birdaha araç alacaksam bu bayiye göstermeden kesinlikle almam aracın kaç el degiştirdigini hangi plakalardan döndüğünü kısacası aracın tüm geçmişini söyleyen ve ayrıca ellerindeki aletlere güvenmeden tamamen profosyonel bir ekiple göz kontrolüyle tavandaki boyayı gören altındaki sarılıkları ortaya çıkaran bir ekspertiz firmasını ilk defa görüyorum aracınızı almadan buraya ugramanızı tavsiye ederim

Otorapor zaten dürüst profesyonel bir firma herkes tarafından bilinir

Otorapor Türkiye çapında kurumsal bir firma. Bende geçen ay Adana'da arabamı satarken tesadüfen öğrendim ve ertesi hafta izmirden aldığım aracı gene otorapora gösterip öyle aldım. Fiyatı biraz pahalı ama en azından içim rahat.

• Exper ücretleri abartılı bir hal almaya başladı 150 tl ye kaporta ve motor hız testi için bence fazla. Verilen hizmete göre alınan para çok fazla. O da 200 den 150 ye düşüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahtapot01 -- 26 Şubat 2018; 11:28:4 >
  • auto pars oto ekspertiz kullanıcısına yanıt
    Hocam siz belki diğerleri gibi değilsinizdir bilemiyorum ancak o kadar çok sahtekar ekspertiz firmasıyla karşılaştım ki bugüne kadar. Ekspertiz firmaları, insanların güvenlerini alt üst etti. Kurunun yanında yaş da yanıyor belki ama istisna değil ki bunlar. ekspertiz firmalarının yarısından çoğu galericilerle anlaşmalı. Kaç defa başıma geldi her seferinde ucuz yırttım Allah'tan. Ya bir keresinde ekspertize soktuğum aracı ballandıra ballandıra şöyle iyi, böyle güzel, mükemmel kondisyonda vs. diye anlattılar. Daha ekspertizin kapısından çıkmadan araba stop etti bir daha çalışmadı. Nasıl güvenelim biz şimdi bunlara?

• Auto Ekspertiz Adana'yı tavsiye ederim. web sitesi: http://www.autoekspertizadana.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grck -- 18 Mayıs 2018; 10:16:14 >
  • satıcısı sahtekar alıcısı sahtekar galericisi sahtekar ekspertizcisi sahtekar , parayı basıp sıfır almak var aslında ama nerdeee
  • Adana’da ikamet ediyorum. Sadece Adana değil genel olarak oto rapor isimli ekspertiz şirketini tavsiye ediyorum. Biraz pahalı ama bence kafası rahat olur insanın. Tamamen kişisel bir tavsiyedir. Türkiye geneli birçok ilde var sanırım

• ARKADAŞLAR BEN ADANADA BAZI OTO EKSPERTİZLERDE USTA OLARAK ÇALIŞTIM.HAKKATEN İŞİNİ ADABIYLA YAPAN TEK FİRMA PARS OTO EKSPERTİZ.İŞYERİ SAHİBİMİZ BU İŞİN DİBİNDEN GELEREK İŞİ BİLEREK HARAKET EDİYOR.BABASINA BİLE TAVİZ VERDİRTTİRMİYOR.HER CUMARTESİ TOPLANTI YAPIYOR.VE BİZE TEK SÖYLEDİĞİ ŞEY ALICININ HAKKINI SATICIYA SATICININ HAKKINI ALICIYA KESİNLİKLE YEDİRMEMEMİZİ SÖYLÜYOR.BU KONUDA ÇOK HASSAS.ZATEN ADANA VE ÇEVRE İLLER PARS OTO EKSPERTİZİ TANIYOR .ADANA NIN İLK AÇILAN OTO EKSPERTİZİ.USTALARININ BİR ÇOĞU SERVİSTEN AYRILMA .HERKESE TAVSİYE EDERİM.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.