Şimdi Ara

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
10
Favori
30.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_44600796/tm.htm
  • kendim buldum cevabımı
  • o değilde sağlam super street fighter 4 oynayan varsa bekliyorm acil rakip aranıyor gazipaşada oturuyorum pmlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahitdikici -- 24 Kasım 2010; 22:54:01 >
  • Alınık heavy rain.
  • TERMİNATOR VE DEAD SPACE TAKASLIKTIR
  • ALİENS VS PREDATOR olan varmı arkadaşlar
  • Dragon Age isteyen arkadaşlar var ??
  • arkadaşlar elimde bad company 1 ve starwars force unsleashed 1 var fallout new vegas ve god of war collection karşılığında takas edebilirim üstüne biraz da para ekleyebilirim
  • uncharted 2 si olan temiz kutulu kitapçıklı pm atıversin (yalnız şu gri kapaklı olan versiyonlardan olmasın gıcık oluyorum o platinumlara)
  • Sanırım artık sayfa faal değil
  • Gayet faal ama alışveriş yapan yok
  • yok ben alış veriş manasında soylemistim zaten bari istekte bulunayımda sayfa hareketlensin elinde sport champion olan pm atsın
  • takaslı super street fighter 4.
    aranan oyun bad company 2
  • Takaslık
    Call Of Duty Black Ops

Call Of Duty Black Ops pilotlaw nickli abiye satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul-15 -- 25 Aralık 2010; 17:43:16 >
  • Black opsla force unleashedi takas eder misin uzerine biraz parada ekleyebilirim
  • Malesef hocam.Ben o oyunu düşünmüyorum.Teklif için teşekkür ederim.
  • LOST PLANET 2 takaslıktır

TERMİNATOR SALVATİON takaslıktır

DEAD SPACE takaslıktır

FEAR 2 - FORMULA 2010 - DANTES INFERNO - ALIENS VS PREDATOR - oyunları olan varsa arkadaşlar uygun fiyata alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1brq1

Takaslık
    Call Of Duty Black Ops

Selam takas değilde satmayı düşünürsen pm atar mısın bana?
  • Son zamanlarda oynadıgım en iyi korku-gerilim türü diyebilirim, mutlaka oynanması gereken bi oyun Elimde 1 tane de fazladan var ve sıfır, jelatini üzerinde, güvenlik şeritli durumda... Takasta denk önerileri degerlendiririm, + veya - farklar varsa konuşuruz

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU

• adanalı kardeşlerim ps3 xbox360 derken teknolojiye kaptırdık kendimizi biraz nostalji yapalım ps1 memory cardı olan pm atsın lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.