Şimdi Ara

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
10
Favori
30.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adanada uygun nerelerde takas yapabilirim bildiğiniz yerler varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

adanada uygun nerelerde takas yapabilirim bildiğiniz yerler varmı ?

hangi oyun var elinde bende infamous 2 var takas istermisin?
  • Adana gazipasa da oturmaktayim..elimde olanlar
    1-killzone 3 platinum
    2-killzone 2 platinum
    3-god of war ascension( turkce )
    4-uncharted 3 drakes deception
    5-metal gear solid 4 guns of patriots (25. Yıl)
    6-uncharted 2 platinum
    7-hitman absolution( turkce)

Satin almak isteyenler veya takas etmek isteyenler pm atsin...iyigunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmannnnnn -- 15 Mayıs 2013; 10:16:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bende Adana'da ikamet ediyorum ve playstation almayı düşünüyorum öneriniz ne olur nasıl bi makine almalıyım. Sıfır almayı düşündüm ama sanırım kırılmıyormuş onlar kopya oyunları oynamak için bi makine lazım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Gerekirse telefondan da iletşim kurabiliriz numaram 542 696 04 74 şimdiden teşekkür ederim
  • alınık black ops2
  • Arkadaşlar elimde sıfır jelatininde Killzone 3 vardır.Fiyatı 30TL'dir.İsteyen arkadaşlar ilana göz atabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_75453731/f_//tm.htm#75453731

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 22 Mayıs 2013; 13:53:53 >
  • Elinde Motorstorm Pasific Rift olan varsa anlaşabiliriz.
  • Yok mu Adana'da sabit bir dükkan, şöyle gidip göreceğimiz, oynadıkça değiştirip yenisini alabileceğimiz bir yer? Her oyuna en az 40-50 TL verecek olursak, iflas ederiz valla. Adana konusu neden bu kadar zayıf ki? Adana'da PS3 kullanıcısı yok mu başka? Diğer şehirler çok aktif gibi.
  • SLM BEN ADANA ŞAKİRPAŞADAN TAYLAN YAKLAŞIK 1 AYDIR PS3 KULLANIYORUM ELİMDE FAZLA KULLANMADIGIM 2 OYUN VAR, ONLİNE OYNANDI LAR( SOUL CALİBUR V ) ( UFC 3 ) BANA MORTAL KOMBAT 9 VE VARSA MARVEL 3 YADA BAŞKA OYUNLARDA OLABİLİR BANA FACEBOOKTAN DA ULAŞABİLİRSİNİZ

http://facebook.com/taylan.tek1
  • arkadaşlar ben şakirpaşadan taylan tlf num 0541 487 58 95 elimde olan oyunlar SOUL CALİBUR V VE UFC UNDISPUTED 3 DÜR online oynanmıştır. bana ultumayte marvel 3 ve mortal kombat 9 lazım
  • mrh symantik, artık orjinal makina alın ve orjinal dvd oyun kullanın bu Türkiye açısından önemli neden der isen artık oyunnlar Türkçe yapılıyor bu sayade çünkü Türkiye de böyle bir pazar oluyor...
  • Beyler cidden yazda geldi konuyu canlı tutalım,diğer şehirler çok aktif.Bana God of War:Ascenssion,Call of Duty:Black Ops 2,Call of Duty:MW3 lazım.nakit olarakta alabilirim takasta anlaşırız yani,onun dışında 0 ayarımdaki oyunlarıda satıyorum,takasta olur,Uncharted 3(Kod Kullanılmadı),Crysis 2,Black Ops,MW2,Enslaved,God of War 3 dediğim gibi aktif tutarsak konuyu daha makul bi şekilde hem çok oyun oynarım hemde cebimizi yakmaz.
    ilgilenen arkadaşlar PM atsınlar.
  • Arkadaşlar Elinde God Of War 3 Yada Acsencion olan ucuza satmayı düşünen varsa pm atabilir mi.Başka oyunlarda olabilir....
  • Benimde elimde henüz oyun yok ama uygun fiyata god of war serisinden bir oyun arıyorum

• ELİMDE PES 13 VAR YENİ ALDIM 3SAAT OLDU OLMADI KONSOLLA BİRLİKTE HEDİYE VERDİLER GOD OF WAR SERİSİNDEN BİR OYUN VEYA GTA İLE TAKAS OLABİLİR.TEKLİFLERE AÇIĞIM PM ATIN TELEFON NUMARAM 539 666 88 17 (PM DEN ULAŞAMAZSANIZ TELEFONDAN ARAYIN KAPALI OLABİLİR TELEFONUM)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkScout34

Beyler cidden yazda geldi konuyu canlı tutalım,diğer şehirler çok aktif.Bana God of War:Ascenssion,Call of Duty:Black Ops 2,Call of Duty:MW3 lazım.nakit olarakta alabilirim takasta anlaşırız yani,onun dışında 0 ayarımdaki oyunlarıda satıyorum,takasta olur,Uncharted 3(Kod Kullanılmadı),Crysis 2,Black Ops,MW2,Enslaved,God of War 3 dediğim gibi aktif tutarsak konuyu daha makul bi şekilde hem çok oyun oynarım hemde cebimizi yakmaz.
    ilgilenen arkadaşlar PM atsınlar.

pm attım kardeş
  • gow3 veya rdr arıyorum
    mw3 verebilirim

iyi oyunlar
  • elmde god of war ascension var online kodu kullanilmıs dize 70 satiyorum en yenisi dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: saskey005

elmde god of war ascension var online kodu kullanilmıs dize 70 satiyorum en yenisi dir

70mi?Ne yaptın 0ı 80lira bide online kod kullanılmış diyosun.
  • nerde 80 sıfır acaba sşzlermisin lutfen bir ozun alıcağm dize son 65 satizorum bana da link atsana lütfen nerdeymis sıfırı 80 ben kendim 119 tl ye aldım media dan
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.