Şimdi Ara

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
10
Favori
30.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler haziranda adanaya geliyorum elimdeki oyunlar 1.just cause 2 2.red dead redemptin 3.gow 3 4. Mw2 5.enslaved takaslık ve satilik
  • elinde Call Of Duty World At War olan var mi ? satilik !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 120slim_fintr -- 29 Mayıs 2011; 21:07:28 >
  • arkadaslar ben yeni üye oldumda bu sitenin sistemini bir anlayamadim özel mesaj atamiyorum gsm numarasi onaylatmam gerekiyor 1.nasil onaylatiliyor2.ben almanyada yasiyorum alman ya cep numarasi onaylatilirmi bana biri özelden mesaj atarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanali_ferit

arkadaslar ben yeni üye oldumda bu sitenin sistemini bir anlayamadim özel mesaj atamiyorum gsm numarasi onaylatmam gerekiyor 1.nasil onaylatiliyor2.ben almanyada yasiyorum alman ya cep numarasi onaylatilirmi bana biri özelden mesaj atarsa sevinirim

Numara yazıyorsunuz.Size bir kod geliyor diye hatırlıyorum.Okoduda foruma gireceksiniz.
  • tam emin degil bende verdim numarayi ama bana kod filan gelmedi bende pm atamiyorum !
  • yabancı kaynaklı olduğu için olabilir.
  • arkadaşlar VIP kodu kullanılmamış Bad Company 2 arıyorum. Crysis 2 ile takas yapabiliriz. yada direk ödemeyi yaparım işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmbh15
    arkadaşlar VIP kodu kullanılmamış Bad Company 2 arıyorum. Crysis 2 ile takas yapabiliriz. yada direk ödemeyi yaparım işte

elimde bc2 var ama vip kodu kullanılmış mı bilmiyorum
  • bu arada söylemeyi unuttum..crysis 2 yada mk istiyorum elimdeki oyunlar red dead 2.just cause 2 3. Black ops 4.waw 5.bc2 crysis e yada mk ya istediginiz oyunlar ?
  • komay123 PM attım hocam ordan devam edelim
  • beyler 250gb ps3 satilik fiyat 500tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurfenix
    beyler 250gb ps3 satilik fiyat 500tl

son fiyat ;D
  • Takaslık dragon age 1 fallout 3 var isteyene ikisi 50 lira
  • komay123 hocam cevap yazmistim size ordan konussaydik ya ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmbh15
    komay123 hocam cevap yazmistim size ordan konussaydik ya ??

gsm operatorunu onaylatmadım mobil girdigım için k.bakma bugun hallederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: komay123

quote:

Orijinalden alıntı: ugurfenix
    beyler 250gb ps3 satilik fiyat 500tl

son fiyat ;D

480tl son
  • Alınık Call of duty black ops !!!
  • Arkadaşlar temiz, kutulu kitapçıklı uncharted 1 ve 2 arıyorum.Elinde olup satmak isteyen olursa görüşebiliriz.
  • Fifa 11 arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Arkadaşlar temiz, kutulu kitapçıklı uncharted 1 ve 2 arıyorum.Elinde olup satmak isteyen olursa görüşebiliriz.

Bu oyunların yanı sıra God of War 3'te arıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.