Şimdi Ara

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
10
Favori
30.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Favorilerime ekledim bir gün ps3 alırsam lazım olur.
  • LOST PLANET 2 ve DANTES İNFERNO TAKASLIK TIR

Tercihim ALIENS VS PREDATOR - FORMULA 2010 - HEAVYN RAİIN - MEDAL OF HONOR oynayıp geri iade etmek şartıyla kabul edebilirim
  • Heavy Rain olup satmayı düşünenler PM atabilir mi?
  • Elimde bulunan oyunlar:

Uncharted 2
    Fear 2
    Haze
    Call Of Duty World At War var

elinizde takas etmek istediginiz oyun varsa PM ile ulaşırsanız sevinirim.
  • Dragon Age Origins İsteyen
  • ALIENS VS PREDEDOR arıyorum
  • nfs shift,smackdown10,gta4,pes09,smackdown08 satılık veya takaslıktır ilgilenenler pm atabilir
  • Elinde;
    god of war 3
    Uncharted 2
    Red dead redemption
    kilzone 2

oyunlarından biri yada daha fazlası olan var mı?Elimde takas yapacak oyun yok, satın alacam.
  • LOST PLANET 2 - DANTES İNFERNO - RAİNBOWSİX VEGAS 2 (kitapçık yok ) bu oyunlar takaslıktır.
    spor oyunları hariç.
  • arkadaşlar selam.. türk psn kullanıyorum ps storeden nfs araba paketi indirmek istiyorum ama türk psn card malesef satışta yok.. kredi kartı sanal kart falanda ben kullanmıyorum..adanada psn kullanan arkadaş varsa onu misafir edip bana istediğim pakedi indirebilirmi neyse ücreti elden ödeyeceğim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

arkadaşlar selam.. türk psn kullanıyorum ps storeden nfs araba paketi indirmek istiyorum ama türk psn card malesef satışta yok.. kredi kartı sanal kart falanda ben kullanmıyorum..adanada psn kullanan arkadaş varsa onu misafir edip bana istediğim pakedi indirebilirmi neyse ücreti elden ödeyeceğim??

Emin abiden orjinal dead space 2 sipariş veren senmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

quote:

arkadaşlar selam.. türk psn kullanıyorum ps storeden nfs araba paketi indirmek istiyorum ama türk psn card malesef satışta yok.. kredi kartı sanal kart falanda ben kullanmıyorum..adanada psn kullanan arkadaş varsa onu misafir edip bana istediğim pakedi indirebilirmi neyse ücreti elden ödeyeceğim??

yok üstad oyunlarımı sadece duygu cafenin altındaki yerden alırım ayrıca dead space serisini hiç oynamadım

• quote:

quote:

quote:

yok üstad oyunlarımı sadece duygu cafenin altındaki yerden alırım ayrıca dead space serisini hiç oynamadım

consol elektronikten m alıyorsun? orası benimde tamircimde peki fiyatlar nasıl bende ps3 almayı düşünüyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: benis

quote:

quote:

quote:

consol elektronikten m alıyorsun? orası benimde tamircimde peki fiyatlar nasıl bende ps3 almayı düşünüyorumda

sanırım ismi oydu :) gayet güzel piyasayla aynı hatta pazarlık bile yapıyor güvenli bir yer tavsiye ederim

• arkadaşlar pazar gününe kadar oyun kiralamak istiyorum kiralamak istiyen arkadaşlar pm atabilirler mi ?
  • arkadaslar jailbreak imi maddi sikintilardan dolayi satiyorum fiyati 40tldir ben kendim 80tlye aldim

SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurfenix -- 25 Şubat 2011; 10:21:30 >
  • FEAR 2 - ALİENS VS PREDETOR arıyorum
  • Dragon Age: 1

Mw 2 satılık takaslık kafanıza göre
  • need for speed hotpursuıt sıfırdan farksız pal satlıktır
  • aynı zamanda elimde
    heavy rain
    godof warIII
    UNCHARTED 2
    FLASHPOINT
    ASSASSINS CREEAD II
    THE GODFATHER II
    NEED FOR SPEED CARBON
    FIFA 10
    PES10
    PES 11
    STREET FIGHTER IV
    GRANTOURISMO V
    NBA LIVE 10
    NBA 2K 11
    TAKAS VEYA SATIN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARLA GÖRÜŞEBİLİRİM
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.