Şimdi Ara

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
10
Favori
30.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cumartesi alacagım bakalım nasılmış..
  • Bir haftadır move oynuyorum. şunu söyleyebilirim. Alet çok iyi ama oyunlar için beklemek gerekiyor. Sports Champions bir süre idare eder ama sonra sıkmaya başlayacaktır.
  • arkdaşlar mrb bendekı takaslık oyunlar LİSTESİ AŞAGIDADIR HEPSİNİN KITAPCIKLARI VARDIR OYUNLAR ORJINAL OLUP SIFIR GIBIDIR TAKASTA DÜŞÜNEN ARKDAŞ VARSA BEKLERIM...

1-FİFA 09

2-NBA LİVE 09

3-GRAN TURİSMO 5

4-METAL GEAR SOLİD 4

5-CALL OF DUTY MODERN WARFARE

6-CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2

7-TOM CLANCY'S H.A.W.K.S

İSTEDİĞİM OYUNLAR

FİFA 11

PES 11

NBA K2 11

UNCHARTED 2 Among Thieves

TOM CLANCY'S H.A.W.K.S 2

f1 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Craig -- 4 Ekim 2010; 12:44:00 >
  • Oyunculara, bir kameranın karşısına geçip, gerçeklik hissini artıran hareket kumandasıyla oyun oynama fırsatı vererek, içinde okçuluk, gladyatör ve plaj voleybolu gibi çok zevkli oyunların bulunduğu Sports Champions adlı oyun ile çıkış yapan PS Move, kadınlar başta olmak üzere evdeki çocukları ve pek çok farklı yaş grubundan kesimleri de oyunun içine dahil edecek. Merak uyandırıcı tanıtım kampanyasının “Çok Tuhaf Hareketler Bunlar” konsepti ile BKM Mutfak’ta piştiği PS Move, çok yakında gelecek Türkçe oyunlar ile tüm Türkiye’yiharekete geçirecek.

BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” ekibinin sokakta ve alışveriş merkezi gibi çeşitli yerlerde, birdenbire ortaya çıkıp yaptığı veFacebook başta olmak üzere çeşitli sosyal ağ platformlarında videoları izlenen tuhaf hareketlerinin sebebi açığa çıktı. Bütün tuhaf hareketlerin arkasından, dünyanın merakla beklediği PlayStation® (PS) Move Türkiye’de satışa sunuldu. PS Move harekete duyarlı, son derece hassas ve kablosuz kumandasıyla oyuncuyu, gerçek bir oyun deneyiminin içine dahil ediyor. İlk çıkış oyunu Sports Champions başta olmak üzere, çok farklı yaş grubundan tüm aileye hitap edecek tarzdaki EyePet, Sing Star, Start The Party: Parti Başlasın! Ve Fight gibi yeni gelecek oyunları ile PS Move, özellikle erkek egemen bir oyuncu kitlesi ile anılan PlayStation®’ın yüzünü yenileyerek, kadınları da harekete geçirecek.

10 günde yaklaşık 4 milyon kişiye ulaştı

PS Move ile oyun pazarında yepyeni bir dönem başladığını vurgulayan Sony Eurasia Kişisel Eğlence Ürün Grup Müdürü Özgür Kirazcı, “Türkiye’de PlayStation olarak 2007 – 2011 yılları arasında 6 kat büyüme kaydettik. PlayStation®3 gerek adet gerekse gelir bazında pazarın lideri ve şimdi PlayStation® Move ile bu liderliği pekiştirecek. Çünkü PlayStation® Move, yenilikçi oyun konsepti ve içerikleri ile kadınlar başta olmak üzere yeni kitlelere ulaşacak, yeni kitlelerin oyuna olan ilgisinin artmasını ve bu sayede oyun pazarının da büyümesini sağlayacak. Hedefimiz herkesi harekete geçirmek ve pazarı, 2011′e kadar yüzde 50 oranında büyütmek” dedi.

“Harekete geç” sloganıyla tüm Türkiye’yi oyuna dahil eden PS Move’un, merak uyandırıcı tanıtım kampanyası BKM Mutfak’ta pişti. BKM Mutfak Ekibi’nin, Beşiktaş’ta ellerinde herhangi bir malzeme olmaksızın birbirlerine ok attığı ya da bir alışveriş merkezinin içinde, kalabalığın ortasında birden bire sanki ellerinde kılıçlar varmış gibi dövüşmeye başladığı tuhaf videoları, 10 günde yaklaşık 4 milyon kişi izledi. Tam anlamıyla birer PlayStation® tutkunu olduklarını dile getiren ekip, “PlayStation®, zaten bizim gündelik hayatımızın bir parçası. Oynamaktan büyük keyif aldığımız bu konsol, şimdi PS Move ile yepyeni bir hareket ve eğlence başlatıyor. Biz de bu hareketin içinde olmaktan çok keyifliyiz” dedi.

Killzone 3, 3 boyutlu olarak sunulacak!

Oyun oynama şeklini yeniden tanımlayan PS Move, sürprizleri ile birlikte geldi. PS tutkunlarının en favori oyunlarından biri olanKillZone 3′ün 3 boyutlu olarak, oyunculara sunulacağını belirtenÖzgür Kirazcı, şunları dile getirdi: “PS Move, çok farklı ilkler ile birlikte geliyor. Oyuncular, 3 boyutlu oyun deneyiminin ayrıcalığını 3D Kill Zone 3 ile yaşayacak. Ayrıca, çok yakında ilk Türkçe oyun olan Start The Party – Parti Başlasın piyasada olacak. Özetle, PS Move ile tüm ailenin evde birlikte oynayıp, eğleneceği yepyeni bir dönem başlıyor.”

Hassasiyeti, HD görüntü kalitesi, muazzam grafikleri, geniş oyun gamı, 3D’nin yaşattığı eşsiz oyun deneyimi ve zengin ürün yelpazesi ile rakipsiz olan PS Move Starter Pack‘ ( 1adet PS Move hareketkumandası, 1 adet Eyecam ve 1 adet Demo Disc)’ın satış fiyatı 149,90TL.

PlayStation Move eğlendiriyor

Oyunculara, bir kameranın karşısına geçip, gerçeklik hissini artıran hareket kumandasıyla oyun oynama fırsatı vererek, oyun oynama şeklini yeniden tanımlayan PlayStation (PS) Move, artık Türkiye’de.

PS Move harekete duyarlı, son derece hassas ve kablosuz kumandasıyla oyuncuyu, gerçek bir oyun deneyiminin içine dahil ediyor. İlk çıkış oyunu Sports Champions başta olmak üzere, çok farklı yaş grubundan tüm aileye hitap edecek tarzdaki EyePet, Sing Star, Start The Party: Parti Başlasın! Ve Fight gibi yeni gelecek oyunları ile PS Move, özellikle erkek egemen bir oyuncu kitlesi ile anılan PlayStation’ın yüzünü yenileyerek, kadınları da harekete geçirecek.

PS Move ile oyun pazarında yepyeni bir dönem başladığını vurgulayan SonyEurasia Kişisel Eğlence Ürün Grup Müdürü Özgür Kirazcı, “Türkiye oyun pazarı 2011′de yaklaşık 100 milyon dolar büyüklüğünde olacak. Konsol pazarında bizim yüzde 75 oranında bir pazar payımız var. 180 bin PS3 kullanıcısı, 600 bin PS2 kullanıcısı bulunuyor. Türkiye’de PlayStation olarak son dört yılda 6 kat büyüme kaydettik. PlayStation 3 gerek adet gerekse gelir bazında pazarın lideri ve şimdi PlayStation Move ile bu liderliği pekiştirecek. Hedefimiz herkesi harekete geçirmek ve pazarı, 2011′e kadar yüzde 50 oranında büyütmek. Büyümenin en büyük faktörü PS Move, Türkçe’leştirilmiş oyunlar ve 3D olacak” dedi.

Ailede herkese hitap ediyor
    PS Move ile Türkiye’de ailelerin oyun konsolu olmak istediklerini dile getiren Özgür Kirazcı şöyle devam etti: “Gerek oyun içerikleri gerekse ayrıcalıklı teknik özelliklere sahip PS Move ile bunu başaracağımıza yürekten inanıyoruz. Örneğin ilk çıkış oyunumuz, içinde okçuluk, gladyatör ve plaj voleybolu gibi çok zevkli oyunların bulunduğu Sports Champions. Bu oyunda her yaştan kadına, erkeğe ve hatta çocuğa hitap eden spor oyunları var. Özetle, PS Move ile tüm ailenin evde birlikte oynayıp, eğleneceği yepyeni bir dönem başlıyor.”

Tanıtım kampanyasını BKM Mutfak yapıyor
    “Harekete geç” sloganıyla tüm Türkiye’yi oyuna dahil eden PS Move’un, merak uyandırıcı tanıtım kampanyası BKM Mutfak’ta pişti. BKM Mutfak Ekibi’nin, Beşiktaş’ta ellerinde herhangi bir malzeme olmaksızın birbirlerine ok attığı ya da bir alışveriş merkezinin içinde, kalabalığın ortasında birden bire sanki ellerinde kılıçlar varmış gibi dövüşmeye başladığı tuhaf videoları, 10 günde yaklaşık 4 milyon kişi izledi. Tam anlamıyla birer PlayStation tutkunu olduklarını dile getiren ekip, “PlayStation, zaten bizim gündelik hayatımızın bir parçası. Oynamaktan büyük keyif aldığımız bu konsol, şimdi PS Move ile yepyeni bir hareket ve eğlence başlatıyor. Biz de bu hareketin içinde olmaktan çok keyifliyiz” dedi.

Türkçe oyunlar gelecek
    Oyun oynama şeklini yeniden tanımlayan PS Move, sürprizleri ile birlikte geldi. PS tutkunlarının en favori oyunlarından biri olan KillZone 3′ün 3 boyutlu olarak, oyunculara sunulacağını belirten Özgür Kirazcı, şunları dile getirdi: “PS Move, çok farklı ilkler ile birlikte geliyor. Oyuncular, 3 boyutlu oyun deneyiminin ayrıcalığını 3D Kill Zone 3 ile yaşayacak. Ayrıca, çok yakında ilk Türkçe oyun olan Start The Party – Parti Başlasın piyasada olacak. Özetle, PS Move ile tüm ailenin evde birlikte oynayıp, eğleneceği yepyeni bir dönem başlıyor.”

Sorularla PlayStation Move
    PlayStation Move nedir?
    PlayStation Move,Sony‘nin mevcut PlayStation 3 (PS3) oyun konsoluna sahip kullanıcıları bir kameranın karşısına geçip, gerçeklik hissini artıran harekete duyarlı kumandayla oyun oynama fırsatı veren bir sistem.

Move için neye ihtiyaç var?
    Move oynayabilmek için öncelikle bir PlayStation 3 oyun konsoluna ihtiyaç var. Buna bağlayacağınız PlayStation Eye kamera ve PlayStation Move hareket kumandası ile donanım ihtiyaçları tamamlanıyor. Geriye bir tek Move destekli oyun alıp PlayStation 3′e takmak kalıyor.

PlayStation Move her PS3 ile çalışıyor mu?
    Evet. PlayStation Move ilk çıkan modellerden son çıkan ince modellere kadar bütün PS3′lerle uyumlu.

PlayStation Move’un üzerindeki küre neden farklı renklerde?
    PlayStation Move hareket kumandasının üzerindeki küre, Eye kameraya sizin gerçek pozisyonunuzu bildiriyor. Oyunları ilk çalıştırdığınızda sizden bir kalibrasyon yapmanız isteniyor. Böylece hareketleriniz en hassas düzeyde algılanıyor. Bu kalibrasyon sırasında kumandanın üzerindeki küre farklı bir renge bürünebiliyor. Ki bu renk genellikle ortamda olmayan bir renk oluyor.

PlayStation Eye kamera nasıl çalıyor?
    PlayStation Eye kamera, elinizde tuttuğunuz hareket kumandasının üzerindeki küreyi takip ederek nerede durduğunuzu ve hareketlerinizi algılıyor. Ayrıca vücudunuzun üst kısmıyla yaptığınız hareketleri de algılayarak oyunlara aktarıyor. Böylece sanal dünyadaki karakteriniz sizin gerçek hareketlerinizle kontrol ediliyor.

PlayStation Move’un fiyatı nedir?
    Sony Türkiye için, PlayStation Move Starter paketi hazırladı. Paketin içinde 1 adet PS Move hareket kumandası, 1 adet Eyecam ve 1 adet demo disk bulunuyor. Bunun satış fiyatı ise, 149 TL. Eğer istenirse ikinci bir PS Move hareket kumandası 99 TL’ye satın alınabiliyor.

PlayStation Move oyunları ne kadar?
    Şu anda Türkiye’de piyasaya çıkan 3 oyun var. Start The Party, Kung Fu Rider, Sports Champions. Her bir oyun 99 TL’den satışa sunuldu.Yıl sonunda kadar oyun sayısı 10′u geçecek.

Çok yakında gelecek PS Move oyunları
    Yayıncı / Oyun Adı

◦Capcom / Resident Evil 5
    ◦Complete IT / Ignite
    ◦DoubleSix / Burn Zombie Burn
    ◦Disney / Toy Story 3
    ◦Halfbrick Studios / Fruit Ninja
    ◦Electronic Arts / Tiger Woos PGA Tour 11
    ◦Namco Bandai / Razing Storm
    ◦OG International / John Daly’s ProStroke Golf
    ◦OG International / PDC World Championship Darts/ Pro Tour
    ◦Sony Computer Entertainment Inc. / EyePet/ Move Edition
    ◦Sony Computer Entertainment Inc. / Beat Sketcher
    ◦Sony Computer Entertainment Inc. / Echochrome 2
    ◦Sony Computer Entertainment Inc. / Tumble
    ◦Sony Computer Entertainment Inc. / The Shoot
    ◦Sony Computer Entertainment Inc. / SOCOM Special Ops
    ◦Sony Computer Entertainment Inc. / TV Superstars
    ◦Sony Computer Entertainment Inc. / The Fight
    ◦Sony Computer Entertainment Inc. / Heavy Rain
    ◦Sony Computer Entertainment Inc. / Heroes on the Move
    ◦Ubisoft / R.U.S.E
    ◦Ubisoft / Racket Sports / Racquet Sports
    ◦WB Games Inc. / Lord of the Rings/ Aragorn’s Quest

• nacred arkadaşım kusura bakma mesajlara cevap yazamıyorum mecbure burdan yazıyorum
    elimdeki oyunlar sabouter,metal gear solid4,pes 2009,red read redemptıon,kane&lynch dead men elimde bunlar şuan için daha gelecek oyunlarım var onları bekliyorum sizn elinizde hangi oyunlar var
  • ps move started pack E karsılık red dead redeptıon/gta4 episodes lıbertı cıtı verebılırım
  • ps move paket kamerası,kontrol ve dvd sı ıle sıfır gıbı zaten yenı cıkdı,130tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacred

ps move paket kamerası,kontrol ve dvd sı ıle sıfır gıbı zaten yenı cıkdı,130tl.

tek move kolunu satmayı düşünürsen görüşelim
  • gta4 episodes from liberti citi ve red dead redemption u120tl ye satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurfenix -- 11 Ekim 2010; 8:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotlaw

Bir haftadır move oynuyorum. şunu söyleyebilirim. Alet çok iyi ama oyunlar için beklemek gerekiyor. Sports Champions bir süre idare eder ama sonra sıkmaya başlayacaktır.

evet bende 1 haftadır oynuyorum arkadaşa katılıyorum oyunları için beklemek lazım ayrıca re5 move hiçde güzel değil move le spor oyunları zevkli özellikle masa tenisi daha oturması gereken bir cihaz aldım 3-4 kez oynadım ölece duruyor :)
  • Elimde 1 tane fazladan geldigi için hiç dokunmadım oyuna, jelatinli, güvenlik şeritli, kitapçık ve online code mevcut, takasta sadece Castlevania olursa anlaşabiliriz

• UNCHARTED 2 ve METAL GEAR SOLİD 4 arıyorum bu ikisine ( 50.00 tl ) vermek şartıyla
  • takaslık CALL OF DUTY MODEN WARFARE 2
    istediğim oyun LOST PLANET 2
  • TAKASLIK OYUNLARIM

VİKİNG

CALL OF DUTY WORLD AT WAR

WANTED

QUAKE WARS

CALL OF DUTY MODEN WARFARE 2 ( LOST PLANET 2 ) TAKAS YAPMAK İSTİYORUM
  • takaslık gta4 epispdes from liberti city
  • slm arkadaşlar ps jaılbreak 100tl + 20 oyun 15tl ye atıyorlar carşıda kendim denedim harika bişey
  • elimde cod6,nfs shift,pes09,smackdown08 var ilgilenenler pm atabilir
  • METAL GEAR SOLID 30 lira. istiyorsan kargolarım kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.