Şimdi Ara

ADC hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz

quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

YAV HE HE.
    bir buçuk senedir ad carry oynuyorum. senin oyuna ne zaman başladığını bilemiyorum ama maksimum 4-5 aydır herhalde.
    "kasmış bir ashe mi sizi daha çok taşıdı kasmış bir fizz mi"
    bu cümleden sonra okumamam ve ciddiye almamam gerekirdi ama yine de cevap veriyorum:
    sen kaç oyunda bir ashe görüyorsun tek adc ashe mi ?
    işi burstunu vurup çıkmak olan bir assasin mi daha iyi taşıyıcılık görevini üstlenir yoksa teamfightta hasar potansiyeli çok yüksek olan bir menzilli karakter mi ?
    1v5 te triple alıp çıkan kasmış zed demişsin. zed'e full ofansif build çıkılır ve sen 1v5 yaptığında bırak (senin dediğin gibi) triple alıp çıkmayı 1 kill alırsan haline şükretmelisin.Karşı takımda hiç mi stun snare silence yok yani ? bunlardan bir tanesini yesen zaten 1v5 veya 1v3 yaparken ölür gidersin.
    Khazix ve zed den nasıl koruyacağız demişsin öncelikle adcnin pozisyon alması lazım. bak iyi pozisyon alması lazım demiyorum pozisyon alması lazım diyorum azıcık arkada durması eğer çok dar bir alanda tf yapmıyorsanız ADC nin kendisini korumasına yetecektir o bile olmasa BotRK aktifi var cleanse barrier heal flash gibi speller var adcnin kendine özgü kaçma yetenekleri ve onun yanında onu koruyan bir supportu var, onun da kendine göre CC leri heal ve kalkan yetenekleri veya exhaustu var ! böyle bir durumda hiçbir assasinin o ad carry'ye ulaşabileceğini sanmıyorum ve saydığın,bota göndereceğin hiçbir bruiserın da bir ADC kadar dps vurabileceğini sanmıyorum !
    bu da bu konuya gelebilecek en ciddi mesaj herhalde. umarım "mesajı" almışsındır. iyi günler

Editimi oku

Ciddi bir mesaja neden YAV HE HE diyerek başladığını da anlamış değilim

yav he he yi hakediyor zaten üstte arkadaşlar gerekli gifleri vermiş

Karma jungle olur desem yine aynı tepkiyi verecektiniz

LCS te oynandıktan sonra bir sürü LOL sitesinde metası bile jungle göründü ama. İlk mesaj "Yav he he" li olursa diğerleride ondan güç alıp post kasmak için aynı şeyleri yapıyorlar. bir çoğunun okumadığına bile eminim.

• Saninyede 2 defa vuran ve her vuruşu kritikle 600 vuran bir ashe mi ? Yoksa sadece bir skill i 600 vuran fizzmi ?
  • quote:

Hepiniz yeri geldiği zaman oyunun dengesizliğinden ağlarsınız. Ama out of meta birşey gördüğünüz zamanda hemen karşı çıkarsınız. O bahsettiğiniz örümcek kafalı sizlersiniz

Jarvan midden de bahsettiğim zaman herkes ağzıma etmişti böyle. Bu foruma post kasmak için giren bana dediğiniz 10 yaşında veletlersiniz

Konunun kapatılmasını rica ediyorum. Dariyle tek atmaya devam edin.

Kimsin ulan sen dağ basimi burasi millete hakaretler edip duruyorsun atarlı ergen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pweck

Saninyede 2 defa vuran ve her vuruşu kritikle 600 vuran bir ashe mi ? Yoksa sadece bir skill i 600 vuran fizzmi ?

biri DPS biri Assassin tipi şampiyon. Dediğimin özüne gelirsek DPS değil assassin takımı oluştursak diyorum, Karşıdaki bütün squishy şampiyonları indirdikten sonra tankları indirmek zaten sorun oluşturmaz. Aslında ADC leri değil DPS şampiyonları hedef alıyorum. Ama çok mu felsefi konuştum yada çok mu anlamsız konuştum bilmiyorum, kimse demek istediğimi anlamamış. Hala bana graves pentakill videoları atıyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

mantıklı olarak düşün dps olarak 2 saniyede 3 atacktan 2100 dmg atan carry mi daha çok vurur zed mi .sabit durup sadece barier bir adc yle olmaz bu tabi mesele oynamayı bilmek

3 Attacktan 2100 mü?

700 AD mi kastın yoksa her vuruşun kritik mi vuruyor?

Bt ie lw as bot 2x PD
    Kas bakalim bunlari her vurus kritik nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Di3Young

quote:

Hepiniz yeri geldiği zaman oyunun dengesizliğinden ağlarsınız. Ama out of meta birşey gördüğünüz zamanda hemen karşı çıkarsınız. O bahsettiğiniz örümcek kafalı sizlersiniz

Jarvan midden de bahsettiğim zaman herkes ağzıma etmişti böyle. Bu foruma post kasmak için giren bana dediğiniz 10 yaşında veletlersiniz

Kimsin ulan sen dağ basimi burasi millete hakaretler edip duruyorsun atarlı ergen

Benim bildiğim "şehirde" insanlar konuşarak anlaşır. Ama buradakiler bir tek "yav he he" gifleri biliyorlarmış demek ki. Bende burası "dağ başıymış" gibi konuşuyorum. Birde buradan yak.

• quote:

quote:

quote:

Benim bildiğim "şehirde" insanlar konuşarak anlaşır. Ama buradakiler bir tek "yav he he" gifleri biliyorlarmış demek ki. Bende burası "dağ başıymış" gibi konuşuyorum. Birde buradan yak.

Tamam da yav hehe diyenleri bloklamak yerine niye konudaki herkese sovuyorsun

• adc ye örnek olarak ashe'i göstermen saçma olmuş ama diğer konularda haklılık payın var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam da yav hehe diyenleri bloklamak yerine niye konudaki herkese sovuyorsun

Kimseyi bloklamayı sevmiyorum çünkü. Sonra o adamın bir mesajını görünce içim içimi yiyor zaten bloğu kaldırıp okuyorum ne yazdığını. Benim anlamadığım Soraka ADC süper bile demiş olsam ciddiyetle, neden insan gibi "hayır olmaz kardeşim, çünkü ..." denmiyor da hemen aşağılamaya, küçük düşürmeye başlanıyor. Ki bu yazdığım şeyi saçma sapan şeylere dayandırmıyorum. Bu oyunun dengesiz olduğunu hepimiz biliyoruz. Kendim de deneyip başarılı gördüğüm bir şeyi bu forumda paylaşır paylaşmaz "yav he he" gifleri geliyor hemen. Üstte yazdığım şey sabrımın taşmasıydı artık.

• yav bsg ya

• quote:

Orijinalden alıntı: hooliqan35

yav bsg ya

dedi Hooliqan35

35 te ilinin plaka kodu mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hooliqan35

yav bsg ya

dedi Hooliqan35

35 te ilinin plaka kodu mu?

Evet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bf3Lover

ok qnq zaten malp ı falan da zed teq atar

not:dari al adc oyna

Karşı takımdaki diğer hasar veren şampiyonlar aradan çıktıktan sonra

evet

Ok qnq Morello ya söyledim sezon 4 de adcleri kaldırcaklar onun yerine botta xin+zed combosu çok iyi oluyo bak qnq xin e full ad kasıyom hiç bir yakıncı beni alamıyo

• Diğer ilginç fikirlerini de bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: SirCrocodile

Diğer ilginç fikirlerini de bekliyoruz

Akaliye nashor falan almıştım. Konu kapandı sonra

• quote:

quote:

quote:

ok qnq zaten malp ı falan da zed teq atar

not:dari al adc oyna

Karşı takımdaki diğer hasar veren şampiyonlar aradan çıktıktan sonra

evet

Ok qnq Morello ya söyledim sezon 4 de adcleri kaldırcaklar onun yerine botta xin+zed combosu çok iyi oluyo bak qnq xin e full ad kasıyom hiç bir yakıncı beni alamıyo

Oradan bakınca 10 yaşında Zede hayran kaldığım için bu konuyu açmış gibi mi görünüyorum? Oyun taktiklerini senden çok araştırdığıma emin olabilirsin.

• Daha bugun arkadasin oyununa devam ettim 6-3giden hesabi 14-4yapip quadra aldim ashe ile :D
    ashe yi bu kadar kucuk gormeyin yeni ciksa op op op diye aglarsiniz %30aoe perma slow nedir abi..
    Hem kacarken hem yakalarken hemde cd siz
    vision i var ultisi 1.2-3.5saniye stun+aoe slow
    minyon kesince ekstra altin..
    Bilemiyorum sadece diger adcarrylere gore daha zor
    (trist gibi hoplamiyo )

• Okurum kalsin

• yav he he diyin geçin yazdığı şeyde anlamı hiçbirşey yokmuş.

O övdüğün zed ve khayı tank voliyle yaşatmam ben.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.