Şimdi Ara

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
10
Favori
30.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe Killzone 3 isteyen arkadaşlar takas olur fiyat 70 lira
  • Alınık Gow Collection !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul-15 -- 10 Mayıs 2011; 16:52:20 >
  • Alınık Metal Gear Solid 4,Red Dead Redemption
  • Nba Live 10
    Modern Warfare 2
    Killzone 2
    Uncharted : Drake's Fortune satılıktır. Takas düşünmüyorum. Varsa elinizde xbox360 orjinal oyunlarıyla takas edebilirim.
  • sony shop adana faturalı,garantili 320gb ps3 slim tüm kutu ıcerıgıyle,yanında cod7(kutulu cızıksız)ve hdmı kablo hedıye.ınternette oynadıgımdan dolayı jb ıslemı yapılmadı fıyat 600tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacred -- 9 Mayıs 2011; 9:22:59 >
  • takaslık nfs undercover
  • ASSASSINS CREED: REVELATIONS osmanlı zamınında geciyormuş arkadaşlar inşallah türkce dublajda yaparlar
  • Bad Company2 arıyorum beyler.Satılık takaslık farketmez yeter ki olsun.
  • Birde Adanalı arkadaşlar satılık oyunlarınız varsa yazında,belki alırız.Konuyu canlı tutun biraz.
  • Dragon age 1 ve fallout 3 var tek tek 30 dan veriyorum ikisini alana 50
  • BC2 ve UNC2 arıyorumm
  • Konu cesetlenmis
  • Takaslik nfs:undercover
  • makinanin hicbir sorunu olmadi ciziksiz ama kutusuve kitapcigi yoktur yaninda 1kol 3 oyun 1hd kablo fiyat 500tl son fiyat bu ozellikte baska yok
  • harddisk oyun dolduran arkadaş varmı adana yada mersin farketmez pm...
  • elimde satmayı yada takaslamayı düşündüğüm Crysis 2 var. önceliğim takas, ilgilenen olursa pm
  • arkadaslar ben almanyada yasiyorum ps3 ü de zevkle oynuyorum tabiki önümüzdeki ay adanaya geliyorum eger isterseniz bu kisa zaman zarfinda bana hangi oyunlari getirmemi isterseniz burdan ayarlayip getirebilirim ayrica bendede oyunlar onlari da satabilirim sizlere benle normalde kontaga gecebilirsiniz msn : nietzsche_and_tales1@hotmail.de ekleyip görüsebiliriz
  • Ucuz yollu FIFA 11 ve GTA 4 satan arkadaşlar ulaşabilirlerse sevirim.takas derseniz verebileceğim Sadece Uncharted 2 var.
  • Vip kodu kullanılmamış Battlefield Bad Company 2 aryorum.

Edit:SupremeXXL tan aldım.

Satılık-Takaslık

Mortal Kombat 9
    Sports Champions

Arkadaşlar ayrıca move setimi de satıyorum.İçinde 2 adet motion,1 tane navigation ve 1 adet eye cam var.
  • ellinde Call Of Duty World At War varmi ? satilik !
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.