Şimdi Ara

Adanalı (2008-2010) | ATV (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
141.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: recep41

sahneler basit ötesi ya.kim bu dizinin yönetmeni.bence kısır konusu vasr çok fazla ilerlemez diye düşünüyorum.

Atv'de kısa sürede yayından kaldırılan birkaç dizi oldu.

Dizide Maraz Ali'nin olduğu sahneler diğer sahnelere göre nispeten daha iyi.
  • Merhaba arkadaşlarhttp://adanali-dizii.blogspot.com/2008/11/adanal-dizisi-u-klann-kapsna.html linkindeki parçanın aynısını paylaşacak olan varmı acaba ama burdaki adam söyleyecek şekilde şimdiden teşekkürler.
  • Kimsecikler yok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Şimdi izledim 4. bölümü de. En komik ve saçma gelen yeri sofia'nın o adamı döverkenki sahnesi. Tam o sırada adanalı giriyor içeri sofia'yı yakalıyor. Sofia "şerefsiz" diye bağırıyor adama.
    Bu kız doğma büyüme yunanistanlı. Ana dili yunanca. Türkçe ikinci belki üçüncü dili. Ama adama kızarken söverken şerefsiz diyor.
    Babası ingiliz, ama doğma büyüme Türkiyeli olan ve Türk olan, Ana dili Türkçe ikinci dili ingilizce olan birinin "son of b.tch" demesi gibi bi şey bu

doğru diyosun phi ama bende yabancı biriyle kapışmıştım adamı döverken bi yandanda ingilizce olarak sövüyodum adama türkçe sövsem anlamaz diye

• quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

sne güzel bi ss koy o zaman

Adanalı (2008-2010) | ATV

tipe bak ya.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheNorth

Saçmalığın daniskası..

1.Maraz Ali ile Adanalı çocukluk arkadaşı ama aralarında 10 yaş var kafadan.nası yani?

2.İdil o yaşta nasıl adanalın şefi oluyor?Türk polis teşkilatının hiyeralşisine ters kesinlikle.

3.Silahlar oyuncak gibi.Hele ilk bölümde adanalıda bi mp5 vardıki mp5'mi m16'mı belli değil :)

4.İlk bölümde banka soyma sahnesinde alinin adamları vurulurken karınlarındaki kurşun girip kan patlatma düzeneği öküz gibi belli oluyordu kare kare :)

evet malesef öyle ama ben hatalara dikkat etmeden eğlenmek zevk almak zaman gecırmek için izledigim bi dizi genel olarak bakısta güzel bi dizi cok fazla hatalara takılmamak lazım
  • Çatışma sahneleri ve kullanılan silahlar haricinde güzel dizi... Ama kullandıkları oyuncaklar ve çatışma sahneleri saçmalıktanda öte bişey :D

Bu arada acı hayatta oynayan bayanı bu filmde idil rolüyle görünce yinemi bu ya diye sinirlenmiştim. Ama bu filmdeki sivil sahneleri görünce vay be ne cevherler varmış bunda diyebildim :D
  • o serefsiz on saatte el kadar kamerayi kuramadi ne mallar var ya
  • Muahah Alişin kıza izlettirdiği filme bakın
    18+

EDIT: SAYFA BAŞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 5 Aralık 2008; 21:46:06 >
  • bu dizi hoşuma gitmemeye başladi. vasat bir dizi. yakında yayından kaldirilir. aha buraya yaziyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

Muahah Alişin kıza izlettirdiği filme bakın
    18+

EDIT: SAYFA BAŞI

hahaha aydemir akbaş

• Bugün tekrarını izleyebildim.
    Sofi elden gidiyordu kurtuldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

bu dizi hoşuma gitmemeye başladi. vasat bir dizi. yakında yayından kaldirilir. aha buraya yaziyorum.
    bekleyelim görelim

• ben tahmın etmiştim +18 bir film koyacağını herkesde tahmin etmiştir bence final sahnesinde ali süphelendi okula doğru ilerledi bakalm neler olacak yarı adanlıyık Allah'ın adamıyık
  • dizide oktay kaynarca dışında izlemeye deger birşey bulamadım. olmamış.
  • Filmdeki herifin gözleri faltaşı gibi açılmıştı ama dimi?
  • adanalıyık allahın adamıyik.
    millet ben daha filmi anlayamadım; bu maria ölmedi mi ya daha gösteriyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady`

Merhaba arkadaşlarhttp://adanali-dizii.blogspot.com/2008/11/adanal-dizisi-u-klann-kapsna.html linkindeki parçanın aynısını paylaşacak olan varmı acaba ama burdaki adam söyleyecek şekilde şimdiden teşekkürler.
  • HERO_MERT,Maria ölmedi,mafyadan kaçmak için öldü süsü verdiler.Ama İstanbul'a dönmesi biraz saçma olmuş.Adanalı'nın yerini bulan mafya Maria'nın da yerini bulur...
  • 1 hafta önce neymiş bir izleyim dedimde cok sıkıcı olmakla beraber en çok dikkatimi çeken unsur 5 dk alacak 1 konunun yarım saat almasıydı. Hani çok baba 1 konudur uzatırsın ama abudik gubidik işler o kadar uzamışki mecburen bekledim herhalde sonunda ilginç birşeyler olur yani öyle olmalı diye sonra 1 de ne göreyim ilaçtan kafasını kaldıramayan tecavüze uğramak üzere olan kız mike tyson olmuş adamı tekme yumruk manyagı yapıyor sonra baba adamı dövecek tutklamak yerine böyle 1 yol tercih etmiş polis olduğuna dair gerekli olan bütün unsurları yardımcısına vererek onu 1 baba olarak döveceğim diyor toplumada böyle müthiş bi örnek olma durumuda var tek kelime ile rezalet 1 dizi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.