Şimdi Ara

Adana Oto Ekspertiz Tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
19.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar pars expertize güvenmeyin adamlar baya fake hesaptan kendilerini övüyorlar baksana  Adana Oto Ekspertiz Tavsiyesi 

• Adana'da ekspertiz firmalarının düştüğü duruma bak. Fake hesaplarla kendilerini övüp üstüne birbirlerine çamur atmışlar.  Adana Oto Ekspertiz Tavsiyesi 

• quote:

Orijinalden alıntı: kingsman01

quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

quote:

Orijinalden alıntı: halilsuruc75

arkadaşlar selamlar öncelikle selamlar ben aranıza yenikatıldım öncelikle adanadan araba alınamıyacagını bir kez daha iyi anlamış oldum internetten begenmiş oldugumuz aracı almaya geldik arkadaşımız bizi aldı ve ekspertize gitmek istedigimizi dile getirdik otogardan çıktık ve 100 150 metre sonra geçince bir oto ekspertiz gördük ve oraya girmek istedik ve arkadsımız olur dedi içeriye girip expertiz yaptırmak istedigimizi dile getirdik ve bize paketler sunuldu 225 tlden başlayıp 375 tlye kadar paket sunumu yaptılar bizede fazla geldi sadece 225 tlye kaporta boya ve motor kontrolü yaptıralım dedik ayrıca herkes 100 150 tlye bakıyorlar dedik biz kurumsal bir firmayız dediler bizimde acelemiz oldugu için tamam dedik acelimiz oldugu söyledik ve bize verilen cevap ise 40 dak önce aracınızı teslim edemeyiz dediler bize araç sahibinin sag ve sol yanda boya oldugu söylenmişti tavan bagaj kapağı ve motor kaputunda boya olmadıgı söylenmişti.aracımız baya bir içeride kaldı ve yukarıdan bayinin sahibini asagıya çagırdılar ben bir sorun çıktıgını düşündüm bayi sahibine sordugumda bizi satıcıyla yukarı bekleme salonlarına davet etti raporları sordum bizde kalem ile yazı olmadıgını herseyin digital baskı oldugunu belirtti ve raporların çıktısını bekledik raporlarımız çıktı bayi sahibi bizzat kendi ilgenip anlatmaya başladı motorlo ilgili sorunlar vs kaporta aksamına gelince aracımız komple boyalı çıktı satıcımız idda etti tavanda boya olmadıgını mikron degerlerinin birebir aynı çıktıgını dogru elimde mikron degerleri anlatılana göre aynıydı bayi sahibi aldıgınız pakette size verecegimiz bilgiler yok dedi ve bize buaracın taxiden döndüğünü söyledi ayrıca tavanın boyası iyice kaznıp boya atıldıgını mikron degerlerine getirildigi söyle ayrıca satıcıya dönüp siz bu aracı şu tarihde 34 taxi plaksından alıp 01 plakaya çevrildini söyleyince satıcı cvp dahi veremedi kısacası arkadaş ben bu eskpertiz firmasını memlekete döndükten sonra iyice araştırdım ve türkiyede 36 şubeye sahib otorapor diye bir firma adana halkı için gerçekten çok güzel bir yer açmışlar ben birdaha adanaya gelmem zaten ama birdaha araç alacaksam bu bayiye göstermeden kesinlikle almam aracın kaç el degiştirdigini hangi plakalardan döndüğünü kısacası aracın tüm geçmişini söyleyen ve ayrıca ellerindeki aletlere güvenmeden tamamen profosyonel bir ekiple göz kontrolüyle tavandaki boyayı gören altındaki sarılıkları ortaya çıkaran bir ekspertiz firmasını ilk defa görüyorum aracınızı almadan buraya ugramanızı tavsiye ederim

Otorapor zaten dürüst profesyonel bir firma herkes tarafından bilinir

Otorapor Türkiye çapında kurumsal bir firma. Bende geçen ay Adana'da arabamı satarken tesadüfen öğrendim ve ertesi hafta izmirden aldığım aracı gene otorapora gösterip öyle aldım. Fiyatı biraz pahalı ama en azından içim rahat.

Alıntıları Göster

Hiç için rahat olmasın,Ankara’da aracı alırken otorapor şaşmaza götürdüm araba boyasıZ çıktı,satarken sol kapı boyalı çıktı,hiçbir expere güvenmiyorum açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben araç alırken ve satarken yetkili servis de ekspertiz yaptırırım.
    Aracımı satarsam alan adam yetkili servis de yaptırır.
    Zaten araclarım komple servis bakımlı.
    Eksperlere güvenmiyorum.
    En çok da pilot garage sana.
    Adana pilot garage.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoktur. Adana'da öz babanız ekspertiz olsa ona bile güvenmeyin.

• Yüreğir'de Kozan Yolu üzerinde PTT kavşağına yakın konumda Işık Oto Ekspertiz var, tavsiye ederim.

https://www.google.com/maps/place/I%C5%9EIK+OTO+EKSPERT%C4%B0Z/@37.0120894,35.3762235,17z/data=!4m5!3m4!1s0x15288e3aa37cf40f:0xa772e004c009b5ef!8m2!3d37.0120852!4d35.378412?coh=164777&entry=tt&shorturl=1

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.