bence idil aliye asık olacak polisligi bırakıp ceteye katılcak sonra birlik olup adanalı öldürmeye calıscaklar sonra adanalı aliyi vurcak idil adanalıyı vurcak dizi bitecek
quote:
Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#
bence idil aliye asık olacak polisligi bırakıp ceteye katılcak sonra birlik olup adanalı öldürmeye calıscaklar sonra adanalı aliyi vurcak idil adanalıyı vurcak dizi bitecek
saçmala ma ya, ali, idil'in sevgilisini öldürmemiş miydi?
aparmanın projesi hoşuma gitti
quote:
flax idilin aliye aşık olması çok zor kocasını ali öldürmüştü
quote:
yok yok bence adanalı da onlara katılacak sonra hep beraber adanaya gelecekler sonra acılı adana yerken bomba patlayacak ölecekler
atış serbest.
Hayret 3. sayfa Selanikli kızın tek bi ss'i yok
sne güzel bi ss koy o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==
sne güzel bi ss koy o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: synaX:Lecter
Hayret 3. sayfa Selanikli kızın tek bi ss'i yok
bu aksam bol bol koyariz yanliz bu kızı ben hangi filmde gordum ya
gerçek olacak demedim zaten eğlenelim biraz
Dizimiz bu akşam he
alinin çatışma sırasında kızı kucakladığı sahnede resmen koptumkız vurulduğunu dert etmiyo kucağına alınca yüzünde güller açıyo bu kadar olurr
bence o kız alinin adanalinin öyle kızı olamaz
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
bence o kız alinin adanalinin öyle kızı olamaz
Dediğin doğru kurtarma sahnesi fln 1 gün sonra ali işi pişirmiş olabilir
Bu arada Selanikli kızın yolu kötü Allah yardımcısı olsun
Bu arada filmde fln gördüm dedin ya Limonağacında oynamıştı bide yazın bi filmde oynamıştı Avrupa yakasındaki tanrıverdi fln o filmde oynuyordu kız kılığına giriyordu Tanrı verdi buna asılıyordu
Filminadı plajda
tmm dogru ya Plajda filmi
harbiden kızın durumu kötü nasil kurtulucak ? bence o durumdan kurtulursa yuh derim tabii kız adamın malum yerine tekme atarsa kurtulabilir başka ihtimal göremiyorum
gettttiiii getttiii adanalinin kızı getttiii
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
tmm dogru ya Plajda filmi
harbiden kızın durumu kötü nasil kurtulucak ? bence o durumdan kurtulursa yuh derim tabii kız adamın malum yerine tekme atarsa kurtulabilir başka ihtimal göremiyorum
gettttiiii getttiii adanalinin kızı getttiii
O kız ölmez ölse dizi olmaz Gıcır gıcır kız bulmuşlar öldürürlermi baya reytng weriyor o kız
Al işte ya yine Battal gazi sahneleri 1 vs 30
hep aynı kawgar 1 vs 1 yapıyor 29 kişi izliyor hepsi sırayla geliyor o değil 1 yumrukla adamlar yere uzanıyor
2009 yılına giricez hala bu sahneler bi gelişin ya
Dizi güzel BMW daha da güzel
Bu kız zaman ilerledikçe güzelleşiyor
Sıra adanalıya geldi
Ye onu Behçet Parçala Behçet Bitir onu Behçet (şaka maka parçalıcak adanalı reklama geldi sabırsızlıkla bekliyoruz )