Şimdi Ara

Adanalı (2008-2010) | ATV (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
142.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: McCarty

bence o kız alinin
    adanalinin öyle kızı olamaz

Katılıyorum,kız olayını duyunca Ali irkildi biraz...

quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

alinin çatışma sırasında kızı kucakladığı sahnede resmen koptumkız vurulduğunu dert etmiyo kucağına alınca yüzünde güller açıyo bu kadar olurr

Aynen havaları seziyorum...

Ama bölüm genel olarak güzeldi.

• ewt kızın durumunuda bilmiş oldum yanı nasil kurtuldugunu

ewt kavga sahnesi cok salakca 20 kişi var neden tek tek geliyorlar ? hadi hiç bişey yapamiyosan tek tek geliceksen sık bi mermi bacagina ondan sonra tek tek gelin kardesim

bu dizi basitleşirse bu kadar izlemem.
  • Kofik len bu diziyi çekenlerin hepsi ne mallar var ya
  • sebep ??
  • McCarty'e katılıyorum 5 kişi dalsalar bile ali'nin işi biterdi.
  • 4.bölümü indirdim hava kararsın izlicem
  • kız için izliyorsanız ben size nediyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

kız için izliyorsanız ben size nediyim

abaza olur mu
  • Müzikleri ilginç.Geçen denk geldim tekrarına güzel gibi.Bir kaç bölüm izlemeyi düşünüyorum.Duruma göre devamı gelir ya da gelmez (:

• 4.bölümü şimdi izledim hüzün ağırlıklıydı maraz ali 1 vs 30 zuhaha tek tek geliyorlar adam elini bile kullanmıyor ayakla 5 kişiyi serdi helal olsun fark var bosuna bu calmıyor adamın bı farkı var timurun maceraları komikdi sarhos olma filan adanalı adamı dövmeden bu bölüm bitti daha yenı ısınmıştım ayrıca sofia alinin kızı galiba

lütfen alıntı yapmayınız sonra açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 29 Kasım 2008; 15:16:22 >

• o dövüş sahnesi cidden abartıydı. ancak bunun örnekleri bir çok yabancı film ve dizilerde de mevcut. anlamadığım orda olunca aksiyon oluyo burdakiler saçma salak bir sahne olarak karşılanıyor. ha diceksiniz saçma değilmiydi evet saçmaydı. ancak genelde böyle bir yargı var bizde. yabancılar herşeyin en iyisini yapar. bizim Türkler ancak saçmalar. sadece bunun için konuşmuyorum. söylediklerim genel bir kanıya yönelik
  • Bu hafta beğenmedim, tüm sahneler aynı mekanda geçti.
    maraz ali ve o kadın polis hep aynı yerde oturdular.
  • adam efsaneyi yaşatmak istiyor olabilir
  • ayrıca idil , ali ve adanılının 3 ü bir aradayken adanalının konuşmaları kopardı beni
  • bncede guzel dizi
  • Bu bölümünü pek beğenmedim..
  • sahneler basit ötesi ya.kim bu dizinin yönetmeni.bence kısır konusu vasr çok fazla ilerlemez diye düşünüyorum.
  • Saçmalığın daniskası..

1.Maraz Ali ile Adanalı çocukluk arkadaşı ama aralarında 10 yaş var kafadan.nası yani?

2.İdil o yaşta nasıl adanalın şefi oluyor?Türk polis teşkilatının hiyeralşisine ters kesinlikle.

3.Silahlar oyuncak gibi.Hele ilk bölümde adanalıda bi mp5 vardıki mp5'mi m16'mı belli değil :)

4.İlk bölümde banka soyma sahnesinde alinin adamları vurulurken karınlarındaki kurşun girip kan patlatma düzeneği öküz gibi belli oluyordu kare kare :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 30 Kasım 2008; 17:54:12 >
  • bende geçen bölümü izledim hoşuma gitti bugun yine bakacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

sahneler basit ötesi ya.kim bu dizinin yönetmeni.bence kısır konusu vasr çok fazla ilerlemez diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.