Şimdi Ara

ADC hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bunu tarafsızca okuyun lütfen. Rica ediyorum. Troll konusu değildir

Takımınızı kaç kere kasmış bir Ashe taşıdı? şimdi birde düşünün. Kaç kere kasmış bir Fizz taşıdı?

Bot Lane e Xin+Jarvan gittiğinizi düşünün(http://www.lolking.net/guides/21831) karşınızdada Varus var diyelim. -Farmı biriniz alacak- İki tane gapcloser ve CC li şampiyon bu ADC yi ne hale sokar sizce? ADC ye bırakın kill vermeyi farm bile aldırmazlar. Ki bunu sadece tahminen söylemiyorum. Eray diye bir arkadaşımla Zac+Xin Zhao bot gidiyorduk ve 10 maçtan abartısız 9unu kazandığımızı söyleyebilirim. Bir ADC çooook ağır feedlenmediği sürece -veya- mükemmel derecede positioning bilmediği sürece Teamfightlarda focus yediği AN eriyip gidiyor... Sonra insan kendi kendine soruyor."Sanırım ADC nin açılımı Attack Damage CARRY idi değil mi? peki bu mu bizi taşıyacak biz mi onu taşıyacağız?" Diyeceksiniz ki ADC ni koru o zaman, o da tek tek indirsin hepsini. Peki soruyorum şimdi, Zed gibi Kha'zix gibi bir şampiyona karşı nasıl koruyayım ADCmi? ve de şunu sormak istiyorum korumama gerek var mı? Bakın Zed var diyoruz karşıda. O Zed kastığı zaman ne olur? 1v5 en az 3te3 yapar çıkar. Bir Graves kassa 1 kişi kesemeden indirirler aşağı. 1v5 değil Teamfightlarda da geçerli dediğim şey. Madem bu oyunda Snowball şampiyonlar var (Zed,Fizz,Kha'zix,Akali) neden bu şampiyonlara supportluk yapıp kasmasını sağlamıyoruzda ADC ye yapıyoruz?

Edit: Benim burada bahsettiğim takım olarak girilmeyen, solo q silver seviyesi maçlardı. Zaten "mükemmel derecede positioning bilmediği sürece" dememin nedeni buydu. Dünya şampiyonasına bu şekilde katılacakmışım gibi yorumlar attınız. Tuhafsınız

Edit2: Zed 3te3 yapar lafıma neden bu kadar takıldınız onu da anlamadım. Mübalağa diye bir şey var ve bunu ciddi söylemezsiniz. Ayrıca güzel kasmış bir Zed in 3te3 yapmasının önünde bir engel yok. 1v5 penta bile atılabiliyorken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkuaz -- 12 Eylül 2013; 18:20:11 >

•  ADC hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ok qnq zaten malp ı falan da zed teq atar

not:dari al adc oyna
  • TSM denedi paramparca oldu.LCS de ornegi var ama olmuyor bu taktik ile.

• Önyargısız okuyordum bunu görünce vazgeçtim.

"1v5 en az 3te3 yapar çıkar."
  • Takımınızı kaç kere kasmış bir Ashe taşıdı? şimdi birde düşünün. Kaç kere kasmış bir Fizz taşıdı?
    soruya bak SA:D abi tfde ölmesse asıl hasarı veren ashedir , adcdir yani tek sorunu bi koruyanının olmamamısı senin elollarında
  • yav he he
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Max 10.
    Hem Lvl,hem yaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Bf3Lover

ok qnq zaten malp ı falan da zed teq atar

not:dari al adc oyna

Karşı takımdaki diğer hasar veren şampiyonlar aradan çıktıktan sonra

evet
  • mantıklı olarak düşün dps olarak 2 saniyede 3 atacktan 2100 dmg atan carry mi daha çok vurur zed mi .sabit durup sadece barier bir adc yle olmaz bu tabi mesele oynamayı bilmek

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 12 Eylül 2013; 17:58:37 >
  • Evet gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz

Hepiniz şikayet. Sizin de, diğer bütün post kasanlarında Allah topunun belasını versin

ADC gerekli değilde öyle bir yazmışsın ki en fazla bronz 2sindir. Silversan Allah takımına gelen unrankedlara sabır versin.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 12 Eylül 2013; 17:59:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Low elolarda işe yarar dediğin cok iyi yarar hemde. Hatta jungle değil 2 top 1 mid 2 bot yapın gene işe yarar. Ama dediğim gibi low eloda. TR de gold 3 den sonrasında işe yarıcagını sanmıyorum West,NA gibi yerlerde max silver 1 e kadar işe yarar sanırım. TR de daha cok işe yaramasının sebebi şu, eğer 2 top olursa o herif ezilecek %90 ihtimalle ve takıma flame yapmaya baslıcak jungle a laf atıcak kavga cıkacak aralarında. Bot lane dediğin gibi olursa zaten eziceklerdir yüksek ihtimal düşüsene Xin ve Jarvan OMG, pert. Top a da bu tür hero alıcaksın 2 tanes offtank olucak mid pure ap cıksın diğerleri de damage cıksın biter yani kaçarı yok. Ama gold 2-3 gibi yerlerde bu işe yaramaz cünkü insanların o liglerde beyinleri oluyor ne yapcaklarını biliyorlar jungle tüm buffları alır diğerleri sırf farm odaklı oynar kule dibi oyunu late e taşımaya çalışır, jungle mid felan aynı anda top yada bota gank atar sürekli filan
  • Farm bilen vayne karsina geldi mi hiç?
    Sen misin kardeş botun kralı yerler olum hepinizi yerler

• Doğru gibi
  • Hepiniz yeri geldiği zaman oyunun dengesizliğinden ağlarsınız. Ama out of meta birşey gördüğünüz zamanda hemen karşı çıkarsınız. O bahsettiğiniz örümcek kafalı sizlersiniz

Jarvan midden de bahsettiğim zaman herkes ağzıma etmişti böyle. Bu foruma post kasmak için giren bana dediğiniz 10 yaşında veletlersiniz

Konunun kapatılmasını rica ediyorum. Dariyle tek atmaya devam edin.
  • Katılıyorum aslında bence mantıklı
  • sonra neden bronze ligteyim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.