Şimdi Ara

Adanalı (2008-2010) | ATV (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
141.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahneler çok basit gerçekten uğraşılmadan bir şeyler yapıldığı belli kavak yellerinin ilk bölümleri daha profesyoneldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaatciSylar

sahneler çok basit gerçekten uğraşılmadan bir şeyler yapıldığı belli kavak yellerinin ilk bölümleri daha profesyoneldi.

Aynen sanki yönetmen bunlara kafanıza göre takılın demiş.
  • Diziyi bir defa izlediim.Dizideki en hoş şey ,ne senaryo, ne oyuncular, ne müzikler ,bi araç yıkama yerindeki küçük şeker bi köpekti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sıra_dışı

Diziyi bir defa izlediim.Dizideki en hoş şey ,ne senaryo, ne oyuncular, ne müzikler ,bi araç yıkama yerindeki küçük şeker bi köpekti...

Oda Öldü Maraz Ali Haftaya Yıkıp Geçecek
  • Dizi güzelde hiçbir mesafe katedilemiyor. Anca yerinde sayıyor dizi. Bu güne kadar bu kadar yavaş ilerleyen bir seneryo hatırlamıyorum.
  • Ben ilk bölümüne Oktay Kaynarca için bi bakıym dedim ve 10 dk dayandım kapattım...Amerikan dizilerine alışınca bu bizim diziler artık hiç çekilmiyor Kurtlar Vadisi ve Avrupa Yakası hariç tabi bu ikisi 1 numara...
  • İlk bir iki hafta ilgimi çekti izledim fakat ilerleyen haftalarda anladım ki dizi sallantıya gidiyor.
    Senaryo kuvvetli değil+Çok saçma işler dönüyor bazen.
    Ammavelakin Maraz Ali karakterinin Ceza'dan Fark Var şarkısıyla özdeşleşmesi benim de daha önceden "Bu dizi Kaldırılır" söylemimi çürüttü.

Sağıma bakıyorum Adanalı,soluma bakıyorum Adanalı.
    Geçen otobüsteydim 2 farklı kişinin Cep Telefonları çaldı,ikisi de Ceza'dan Fark Var.
    Hani rapçi de değillerdi,kumaş pantolon,sivri burun ayakkabı işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darbeli Matkap -- 25 Aralık 2008; 14:06:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

İlk bir iki hafta ilgimi çekti izledim fakat ilerleyen haftalarda anladım ki dizi sallantıya gidiyor.
    Ammavelakin Maraz Ali karakterinin Ceza'dan Fark Var şarkısıyla özdeşleşmesi benim de daha önceden "Bu dizilir Kaldırılır" söylemimi çürüttü.

Geçen otobüsteydim 2 farklı kişinin Cep Telefonları çaldı,ikisi de Ceza'dan Fark Var.

neden abi kumaş pantolon sivri burun ayakkabısı olan rap dinleyemez mi ama sende haklısın

• quote:

Orjinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

İlk bir iki hafta ilgimi çekti izledim fakat ilerleyen haftalarda anladım ki dizi sallantıya gidiyor.
    Ammavelakin Maraz Ali karakterinin Ceza'dan Fark Var şarkısıyla özdeşleşmesi benim de daha önceden "Bu dizilir Kaldırılır" söylemimi çürüttü.

neden abi kumaş pantolon sivri burun ayakkabısı olan rap dinleyemez mi ama sende haklısın

Dinleyemez abicim,dinlememeli.
    Doğaya aykırı bir hareket olur zira.

• aslında maraz ali idilin polis olduğunu öprenmeli diziye renk gelir
  • Maraz Alinin Köpeğini Beşiğe Koyduğu ve orda sanki çocuğu yatıyormuşcasına davrandığı sahneden sonra diziyi izlememe kararı aldım.

Ayrıca köpek çok tatlı dili sürekli dışarda ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Maraz Alinin Köpeğini Beşiğe Koyduğu ve orda sanki çocuğu yatıyormuşcasına davrandığı sahneden sonra diziyi izlememe kararı aldım.

Fena mı hayvan sevgisi aşılıyorlar...
    Bu arada Lamborgini'ler,Aston Martin'ler gitti Maraz Ali'lere...

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Maraz Alinin Köpeğini Beşiğe Koyduğu ve orda sanki çocuğu yatıyormuşcasına davrandığı sahneden sonra diziyi izlememe kararı aldım.

Fena mı hayvan sevgisi aşılıyorlar...
    Bu arada Lamborgini'ler,Aston Martin'ler gitti Maraz Ali'lere...

Sarıyer'den Serin Sulara.... :)

• yazık oldu güzelim arabalara
  • Köpeğin intikamı. Duygusal komedimi ne.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim

maraz Ali bi köpek yüzünden bunu yapıyosa bu adamın annesini falan kaçırsalar atom bombası atar

Bir nevi imam cemaat ilişkisi gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim

maraz Ali bi köpek yüzünden bunu yapıyosa bu adamın annesini falan kaçırsalar atom bombası atar

• kötü bir dizi olmuş bence oktay kaynarca ya rol yakışmamış.gülüşü aşırı yapmacık.özetle diziyi beğenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuBeRu

kötü bir dizi olmuş bence oktay kaynarca ya rol yakışmamış.gülüşü aşırı yapmacık.özetle diziyi beğenmedim

Başlarda sempatik geliyodu ama artık gerçekten baymaya başladı hal ve hareketleri. Özellikle 2 lafından biri "Şerrefsiz" olunca daha bi soğuk duruyor. Hele düşünürken bıyıklarını yemesi fln.
  • güzel dizi gercekten arada sacmalıklar var ama o her dizide oluyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.