Şimdi Ara

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
10
Favori
30.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerde 80 tl sifiri soyle bisyde bilek adanada 100 asagi yok sifiri ben 119 tl aldigim mediadan son 65 ilgelenler mesaj atarbilir ilgilendigim oyunlar borderlands 2 the last of us ve naruto storm 3 diger tekliflere de acigim
  • İyi günler arkadaşlar elimde pes 2013 var.2günlüktür,ps3 pes paketi almıştım kullanılmadı henüz GOW III veya GOW Ascension (online kod kullanılmamış) ikisinden biriyle takaslayabilirim.İlgilenenler pm atabilir veye telefon numaramdan ulaşabilirler 539 666 88 17.Saygılar.
  • Arkadaşlar elimde temiz God of War 3 var.Satın almak isteyen yada takas yapmak isteyen var mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saskey005

nerde 80 tl sifiri soyle bisyde bilek adanada 100 asagi yok sifiri ben 119 tl aldigim mediadan son 65 ilgelenler mesaj atarbilir ilgilendigim oyunlar borderlands 2 the last of us ve naruto storm 3 diger tekliflere de acigim

Hocam 0 ı 119 tl diyorsunuz mediamarket teknosa gibi yerlerden alırsanız o fiyata alırsınız.Gittigidiyora bakmanızı tavsiye ederim 0 fiyatı 75 tl..
  • pm atiyorm cevap vermiyorn
  • [SATILMIŞTIR]

Elimdeki Oyunlar:

The Last of Us
    God of War 3
    Call of Duty Black Ops 2
    Red Dead Redemption + Undead Nightmare dlc
    Killzone 3

Hepsi kutulu, kitapçıklı çizik yoktur.

Uygun fiyata satılıktır veya dengi güzel oyunlarla takas da düşünebilirim.

iyi oyunlar.

quote:

nerde 80 sıfır acaba sşzlermisin lutfen bir ozun alıcağm dize son 65 satizorum bana da link atsana lütfen nerdeymis sıfırı 80 ben kendim 119 tl ye aldım media dan

sıfırı şu an 75 TL
    istersen GoW 3 ile takaslayabiliriz .

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/god-of-war-ascension-ps3-oyunu-turkcee-90894189

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 27 Aralık 2013; 19:34:44 >

• oyunlarimi satiyorum fifa 13 55 online kod yok zaten bedava indirebilirsinis artik storedan dragon ball raging blast 2 30 tl ilgilenler om atsin.....
  • quote:

oyunlarimi satiyorum fifa 13 55 online kod yok zaten bedava indirebilirsinis artik storedan dragon ball raging blast 2 30 tl ilgilenler om atsin.....

Bedavadan kastiniz nedir hocam?? Oyun temizmi bende adanadayim duz 50 vereyim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söylim şimdiden kitapçik ve kutu yoktur cd temiz çiziksiz eğer steniyorsa kutu verilir ama kutuda fifa 13 resmi falan olmicak diğer kutulu kitaapçili dir
  • black ops 2 de satlik 75 tl azicik indirim olur
  • Fight Night Champion-MGS 4 -GT5 olan varsa takaslayabiliriz.
  • arkadaşlar elimde kilzone 3 türkce var kutulu ve temiz haldedir 1kere oynadım odur elinde mortal kombat 9 varsa veya w13 deyişiriz birşeyler yaparız, bu ara arada alakası yok bu konuyla ama elimde pc için satılık 2hafta kullandım wirelees gamepad jogistik var satmak istiyorum markası logitech F710 ps3 oyunuylada takas edebilirim TLF 0541 487 58 95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylan601 -- 21 Eylül 2013; 17:57:16 >
  • Arkadaşlar acil PS3 metro last light yada silent hîll downpour lazım elimde GTA5 sleeping dogs ghost recon future soldier var takas düşünüyorum üstüne parada veririm yeterki bulun adana içi
  • Nakit paraya ihtiyacı olanlar metro last light yada silent hill downpour yada bioshock infity lazım oyun + para verilir adana içi ikamet olsun bekliyorum...

• Pes 2011 var takas etmek isteyen olursa.

• NFS SHIFT ve pes 2011 var takas etmek isteyen olursa.

• pes 2014 var,fifa 14'e takas olur.
  • Elimde Fifa 2013 mevcut Pes 2013 ile takas olabilir veya dengi oyunlarla.
  • Arkadaşlar konuyu canlandıralım biraz adana da oyun takaslamak isteyen yada 2. el oyun satan kimse yok mu.Bitirdiğimiz oyunları takaslayalım herkes değişik oyun oynamış olur bu sayede.... Bende Call of Duty Modern Warfare 3 var şu anda
  • ARKADAŞLAR ELİMDE 9 ADET PS3 OYUNU VAR İSTEYEN TEK PAKET HALİNDE SATIN ALABİLİR PAZARLIKSIZ 250 TL YE SATİYOURUM TAKASA AÇIĞIM İYİ OYUNLAR
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.