Şimdi Ara

ADC Main Olan Arkadaşlar Birkaç Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,bu sezon gümüş olarak biticek galiba.Silver 1 serisindeyim.Oyuna bu sezonun ortalarında başladım.7 ay civarı oldu sanırım.Çok fazla oynayamadım.Fakat anladım ki en çok oynarken ADC den zevk alıyorum.Outplay etme,kite yapma,pozisyon almak hoşuma gidiyor.ADC çok iyi oynayamıyorum.Ama kötüde oynamıyorum.Bu yeni sezonda sadece ADC oynayıp kendimi geliştirmek istiyorum.İlk 10 maçı atmadan önce az da olsa veteran düzeyine çıkmak istiyorum.Bunun içn tavsiyeleriniz neler arkadaşlar?Vayne,tristana,jinx,graves oynuyorum ADC olarak.Botlara karşı girip farm mı çalışmalıyım?Normal oyun girip kiting mi çalışmalıyım?Vayne tricks az da olsa biliyorum şuan.Auto+tumble(animasyonu iptal ediyor sanırsam)+e yada e flash(repositioning için buda galiba) bunları bi kaç video izleyerek öğrendim ve denedim.Özet olarak,ilk 10 maçı atmadan önce nelere çalışmalıyım?Box maçına çıkmak gibi.Hazırlanmam lazım.Ama nerden başlamam gerekiyor?(silver low xd ciler filan gelmesin lütfen)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 ayda silver 1 olman çok güzel. Oyuna yıllardır oynayıp bronz olanlar var. Demek ki yeteneklisin.
    Mesela yeni sezonda Kog'maw güçlü olacak. Bu şampiyona çalışabilirsin. Neredeyse her sabah Doublelift ve Sneaky yayın yapıyor. Onları izleyebilirsin.
  • Vayne konusunda bildiklerin doğru mesela ama öğrenmesi biraz uzun sürer şu an güzel bir win rate yakaladım vayne ile etkili bir şampiyon gerçekten kite üzerine dayalı bir hero yanımda thresh varsa yüzde 90 kazanırım soruna gelecek olursak normal oyunda kite denemelisin botlar çok etkili olmaz

• Khanjuicim uste bak bakim kim bos post kasiyor kim gereksiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C9 Eschaller

Khanjuicim uste bak bakim kim bos post kasiyor kim gereksiz

1 mesajda genelleme yapman baya iyi

• C9 Eschaller kullanıcısına yanıt
    silver1 olmak yetenek istemiyor lel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JJimi -- 8 Kasım 2015; 21:57:01 >
  • Kogmaw,Draven,Jinx öğren
    Support oyuncuları genelde Vayne ve Caite supluk yapmayı sevmez
    (Caiti earlyde ne kadar kastırırsan kastır latede çöp,Vayne oyuncularıda %90 Toxic player olduğu için)

Ayrıca her lane için o sezonun güçlü ikişer herosunu öğren (En az 4 support öğren)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bu arada su mesele halen nasil sonuclanicak belli degil senin ki cevap bile vermiyor nedense yancilari cevapliyor..

• Ilgi alanlarina dolandiriciğilida eklemen lazim kanka

• Low sanırım 1 aylık oyuncuyken silver1 gold 4 arası elodadım

• Khanjui genel olark boyleler

Jjimi silvermi haha sezon 5 oyuncusi trde 26-10-10 3hesap euw 26 bir hesap kastim. Ki bide soyle bir olay egoistin bos insanin tekisin ayrica seningibileri dolandirmak bir sereftir. Oda ayri mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C9 Eschaller -- 8 Kasım 2015; 22:06:11 >
  • Açıkçası soloda rumble ve ryze,midde varus ve yasuo,jungle da jarvan,reksai,elise,support olarakta thresh ve braum oynuyorum kalırsa.ADC olarak vayne oynamaktan ayrı bir keyif alıyorum.5-6 oyun üst üste oynasam sıkılmam.He bu arada draven da oynuyorum arada.Balta tutma işini filan çözdüm.Kog Maw oynaması çok eğlenceli gelmiyor.Bazen sadece savaş makinesi yüzünden oynuyorum .

türkçe istyrz
    Yazdiğin şeyden birşey anlamadim bence Türkçe yazarak tekrar dene şansini.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

Low sanırım 1 aylık oyuncuyken silver1 gold 4 arası elodadım

Şuan nesin plat 5 mi baya yüksekmiş kardeş.İnsanlar ile dalga geçmeyi bırak.

• Ayrica ben kimsenin yancisi degilim burde.olay ciksa hic sevesem bile hakliysa bile olisi felandesteklerim

• RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    Tabiki dia low blok

• Kardeş bak şöyle diyim s3 de bronz1den cıkamadım s4de tr d1 kadar geldim s5de de west d2 tr çilingir.Bu yükselme antremanla oldu hep.Durmadan oynayacan aga en iyi yöntem bu yayınlae videolar sana bazi trickleri öğretir geri kalan senin bileğinde saklı.Bidahaki sezon kogmaw %1000 banlı olacak aslında onu oynama xD.Soloqda benim için en güçlü herolar kalista,vayne,jinx,ashe,trist.Bu herolardan birinde kendini geliştirmeye bak daha sonra genele yayılır zaten o.Birde istersen imzamdan rehberime göz atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 8 Kasım 2015; 22:06:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JJimi

silver1 olmak yetenek istemiyor lel

Oyuna giriş saatini bi yazda eşleşelim.Umarım karşıya düşersin yoksa dodge :)

Hakli olan ortada 300 rp zarardayim :) ve son olarak ben engellemisim falan diyor ben hakkimi ararken ondan cevap beklerken neden engelliyim şu karaktersizi?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.