Şimdi Ara

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
10
Favori
30.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinde bad company 2 olan varsa alirim ya da elimdeki bir oyunla,takas edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana da ps3 kırma işlemi yapan yer var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantq

Adana da ps3 kırma işlemi yapan yer var mı bildiğiniz?

bence bu işe bulaşma ama illa istiyorsan turgut özalda bilgem var metropolün karşısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: benis

quote:

bence bu işe bulaşma ama illa istiyorsan turgut özalda bilgem var metropolün karşısı

niye bulaşmayım ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muho001

Elinde bad company 2 olan varsa alirim ya da elimdeki bir oyunla,takas edebilirim

pm...
  • Elinde mortal kombat 9 olan varmıdır satılık yada takaslık (Takas olarak uncharted 2 verebilirim ) Online kod olması ilk tercih olmakla birlikte online kodsuz olacak şekilde uygun fiyatada olabilir
  • Arkadaşlar PES 2011 ve FIFA 2010 takaslık olarak verebilirim.

Uncharted 1 ve 2 , read dead , batman arkham olabilir...

Mantıklı oyunlar için fark da ödeyebilirim.

KM ile iletişime geçebilirsiniz.

Adanadayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lullaby_01

Geri vermek şartıyla takas yapılacak oyunlarım

CALL OF DUTTY WORLD OF THE WORLD
    WANTED
    RİDİCK
    VİKİNG
    WİPEOU HD FURY
    SAİNTS ROW 2
    QUKE WARS

Elimde olup ta oynamadığım oyunlar ise

CALL OF DUTTY MODERN WARFA RE 2
    TERMİNATOR
    DEAD SPACE

dead space hala elinde mi?
  • moder warfare 2 takaslık yada satılıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: benis

quote:

Amerikan pazarı ve Mısır çarşısında yapıyolar.

Bende yaptırıp 10 tane oyun yükletmiştim ama,Ps3 güncelledim şimdi hiç biri açılmıyor malesef.
  • Bendeki oyunlar:
    1-)Castlevania:Lords of Shadow
    2-)Dirt 2
    3-)Killzone 2

Bu 3 oyun promo disktir.Kutusu yoktur,onun dışında orjinalden farkı yoktur.

4-)Assasains Creed 2(Kutulu)....Bu 4 oyundan istediğiniz 1 tanesini seçebilirsiniz,ben Uncharted 1 istiyorum.Onun dışındada takas etmek istedikleriniz varsa elinizdeki oyunu yazın,konuşalım.Satın almak isterseniz oyunların tanesi 20 TL'dir.
  • günün fırsatı.

sıfırdan farksız band hero set (davul gitar mikrofon band hero oyunu) + metallica oyunu. oyunlar kutulu kitapçıklı. toplam 220 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

günün fırsatı.

sıfırdan farksız band hero set (davul gitar mikrofon band hero oyunu) + metallica oyunu. oyunlar kutulu kitapçıklı. toplam 220 tl

Dostum setin sıfırını Markafoni de 140'a sattılar zaten fiyatı gözden geçirirsen bn düşünebilirim ama bu haliyle çok istiyorsun.
  • Elimde satılık takaslık headset ve crysis 2 var ilgilenenler ilanımdan bulabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_55038812/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55038812
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotlaw

quote:

günün fırsatı.

Dostum setin sıfırını Markafoni de 140'a sattılar zaten fiyatı gözden geçirirsen bn düşünebilirim ama bu haliyle çok istiyorsun.

50ye mi vereyim?

canon a3200 39tlye satıldı media da bir ara şimdi bu makineyi satanlar 10 15 tlye falan satsınlar o zaman?

fiyat bu almak isteyen pazarlık etmek isteyen pm atar gelir görür isterse alır arkadaşlar. almak isteyen de markafoninin sitesi belli

set media marktdan alınmıştır faturası mevcut. 259 tlye aldım o zaman fiyatlar böleydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 23 Aralık 2011; 16:25:17 >

• Elimde tertemiz Killzone 3 var takas etmeyi düşünüyorum.

İstediğim oyunlar;

1- Wwe 12 ( En başta)
    2- God of War 3
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pilotlaw

quote:

günün fırsatı.

50ye mi vereyim?

canon a3200 39tlye satıldı media da bir ara şimdi bu makineyi satanlar 10 15 tlye falan satsınlar o zaman?

fiyat bu almak isteyen pazarlık etmek isteyen pm atar gelir görür isterse alır arkadaşlar. almak isteyen de markafoninin sitesi belli

set media marktdan alınmıştır faturası mevcut. 259 tlye aldım o zaman fiyatlar böleydi

Sana 50 ye ver diyen mi oldu?
    Seninki de güzel mantıkmış alana hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamesdean0701

Arkadaşlar ben Lullaby_01 ve berry11fl2 aramızda oyunlarımızı takaslıyoruz.Herkes oyunu bitirdikten sonra sahiplerine geri veriyor.Hangi oyunun pahalı hangisinin ucuz olması önemli değil.Aramızda anlaşıyoruz sonuçta.Ben bir oyun aldığımda bitirdikten sonra onu diğer arkadaşımla takaslayarak 3 oyun oynamış olup kendi oyunumu geri almış oluyorum.Dikkat ettiğimiz konular cd,kutusuna ve kitapçığına dikkat etmek.Oyunuda atıyorum en fazla 2 hafta içinde iade etmek olabilir.Bize katılmak isteyenler takaslamak istediği oyunları yazabilirler.

çok iyi yapıyosnz bende katılmak isterm size geri vermek koşulğuyla bende takaslamak isterm sizle bana çabuk ulasırsn sevinirm
  • black ops verdr takaslık yada satılık satılık fiyatı 60 tl
  • Wwe 12 si olan varsa pm atsın. Elimde tertemiz Killzone 3 var takas edebilirim. Gerekirse üzerine para da veririm
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.