Şimdi Ara

ADC hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorgulamak yerine video ile göstereyim.

Diğer videolarını bir ara bulup editlerim istersen.

• O dediğin her maçta olur mu sanıyorsun? Gap Closer ve CC " oooo karşı adc yi ekmek gibi yerler ooooo kesin yerler " bu mantıkla gidersek neler neler olur ayrı teamfightta iyi pozisyonlanmış bir adc ortalama 10 saniyelik bir tf de saniyede 2 vuruş yapsa her vuruş full build ise 850 civarı giriyorsa 20.850= 17000 dmg demek kasmış Fizz dediğin full kombo yapıp adc apc yi almalı ama eğer yapamazsa erir gider adc nin ise yapması gereken az arkada durup AA yapmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajı Şikayet Et

Nick değişimi yapmak istiyorsanız buraya tıklayınız

Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

--------------------------------------------------------------------------------

Mesaj atanlara saygı duymak zorunda değilsin bloklar geçersin, koca karı gibi bela okumak nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K84N -- 12 Eylül 2013; 18:06:26 >
  • Turret'ları, Baron'u, Dragon'ı vb. nasıl alıyorsunuz acaba? Ayrıca ADC'yi korursan o da oynamayı biliyorsa her türlü taşır.
  • YAV HE HE.
    bir buçuk senedir ad carry oynuyorum. senin oyuna ne zaman başladığını bilemiyorum ama maksimum 4-5 aydır herhalde.
    "kasmış bir ashe mi sizi daha çok taşıdı kasmış bir fizz mi"
    bu cümleden sonra okumamam ve ciddiye almamam gerekirdi ama yine de cevap veriyorum:
    sen kaç oyunda bir ashe görüyorsun tek adc ashe mi ?
    işi burstunu vurup çıkmak olan bir assasin mi daha iyi taşıyıcılık görevini üstlenir yoksa teamfightta hasar potansiyeli çok yüksek olan bir menzilli karakter mi ?
    1v5 te triple alıp çıkan kasmış zed demişsin. zed'e full ofansif build çıkılır ve sen 1v5 yaptığında bırak (senin dediğin gibi) triple alıp çıkmayı 1 kill alırsan haline şükretmelisin.Karşı takımda hiç mi stun snare silence yok yani ? bunlardan bir tanesini yesen zaten 1v5 veya 1v3 yaparken ölür gidersin.
    Khazix ve zed den nasıl koruyacağız demişsin öncelikle adcnin pozisyon alması lazım. bak iyi pozisyon alması lazım demiyorum pozisyon alması lazım diyorum azıcık arkada durması eğer çok dar bir alanda tf yapmıyorsanız ADC nin kendisini korumasına yetecektir o bile olmasa BotRK aktifi var cleanse barrier heal flash gibi speller var adcnin kendine özgü kaçma yetenekleri ve onun yanında onu koruyan bir supportu var, onun da kendine göre CC leri heal ve kalkan yetenekleri veya exhaustu var ! böyle bir durumda hiçbir assasinin o ad carry'ye ulaşabileceğini sanmıyorum ve saydığın,bota göndereceğin hiçbir bruiserın da bir ADC kadar dps vurabileceğini sanmıyorum !
    bu da bu konuya gelebilecek en ciddi mesaj herhalde. umarım "mesajı" almışsındır. iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Low elolarda işe yarar dediğin cok iyi yarar hemde. Hatta jungle değil 2 top 1 mid 2 bot yapın gene işe yarar. Ama dediğim gibi low eloda. TR de gold 3 den sonrasında işe yarıcagını sanmıyorum West,NA gibi yerlerde max silver 1 e kadar işe yarar sanırım. TR de daha cok işe yaramasının sebebi şu, eğer 2 top olursa o herif ezilecek %90 ihtimalle ve takıma flame yapmaya baslıcak jungle a laf atıcak kavga cıkacak aralarında. Bot lane dediğin gibi olursa zaten eziceklerdir yüksek ihtimal düşüsene Xin ve Jarvan OMG, pert. Top a da bu tür hero alıcaksın 2 tanes offtank olucak mid pure ap cıksın diğerleri de damage cıksın biter yani kaçarı yok. Ama gold 2-3 gibi yerlerde bu işe yaramaz cünkü insanların o liglerde beyinleri oluyor ne yapcaklarını biliyorlar jungle tüm buffları alır diğerleri sırf farm odaklı oynar kule dibi oyunu late e taşımaya çalışır, jungle mid felan aynı anda top yada bota gank atar sürekli filan

Oraya yazdığım "Mükemmel derecede positioning bilmediği sürece" lafı bunu kastediyordu zaten. Ama girenlerin %90ı "bunu mu okuyacam lae koy geç" dedikleri için anlamamış olabilirler tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

mantıklı olarak düşün dps olarak 2 saniyede 3 atacktan 2100 dmg atan carry mi daha çok vurur zed mi .sabit durup sadece barier bir adc yle olmaz bu tabi mesele oynamayı bilmek

3 Attacktan 2100 mü?

700 AD mi kastın yoksa her vuruşun kritik mi vuruyor?
  • selam, öncelikle 1v5 en az 3te3 yapar çıkar cümlen aşırı abartı olmuş ordan başlıyım.zed 1v5 girerse bırak en az 3 kişiyi 1 kişiyi bile alamaz. senin konuna gelince karşıma gelmedi değil. daha geçen gün adamlar bot premade diye leona+j4 aldılar bota kazandık oyunu. zed den özellikle bahsetmisşin. doğrudur güzel assasin ama senin dediğin gibi olsaydı turnuvalarda zedi olan takımın her zaman kazanması gerekiyodu. ben sorunun bizim seviyemizdekilerin işini iyi yapamadığından olduğunu düşünüyorum bence ona aldanmışsın. sanada denk gelmiştir junglesiz 2 kişinin topta oynadığı 2-1-2 oyun belki kazanmışsınızdır bile. şimdi diyecekler ki aga junglesiz oyunmu olur oluyo kardeşim düşük eloda kazanılıyoda. çünkü mid junglesi olmadığını bildiği halde hayvan gibi pushluyo çünkü rakip takım rakibinde jungle olmadığını bilip yine normal haliyle oynuyolar çünkü düşük eloda jungle gerekeni yapmıyo. koridorunu öküz gibi pushlamış adam junglenin nefesini ensesinde hissetmiyo çünkü jungleler gang mang bilmiyo bu yüzden düşük eloda junglesiz oyunlar kazanılabilir, adcsiz oyunlar kazanılabilir.

ayrıca adc taşır, turnuvalarda pozisyonunu iyi almış ve takımı tarafından korunan adcyi zedle bile öldüremezsin ya adc hata yapıp pozisyon dışı kalır indirirsin yada o pozisyonu kendin yaratırsın ama her şeyin doğru olduğu yerde zed korunan adc yi indiremez. he tüm silahlarını kullanıp adcyi indirirsin ama o zaman silahsız,canın az olarak rakip takımın içinde bulursun kendini

ayrıca konunu kirletmeye çalışan ilkokul tayfasına aldanma pek, onlar her şeyi dalgaya alarak kendilerini bi halt sanıyolar onlar anadan doğma pro o yüzden böyle sorulara dayanamıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thiocillin -- 12 Eylül 2013; 18:12:05 >

• Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz
    Bir Graves kassa 1 kişi kesemeden indirirler aşağı.

Uza şimdi koçum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 12 Eylül 2013; 18:10:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Sorgulamak yerine video ile göstereyim.

Vayne oyunu GERÇEKTEN taşıyor. Onu ayrı bir kefeye alalım lütfen...

• quote:

quote:

mantıklı olarak düşün dps olarak 2 saniyede 3 atacktan 2100 dmg atan carry mi daha çok vurur zed mi .sabit durup sadece barier bir adc yle olmaz bu tabi mesele oynamayı bilmek

3 Attacktan 2100 mü?

vuramaz diye bir şart mı var bunu mu anladın şu mesajdan ey allahım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: thiocillin

selam, öncelikle 1v5 en az 3te3 yapar çıkar cümlen aşırı abartı olmuş ordan başlıyım.zed 1v5 girerse bırak en az 3 kişiyi 1 kişiyi bile alamaz. senin konuna gelince karşıma gelmedi değil. daha geçen gün adamlar bot premade diye leona+j4 aldılar bota kazandık oyunu. zed den özellikle bahsetmisşin. doğrudur güzel assasin ama senin dediğin gibi olsaydı turnuvalarda zedi olan takımın her zaman kazanması gerekiyodu. ben sorunun bizim seviyemizdekilerin işini iyi yapamadığından olduğunu düşünüyorum bence ona aldanmışsın. sanada denk gelmiştir junglesiz 2 kişinin topta oynadığı 2-1-2 oyun belki kazanmışsınızdır bile. şimdi diyecekler ki aga junglesiz oyunmu olur oluyo kardeşim düşük eloda kazanılıyoda. çünkü mid junglesi olmadığını bildiği halde hayvan gibi pushluyo çünkü rakip takım rakibinde jungle olmadığını bilip yine normal haliyle oynuyolar çünkü düşük eloda jungle gerekeni yapmıyo. koridorunu öküz gibi pushlamış adam junglenin nefesini ensesinde hissetmiyo çünkü jungleler gang mang bilmiyo bu yüzden düşük eloda junglesiz oyunlar kazanılabilir, adcsiz oyunlar kazanılabilir.

ayrıca adc taşır, turnuvalarda pozisyonunu iyi almış ve takımı tarafından korunan adcyi zedle bile öldüremezsin ya adc hata yapıp pozisyon dışı kalır indirirsin yada o pozisyonu kendin yaratırsın ama her şeyin doğru olduğu yerde zed korunan adc yi indiremez. he tüm silahlarını kullanıp adcyi indirirsin ama o zaman silahsız,canın az olarak rakip takımın içinde bulursun kendini

ayrıca konunu kirletmeye çalışan ilkokul tayfasına aldanma pek, onlar her şeyi dalgaya alarak kendilerini bi halt sanıyolar onlar anadan doğma pro o yüzden böyle sorulara dayanamıyolar

Zaten benim bahsettiğim düşük elo yada takım olarak girilmeyen silver seviyesi solo q maçlarıydı. Doğru anlaşılmamışım sanırım editleyim

Düzgün cevap verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

3 Attacktan 2100 mü?

Neyse anladım ben zaten dediğini de 3 attacktan 2100 biraz abartı olmuş ondan şeyettim

• quote:

quote:

Onlar sadece favorilerde kalanlar. Fabby'nin Draven oynadığı oyunları izle. WildTurtle'ın bir stream'ine bak. Ondan sonra karar ver.

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 Attacktan 2100 mü?

Neyse anladım ben zaten dediğini de 3 attacktan 2100 biraz abartı olmuş ondan şeyettim

üstteki mesajımı okudun mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

YAV HE HE.
    bir buçuk senedir ad carry oynuyorum. senin oyuna ne zaman başladığını bilemiyorum ama maksimum 4-5 aydır herhalde.
    bu cümleden sonra okumamam ve ciddiye almamam gerekirdi ama yine de cevap veriyorum:
    işi burstunu vurup çıkmak olan bir assasin mi daha iyi taşıyıcılık görevini üstlenir yoksa teamfightta hasar potansiyeli çok yüksek olan bir menzilli karakter mi ?
    1v5 te triple alıp çıkan kasmış zed demişsin. zed'e full ofansif build çıkılır ve sen 1v5 yaptığında bırak (senin dediğin gibi) triple alıp çıkmayı 1 kill alırsan haline şükretmelisin.Karşı takımda hiç mi stun snare silence yok yani ? bunlardan bir tanesini yesen zaten 1v5 veya 1v3 yaparken ölür gidersin.
    Khazix ve zed den nasıl koruyacağız demişsin öncelikle adcnin pozisyon alması lazım. bak iyi pozisyon alması lazım demiyorum pozisyon alması lazım diyorum azıcık arkada durması eğer çok dar bir alanda tf yapmıyorsanız ADC nin kendisini korumasına yetecektir o bile olmasa BotRK aktifi var cleanse barrier heal flash gibi speller var adcnin kendine özgü kaçma yetenekleri ve onun yanında onu koruyan bir supportu var, onun da kendine göre CC leri heal ve kalkan yetenekleri veya exhaustu var ! böyle bir durumda hiçbir assasinin o ad carry'ye ulaşabileceğini sanmıyorum ve saydığın,bota göndereceğin hiçbir bruiserın da bir ADC kadar dps vurabileceğini sanmıyorum !
    bu da bu konuya gelebilecek en ciddi mesaj herhalde. umarım "mesajı" almışsındır. iyi günler

Editimi oku

Ciddi bir mesaja neden YAV HE HE diyerek başladığını da anlamış değilim

• shen, zilean, yorick, janna, sona'dan ve guardian angel QSS,botrk,banshee,warmog dan haberin yok galiba
  • quote:

quote:

quote:

Onlar sadece favorilerde kalanlar. Fabby'nin Draven oynadığı oyunları izle. WildTurtle'ın bir stream'ine bak. Ondan sonra karar ver.

Sende editimi oku

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

YAV HE HE.

Editimi oku

Ciddi bir mesaja neden YAV HE HE diyerek başladığını da anlamış değilim

yav he he yi hakediyor zaten üstte arkadaşlar gerekli gifleri vermiş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.