Şimdi Ara

Adc oynıyan arkadaşlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben de bir adc oyunsuyum ama hala sona karşısında early de nasıl durmam gerektiğini kavrıyamadım bildiğiniz taktikler falan var mı ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

• Q atmasini degil w basmasini sagla.
    Q menziline girme
    Safe farm al.
    Ultisini flash ile cok rahat dodgelayabilirsin.
    Girdiginiz hasar takaslarinda sonaya focus at (sona adcden bile kirilgandir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erescat-

Q atmasini degil w basmasini sagla.
    Q menziline girme
    Safe farm al.

yaw sen gold 5 değil misin ne tavsiye verion anlamadım xd
  • İrelia al

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

quote:

Q menziline girme
    Safe farm al.

yaw sen gold 5 değil misin ne tavsiye verion anlamadım xd

Ya sen Çilingir değil miydin?
    Nasıl konuşuyorsun bizle.

• Sona fena burstluyor fakat dost minyonlarin arkasından dolanıp sizi çekmeye çalışan thresh kadar rahatsız edici değil.

• Silver 2yim. Fakat zamanim olmadigi icin oyunu oynamiyorum, dolayisiyla dereceli atamiyorum. Ama yenilikleri ve yayinlari takip etmek hosuma gidiyor. Her seyin ligden ibaret olmadigini anlaman gerekir bence zaman = lig. En esek adamlar bile 1000 kusur macla diaya kadar cikabiliyor ne yani :D Oynadigim dereceli maclarin %90ini tasiyorum ve koridoru kazanabiliyorum, neden tavsiye vermeyeyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Q menziline girme
    Safe farm al.

Sonanın q menziline çok yüksek her türlü vurur.
    Vuracağı için safe farm alamazsin
    Adc olarak sonaya karşı hiçbişey yapamazsın.Supportuna bağlı herşey

• Tam tersine early sona kolay lane oluyor.Agresif bir baski koyun o kırilgan sonaya base atmasa bile flashini alirsiniz.

• Sona doğru yerde duruyorsa senin yapacak birşeyin yok supportun işi gerisi.
  • quote:

Silver 2yim. Fakat zamanim olmadigi icin oyunu oynamiyorum, dolayisiyla dereceli atamiyorum. Ama yenilikleri ve yayinlari takip etmek hosuma gidiyor. Her seyin ligden ibaret olmadigini anlaman gerekir bence zaman = lig. En esek adamlar bile 1000 kusur macla diaya kadar cikabiliyor ne yani :D Oynadigim dereceli maclarin %90ini tasiyorum ve koridoru kazanabiliyorum, neden tavsiye vermeyeyim?

Benimde anlamadığım kısım attığın rank maçlarının %90 ını taşıyıp nasıl silver2 kalabiliyorsun , gün geçmesin ki yeni ilginç olaylar gün yüzüne çıkmasın bu arada zaman = division kavramında çöp
  • Q menzili cok fazla evet ama asil olay ondan sonra duz vurmasini engellemek, karsidaki adcnin de q pasifiyle vurmasini engellemek. Asil hasar kaynagi orda, tradelerde cok can yakiyor. Isin supporta kaldigini pek dusunmuyorum acikcasi, oyle olsa sona soloqda teror estirirdi. Sonucta karsida birbirini tanimayan iki insan var, etkilesim icinde olamazlar diye dusunuyorum.

Bence gayet de lig olayi zamanla alakali. Ne kadar zaman, o kadar iyi bir lig. Aksini iddia edenler kisa surede lig atlayabiliyor zaten. Onlara lafim yok burda. Ama bu kitle oyunun maksimum %10u dur. Hanginiz oynadiginiz ilk sezonda plat+ bitirdiniz?
    Ben zamanim olmadigini soyledim, her division icin yaklasik (hatta minumum) 9-10 mac civari gerekiyor, ben haftada 1-2, bazen bos vakit bulursam daha fazla oynuyorum. Ve acikcasi suan umrumda olan son sey ligim, normal oyunda karsima gelen plat-diamond takimlari alt edebiliyorsam ve oyunlari tasiyabiliyorsam buraya gelip bunlari yazarim. Kac tane kisi taniyorum hard low olan ve meta sampiyonlari ile dereceli mac spamlayan ve yuksek liglere atlayan.
    Her silver oyuncuya low gozuyle yaklasmanizi anlamiyorum, orda da yukselen oyuncular var ve forumun da tabiriyle gecen sezonun silverlari bu sezonun platlari. Insanlarin onyargilarini yikmasi lazim biraz.
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat koala -- 3 Aralık 2015; 7:52:19 >

• Pek beceremesemde karşıda sona olursa rengar alırım free elo resmen Ayrıca safe farm alıp power spike bekleyip sona focus atarsan çok rahat oynarsın. Q atmak için üstüne gelirse sizde dürtün hemen.

• Sona lane=free lane yanında daha fazla sustain veren bir sup gelsin soraka nami gibi yada agresif bir sup alsın mesela thresh blitz naut felan,en önemlisi all in adc al,luci draven tristana felan ve focusu genel olarak sonaya atın lane sizindir çok kolay.dürten şampiyonlara karşı all in şampiyonlarla oynanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • supta blitz aldır ilk kanı kesin siz alırsınız shacodan daha hızlı hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesallah

Selam arkadaşlar ben de bir adc oyunsuyum ama hala sona karşısında early de nasıl durmam gerektiğini kavrıyamadım bildiğiniz taktikler falan var mı ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

Sona'ya karşı laning phasede rahat etmek istiyorsan iş senden çok yanındaki Support oyuncusuna ve onun seçtiği şampiyona bakıyor. Bildiğin üzere sona laningde harass, bir diğer deyişle poke üzerine kurulu bir şampiyon. Bunun yanında bir o kadarda squishy. Hem de çok fazla squishy. Yapman gereken şey yanındaki Support oyuncusuna earlyde go-in yapabileceğiniz şampiyonlar aldırman. Bunlar da önem sırasına göre Thresh, Leona ve Blitzcrank. Yapacağınız şey basit. Koridora gittikten sonra early push yapıp rakip bot laneden önce 2 Lv olmanız gerekiyor. Early push ne diye soracak olursan onu da izah edeyim: İlk gelen altılı minyon dalgasını rakip bot laneden önce temizleyip ikinci gelen altılı minyon dalgasında önde bulunan üç melee (yakıncı) minyonu rakibinden önce keserken onlardan önce 2 Lv olursunuz. Bahsettiğim şampiyonlar (Thresh, Leona, Blitzcrank) Yadigâr Kalkan adlı eşya ile uyumlu olduğu için Support'un ile çok kolay early push yapabilirsiniz. Rakipten önce 2 Lv olup Lv, exp, skill ve hp avantajını yakaladıktan sonra go-in yapıp karşı Sona'yı cezalandıracaksınız. Ha olduki yanındaki Support oyuncusu bahsettiğim şampiyonlardan birini almak istemedi. Dürtülmekten korkuyorsan ve istemiyorsan bu durumda menzili fazla olan AD Carry'lerden seçmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 3 Aralık 2015; 9:57:56 >

• Sivir al.Ben karsima sona-leona gelince sivir aliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesallah

Selam arkadaşlar ben de bir adc oyunsuyum ama hala sona karşısında early de nasıl durmam gerektiğini kavrıyamadım bildiğiniz taktikler falan var mı ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

Bir sona oyuncusu olarak tek söyleyeceğm şey sonaya focus atın bunuda en iyi yapabilen herolar thresh nautilus nami karma !! morgana leona ve lulu (bc yi saymıyorum cünkü tek bir hakkınız var kaçarsa iş bitmişdir)

Sona size 1 vuruyorsa destekle bir olup 3 vuracaksınız zaten kendisini toplayamaz bir daha birde q nun pasifini yememek önemli gerkise 3 minyon kaçır yarı can hasar yeme değmez yani

Ayrıca ormancı baskına geldiğinde yine sona focus atarsanız zaten tr sunucusunda hemen flame yapacaklarından oyundan da cok rahatlıkla düşürebilirsiniz.

• Sona sadece lanede güçlü fakat hatırladığım kadarıyla winratei düşükte değildi ancak latede hem kırılgan hemde ultisi dışında yapabilecekleri sınîrlı olduğu için göremiyoruz.Onun dışında tr diaya göre kıyaslama yapman saçma herhangi bir oyuncu diamond olabilir
    @Erescat-

• quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

supta blitz aldır ilk kanı kesin siz alırsınız shacodan daha hızlı hemde

Gülüşü yeter :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.