Şimdi Ara

ADC Main Olan Arkadaşlar Birkaç Sorum Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydinsukru

Tabiki dia low blok

Dia 5 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    Diamondlari pistten çekelim :) suan campliyorum ödüller gelsin görüşürüz sonra riftte :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JJimi

Diamondlari pistten çekelim :) suan campliyorum ödüller gelsin görüşürüz sonra riftte :)

Bencede oynama oynayınca düşüyorsun :)Geçen gün janna oynuyordun sanırım karşıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 8 Kasım 2015; 22:10:11 >
  • Doubleimp kullanıcısına yanıt
    yorumun için teşekkürler ,rehberini baştan sona okudum zaten.Sormak istediğim bişey var.Vayne ile e+flash atmak lee ile flash kick atmak gibi mi?İlk e ye basıp animasyonunu iptal edip adamı çakmak istediğimiz yerin önüne-yanına-arkasına vs. mı flash atıcaz?

Emin ol supportu isteyerek almiyorum :)
    Ve bu arada winstreakdeyim knk

• quote:

Orijinalden alıntı: acquiesce

Açıkçası soloda rumble ve ryze,midde varus ve yasuo,jungle da jarvan,reksai,elise,support olarakta thresh ve braum oynuyorum kalırsa.ADC olarak vayne oynamaktan ayrı bir keyif alıyorum.5-6 oyun üst üste oynasam sıkılmam.He bu arada draven da oynuyorum arada.Balta tutma işini filan çözdüm.Kog Maw oynaması çok eğlenceli gelmiyor.Bazen sadece savaş makinesi yüzünden oynuyorum .

Toplane'e Solo demeyide bırakırsan Plata rahat çıkarsın kardeş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Emin ol supportu isteyerek almiyorum :)
    Ve bu arada winstreakdeyim knk

Kanka bende winstreakdeyim.D1 oldum.Bi sorun olmaz ise master olup bırakıcam.Andreca ile oynadın mı hiç :)

• seçim ekranında göre göre elim alışmış

• JJimi kullanıcısına yanıt
    Sana gereken cevapları verdim zaten. Sende beklemen gerektiğini biliyorsun.
    Hatirlamiyorum kim o?

• quote:

Hatirlamiyorum kim o?

Bize bi kaç kere geldi.Mid lane tf oynuyor.Daha tr challenger eloda ezen yok.

• Sana tek tavsiyem, vayne oynama. Accayip mekanik gerektiren bir adc ve oynayabilen cok az yani harikalar yaratmiyosan kesinlikle oynamani tavsiye etmiyorum tristana, graves, jinx bunlar harika secimler ozellikle tristana uzerinde calisiyorum su aralar hero kesinlikle op

• quote:

Merhaba,bu sezon gümüş olarak biticek galiba.Silver 1 serisindeyim.Oyuna bu sezonun ortalarında başladım.7 ay civarı oldu sanırım.Çok fazla oynayamadım.Fakat anladım ki en çok oynarken ADC den zevk alıyorum.Outplay etme,kite yapma,pozisyon almak hoşuma gidiyor.ADC çok iyi oynayamıyorum.Ama kötüde oynamıyorum.Bu yeni sezonda sadece ADC oynayıp kendimi geliştirmek istiyorum.İlk 10 maçı atmadan önce az da olsa veteran düzeyine çıkmak istiyorum.Bunun içn tavsiyeleriniz neler arkadaşlar?Vayne,tristana,jinx,graves oynuyorum ADC olarak.Botlara karşı girip farm mı çalışmalıyım?Normal oyun girip kiting mi çalışmalıyım?Vayne tricks az da olsa biliyorum şuan.Auto+tumble(animasyonu iptal ediyor sanırsam)+e yada e flash(repositioning için buda galiba) bunları bi kaç video izleyerek öğrendim ve denedim.Özet olarak,ilk 10 maçı atmadan önce nelere çalışmalıyım?Box maçına çıkmak gibi.Hazırlanmam lazım.Ama nerden başlamam gerekiyor?(silver low xd ciler filan gelmesin lütfen)

Benim sana vereceğim ilk tavsiye yanına iyi anlaşabileceğin ve iyi oynayan bir Support oyuncusu bulman olacaktır. Tabi ki tek girerek de AD Carry oynamak ve maçları taşıyıp yükselmek mümkün fakat burada iki kişinin oynadığı bir koridordan söz ediyoruz ki yanına bulacağın uygun ve iyi bir Support oyuncusu ile lig tırmanman çok daha rahat olacaktır.

Önümüzdeki sezon için AD Carry metası tamamen değişecek. Buna bağlı olarak da şuan metada olmayan şampiyonlar metaya girebilir. O yüzden ben sana şuan için birkaç şampiyon tavsiyesi vereyim. Caitlyn, her ne kadar şuan metadan düşmüş olup oynanmasa da Corki, Jinx, Kalista, Lucian, Vayne ve Tristana'yı rahatlıkla önerebilirim.

Kendini geliştirmek için bol bol stream izlemeni ve bunları oyun içerisinde (ilk olarak normal oyun) denemeni/uygulamanı öneririm. Çünkü AD Carry oynamak sadece izlemekle öğrenilecek bir şey değil. Bol bol maç atarak izlediklerini uygulaman gerekir.

Birde sana laning phasede işine yarayabilecek bir bilgi vereyim. Belki biliyor olabilirsin ama Türkiye Sunucusu'nda bunu hala bilmeyenlerin olduğunu görüyorum. İlk gelen altılı minyon dalgasını rakibinden önce kesmeye çalış. İkinci gelen altılı minyon dalgasındaki önde bulunan üç minyonu (melee minyonlar) da rakibinden önce kesersen exp. avantajı sağlayıp rakibinden önce 2 Lv olmuş oluyorsun. Bu anda yanındaki Support ile birlikte direk go in yapıp takası alarak koridorda öne geçmiş olursunuz. Eğer takası büyük ölçüde kazanırsanız koridoru freezeleyip rakibi iyice oyundan düşürmeniz mümkün. Daha birçok şey yazabilirim fakat bu tür şeyleri yayın/video izleyerek ve bol bol oyun atarak öğrenebilirsin. Aklına takılan herhangi bir soru olursa sormaktan çekinme. Kolay gelsin.

Edit: Lane freeze (ileride veya geride freezeleme) olayına tam olarak hakim değilsen veya bilmiyorsan YouTube'da birçok video mevcut. Kesin olarak bilmen gereken bir şey olduğu için o olayı öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 8 Kasım 2015; 23:38:10 >

• vanyne = kite
  • quote:

yorumun için teşekkürler ,rehberini baştan sona okudum zaten.Sormak istediğim bişey var.Vayne ile e+flash atmak lee ile flash kick atmak gibi mi?İlk e ye basıp animasyonunu iptal edip adamı çakmak istediğimiz yerin önüne-yanına-arkasına vs. mı flash atıcaz?

Aynen flashi hangi yone atarsan o pozisyona göre itiyor ornek sen duvarin dibindesin adam onunde e kullanip flashi adamin arkasina atarsan adam duvara çarpıp stun yer

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

quote:

Hatirlamiyorum kim o?

Tr çilingir çöp krds ne bekli10

• quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

quote:

quote:

Hatirlamiyorum kim o?

Öyle deme.Gerçekten iyilerde var.Az bir bölümü gerçekten kaliteli oynuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

quote:

quote:

Hatirlamiyorum kim o?

Öyle deme.Gerçekten iyilerde var.Az bir bölümü gerçekten kaliteli oynuyor.

Orası öyle o oyuncular zaten westdede yüksek elolarda geri kalanlarda westde lig atlayamiyo

Öyle böyle tf oynayana rastlamadim, nick change falan mi atti?

• vayne zor bir champ fakat oynanılarak öğrenilebileceğini düşünüyorum.Şuan toplamda 40 tane dereceli vayne oyunum var.3 kda olması lazım.Bu sezon 100-150 normal game win yapıp derecelileri atmayı düşünüyorum.Vayne ile temel taktikleri biliyorum,match up lara alışkınım denebilir.Bu sezon normal game girip dediğim gibi farm,lane freezing,positioning-repositioning,kiting ve poking(auto+q+e) hızlı kombosunu çalışmak istiyorum.Kendimi yeterli düzeyde hissettiğimde atmaya başlatım derecelileri.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.