Elinde mass effect 2 olan varsa elden alım yada dükkanımdaki ürünlerle takas yapabiliriz
Alınık Wwe 12
Call of Duty Modern warfare 2 oyunu var elimde 1-2 kere oynadım.
Takas sadece =
PES 2012
FİFA 2012
NBA2K12
quote:
Orijinalden alıntı: ludacris007
quote:
Orijinalden alıntı: jamesdean0701
Arkadaşlar ben Lullaby_01 ve berry11fl2 aramızda oyunlarımızı takaslıyoruz.Herkes oyunu bitirdikten sonra sahiplerine geri veriyor.Hangi oyunun pahalı hangisinin ucuz olması önemli değil.Aramızda anlaşıyoruz sonuçta.Ben bir oyun aldığımda bitirdikten sonra onu diğer arkadaşımla takaslayarak 3 oyun oynamış olup kendi oyunumu geri almış oluyorum.Dikkat ettiğimiz konular cd,kutusuna ve kitapçığına dikkat etmek.Oyunuda atıyorum en fazla 2 hafta içinde iade etmek olabilir.Bize katılmak isteyenler takaslamak istediği oyunları yazabilirler.
çok iyi yapıyosnz bende katılmak isterm size geri vermek koşulğuyla bende takaslamak isterm sizle bana çabuk ulasırsn sevinirm
Aynen ben de katılmak isterim elimde biriken çok oyun var koleksiyon niyetine saklıyorum bari başkalarıda yararlansın.
Pes 2012
Fifa 2012
Nba2k12 Takaslayan yok mu yaaa... Adana....
ALINIK; 1-)Uncharted 3 (online kod kullanılmamış)
2-)Red Dead Redemption
3-)Mortal Kombat 9
Uygun fiyata satacak arkadaşlardan elden teslim almak istiyorum.
Uncharted 2 arıyorum arkadaşlar. kutulu olması tercih sebebidir. elinde olan var ise pm atsın hemen görüşelim.
arkadaşalar bende kill zone 3 (online kullanılmamamış) ve uncharted 3 (online kodu kullanılmamış) oyunlar var. oyunların ikiside bir haftalık orjinal kutularında 3d uyumlu full türkçe seslendirmeli. ilgilenen varsa TAKAS - SATIŞ OLABİLİR. takasta GOW 3 ve PES 11 tercihimdir.
arkadaşlar ben elimdeki kutulu temiz kill zone 3 ü god of war II ile takaslarsam ne kadar ödemeliyim sizce. benden 25 tl istendi de uygun mu sizce. yardımcı olursanız sevinirim yaa... acil...
quote:
Orijinalden alıntı: 3347vedat
arkadaşalar bende kill zone 3 (online kullanılmamamış) ve uncharted 3 (online kodu kullanılmamış) oyunlar var. oyunların ikiside bir haftalık orjinal kutularında 3d uyumlu full türkçe seslendirmeli. ilgilenen varsa TAKAS - SATIŞ OLABİLİR. takasta GOW 3 ve PES 11 tercihimdir.
Satılık Darksiders ve assasins creed 2 Almak isteyenler pm Darksiders 40 ac 2 35 tl
Pazarlık payı vardır
çukurovada oturuyorum elimde call of duty modern warfare call of duty modernwarfare 2 killzone 2 god of war 3 wolfeinstein pes 2010 pes 2009 var takas etmek istiyen veya uygun fiyata oyun satabilecek olan varsa facebook.com/m.uurg eklesin
varmı paylaşımda bulunan oyun takaslayabilecek veya ödünç verebilecek arkadaşlar=? aktfmi grup
bende 5-10tle oyun arıyorum var mı satan cfw için lazım
god of war 3 takas istiyorum killzone 3,red dead redemption,infamous 2 bu oyunlardan biriyle takas olur ve satıyorum fiyatı 35 TL.
Beyler kolay gelsin bende adana'dan full orjinal ps3 oyuncusuyum. Oyun almak istiyorum suan için ASSASSINS CREED REVELATIONS satan arkadaş warsa iletişime geçerse sevinirim
Oyunlarım;
GTA4 Assassins creed brotherhood Assassins creed 2 God of war 3 Little big planet 2 Ratchet clank all4one Ill 2 sturmovik (Birds of prey) FIFA 2012
uncharted 1-2-3 arıyorum
elimde metal gear solid hd collection var... bir defa konsala takıldı ve bir daha oynanmadı... sıfıra yakın yani... konsolu yeni aldım ve acemiliğime denk geldi oyunu alırken... beğenmedim açıkcası... ilk tercihim uncharted 3 (ingilizce yada türkçe) diğerleri Mass Effect 3 pes 2012 fifa 2012 veya benzeri oyunlarla takaslanabilir... pm den ulaşabilirsiniz...