Şimdi Ara

Adanaya gidiyorum, adanalılardan yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Adanaya uçacağım yarın sabah.İş için gidiyorum.Adanalı arkadaşlara 1-2 sorum var.

Öğlene kadar falan Pozantıda olacağım.Sonra döneceğim.Yani öğleden sonra zamanım bol.Araba da kiraladım.Ne yapmak gerekir adanada?Nerelerde gezebilirim?
    Bir de yarın gece Adanada kalacağım, otel önerisi bekliyorum. Dandik otel istemiyorum ama çok pahalı da olmaması lazım.

• Yine Adana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çelik Yelek + Zırhlı Araç almadan gitmeyin
  • Yanına kangal al ne olur ne olmaz
  • arkadaşlar sululuğu bırakalım

Yardımcı olacak Adanalı vardır mutlaka.
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasteliKaplumbağa

Arkadaşlar Adanaya uçacağım yarın sabah.İş için gidiyorum.Adanalı arkadaşlara 1-2 sorum var.

Öğlene kadar falan Pozantıda olacağım.Sonra döneceğim.Yani öğleden sonra zamanım bol.Araba da kiraladım.Ne yapmak gerekir adanada?Nerelerde gezebilirim?
    Bir de yarın gece Adanada kalacağım, otel önerisi bekliyorum. Dandik otel istemiyorum ama çok pahalı da olmaması lazım.

istediğin her soruyu sorabilirsin. arkadaşlar cıvıtmış hemen. pozantıda ne kadar kalacaksın, adana da ne kadar kalacaksın. otel için ayıracağın bütçe nedir ? ne tür yemeklerden hoşlanırsın bunlara cevap verirsen yardımcı olayım hemen sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çarşıda çok otel bulabilirsin 100 ile 150 tl arasında.sürmeli seyhan ibiş vs.
    Kebap yemeden gitme söylememe gerek yok zaten Şalgam iç kuruköprü şalgamcısından. Şırdan dene derim
    Menderes tarafına gidebilirsin çok gezecek bir yer yok. Gazipaşa ziyapaşada takılabilirsin.
  • @fenerliso

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

quote:

Arkadaşlar Adanaya uçacağım yarın sabah.İş için gidiyorum.Adanalı arkadaşlara 1-2 sorum var.

istediğin her soruyu sorabilirsin. arkadaşlar cıvıtmış hemen. pozantıda ne kadar kalacaksın, adana da ne kadar kalacaksın. otel için ayıracağın bütçe nedir ? ne tür yemeklerden hoşlanırsın bunlara cevap verirsen yardımcı olayım hemen sana

Pozantıda öğlene kadar kalacağım.Sonra döneceğim.
    Otel bütçem 100-110 geçmez.
    Yemek olarak ortalama Türk damak tadı işte.Kebap yemeden dönmek olmaz, onu sormayı unuttum nerde yemek lazım.

• yine mi intihar
  • Araba kiralıyıp gezilecek bi şehir değil bence adana. Adana merkeZde seyhan otel veya tam karşısında daha ucu oteller var birinde kalabilirsin. Sonra o merkezde kebapçı şeyhmus var adliyenin karşısına düşüyo orda bi kebap ye. O çarşıyı gez. Hemen ilerdeki sabancı camiine gidebilirsin. Taş köprüde resim çekilirsin. Suyun etrafında gezersin bu kadar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

seyhan otel
    hilton otel :D

arabayla nereye gidecen olm birşey yokki şehirde menderese cık :D git gölün karşısında sabah kahvaltısı yap kopruyu gecınce koyler var sabah kahvaltısı işine girdiler göl manzaralı doğal köy yemekleri iyi gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

@fenerliso

Her şeyi söylemişler kanki.

Çarşıda Sürmeli,Seyhan vs. oteller var. Fiyat ne kadar bilemiyorum. Hilton ve Sheraton Otelleri var da onlar pahalıdır büyük ihtimalle. Adnan Menderes Bulvarı baraj kenarında ama kışın fazla tadı olmuyor. Yaz olsa süper olurdu. Yukardakilerin dediği gibi fazla gezilecek yer yok Adana'da. Kebap yemeden olmaz zaten. Çok lüks yerler olmasına gerek yok aslında küçük lokantalar daha güzel yapıyor hemde ucuz oluyor. Hasanusta, Hasan Kolcuoğlu gibi yerler büyük lokantalar. İsterseniz buralardan yersiniz. Gecede otele gitmeden önce bir şırdan mumbar yersiniz tamamdır

• @Zenci Forvet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı iş dolayısıyla kiralamak zorundaydım.Pozantıya gideceğim ertesi gün de Tufanbeyliye.zaten arabayı otele bırakıp öyle dolanırım.

Yardımcı olan herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

@fenerliso

Çarşıda Sürmeli,Seyhan vs. oteller var. Fiyat ne kadar bilemiyorum. Hilton ve Sheraton Otelleri var da onlar pahalıdır büyük ihtimalle. Adnan Menderes Bulvarı baraj kenarında ama kışın fazla tadı olmuyor. Yaz olsa süper olurdu. Yukardakilerin dediği gibi fazla gezilecek yer yok Adana'da. Kebap yemeden olmaz zaten. Çok lüks yerler olmasına gerek yok aslında küçük lokantalar daha güzel yapıyor hemde ucuz oluyor. Hasanusta, Hasan Kolcuoğlu gibi yerler büyük lokantalar. İsterseniz buralardan yersiniz. Gecede otele gitmeden önce bir şırdan mumbar yersiniz tamamdır

Yaz olsaydı bir bici bici yenirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yastik1 -- 17 Mart 2014; 21:43:07 >

• quote:

quote:

quote:

Yemek olarak ortalama Türk damak tadı işte.Kebap yemeden dönmek olmaz, onu sormayı unuttum nerde yemek lazım.

öncelikle pozantı da tekir de bir sucuk yemelisin. Hatta karışık ye. Pirzola sucuk vs. Kolay kolay bulamazsın öyle sucuğu. Birde kar vardır şimdi tadından yenmez. Sonra adana da tabiki kebap yemelisin. Adil var merkezde, şehmus var. Öye gidipte lüks yerlerde yeme tadını alamazsın. Turgut özal tarafında talat usta var onu da tavsiye ederim. GPs varsa talat ustayı çok rahat bulursun. Otel merkezde çok var ama bence kuzey adana taraflarına gel. premier otel var yeni açıldı gayet iyidir. Yada anemon otel var. Merkezzde seyhan var, hilton var, sürmeli var. Otel konusunda alternatifin çok. Onun dışında gazipaşayı özlelikle de ziyapaşa bulvarını muhakkak gez. Akşamları oturup bir şeyler içersin. Sonra gazipaşa da kazım büfe var. kime sorsan gösterir. Muhakkak muzlu süt iç. İçmeden gitme. yine akşam menderese git sıcak sıcak sahlep içe seyhan gölüne karşı. tek gider mi bilmiyorum ama bulurusn birilerini. sakatat tarzı şeyleri seviyorsan muhakkak şırdan dene. her köşe başında şırdancı bulursun. Otur birinde ye. sakatat sevmiyorsan yanına bile yaklaşma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

öncelikle pozantı da tekir de bir sucuk yemelisin. Hatta karışık ye. Pirzola sucuk vs. Kolay kolay bulamazsın öyle sucuğu. Birde kar vardır şimdi tadından yenmez. Sonra adana da tabiki kebap yemelisin. Adil var merkezde, şehmus var. Öye gidipte lüks yerlerde yeme tadını alamazsın. Turgut özal tarafında talat usta var onu da tavsiye ederim. GPs varsa talat ustayı çok rahat bulursun. Otel merkezde çok var ama bence kuzey adana taraflarına gel. premier otel var yeni açıldı gayet iyidir. Yada anemon otel var. Merkezzde seyhan var, hilton var, sürmeli var. Otel konusunda alternatifin çok. Onun dışında gazipaşayı özlelikle de ziyapaşa bulvarını muhakkak gez. Akşamları oturup bir şeyler içersin. Sonra gazipaşa da kazım büfe var. kime sorsan gösterir. Muhakkak muzlu süt iç. İçmeden gitme. yine akşam menderese git sıcak sıcak sahlep içe seyhan gölüne karşı. tek gider mi bilmiyorum ama bulurusn birilerini. sakatat tarzı şeyleri seviyorsan muhakkak şırdan dene. her köşe başında şırdancı bulursun. Otur birinde ye. sakatat sevmiyorsan yanına bile yaklaşma.

Eyvallah gardaş.Çok teşekkür ederim.
    Tufanbeyliye de gideceğim oralarda var mı birşeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

@fenerliso

şeriltın açıldı mı la?ayrıca aynen şırdan yemeden gitme...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.