Şimdi Ara

ADC Main Olan Arkadaşlar Birkaç Sorum Var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumdan hakaret sebebiyle uzaklaştırıldım. Dolandırıcı da değilim. Bunu iddaa edenler varsa dolandırıcılığın anlamına bakarlarsa sevinirim. Bir dolandırıcı arkadaş mağdur oldu diye 1 kutu daha atmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Forumdan hakaret sebebiyle uzaklaştırıldım. Dolandırıcı da değilim. Bunu iddaa edenler varsa dolandırıcılığın anlamına bakarlarsa sevinirim. Bir dolandırıcı arkadaş mağdur oldu diye 1 kutu daha atmaz.

Kimseye hakaret etmemistin...ban sebebine bak.
    Bugun birine ana baci giydirdim forumda 1 sayfa.dun ayni sekilde inciden kopyala yapistir yaptim 30 satir kufur.
    Bana bisey olmadi da sen nasil ban yedin

• lowsanji L kullanıcısına yanıt
    Hakaret yüzünden uzaklaştırıldım. Hatırladığım kadarıyla önceki tarihlerde yaptığım bir şeymiş. Cezası biraz geç verildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lowsanji

quote:

Forumdan hakaret sebebiyle uzaklaştırıldım. Dolandırıcı da değilim. Bunu iddaa edenler varsa dolandırıcılığın anlamına bakarlarsa sevinirim. Bir dolandırıcı arkadaş mağdur oldu diye 1 kutu daha atmaz.

Bugun birine ana baci giydirdim forumda 1 sayfa.dun ayni sekilde inciden kopyala yapistir yaptim 30 satir kufur.

hemen banlanmıyon ki daha üst kurula gidiyo o yazdıkların ondan sonra ceza gelecek hazır ol

• quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Orijinalden alıntı: lowsanji

quote:

hemen banlanmıyon ki daha üst kurula gidiyo o yazdıkların ondan sonra ceza gelecek hazır ol

Dp naruya gecerim
    O da ban yerse benden kurtulursunuz
    Rahat 200 gun ban gelir o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowsanji -- 17 Kasım 2015; 18:50:00 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.