Şimdi Ara

Adc seçimi için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir adc alcam fakat karaksızım uzun zamandır zed ahri gibi herolarla oynaya oynaya sikllshot vs. alıştım yani suikastçi oynuyodum şimdi bir adc ye ihtiyacım var bugün vayne yi denedikten sonra çok iyi skorlar aldım ama draven da çok iyi adc deniliyor draven ın zor olduğu söyleniyor fakat benim öyle bir derdim yok zor yada kolay alışırım ondan dolayı siz hangisini önerirsiniz .
    NOT : Ynımda sup arkadaşım var.

• Vayne al counterı yok.(eğer iyi oynarsan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

Vayne al counterı yok.(eğer iyi oynarsan)

Bence iyi oynayna bir zed yada akali vayne yi rahat counter lıyabilir çünkü vayne güçlüdür ama vurdukça güçlüdür malum bu zed akali falan biraz oynak oldukları için vuramassa hiç bir şey yapamaz bu bütün adc ler çin geçerlidir ( kendimden biliyorum zedle çok rahat vayne countır lanıyor taktiği bilirsen tabii )
    tabi bu yazdıklarım draven için de geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsky37

quote:

Bence iyi oynayna bir zed yada akali vayne yi rahat counter lıyabilir çünkü vayne güçlüdür ama vurdukça güçlüdür malum bu zed akali falan biraz oynak oldukları için vuramassa hiç bir şey yapamaz bu bütün adc ler çin geçerlidir ( kendimden biliyorum zedle çok rahat vayne countır lanıyor taktiği bilirsen tabii )

Ben laningden bahsettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GromLenn XL

quote:

quote:

Ben laningden bahsettim.

Alıntıları Göster
    Peki draven hakkında ne düşünüyorsun .

• quote:

Peki draven hakkında ne düşünüyorsun .

Alıntıları Göster
    Kostümlü dravenim var 70+ oyun atmıslıgım var sadece dravenle main laneim adc.Birsüre sonra cok rahat alısıyorsun genelde axe yi havaya atıp tutmaya calısırken adamları kovalayamamaktan crepleri kesememekten yakınırlar cok kolay aslında.Ve axenin gidecegi yeri de kontrol edebilirsin axeyi atarken ileri dogru gittigin zaman oda ileri dogru düser mousenin oldugu yere dogru.Geriye dogru kacarken oda öyle.Cok kolay kill alırsın ilk atak cıkıcaksın hız onemli degil en basta direk blooddthirster ile basla cok güzel damageler alırsın baslarda rakibin korkar e ile adamı püskürtüp w yani hız basıp q ile giriceksin eger axeyi tutarsan w tekrar dolar tekrar basarsın ve adamı cok rahat kesersin verdigi hız bonusu güzeldir inf blood ve phantom bittikten sonra hayret edersin kritikler vurdugun damageye bir bakmıssın 1 vurusta supportun %20 canı kalmıs.Tankları kolaylıkla indiriyosun.Onun dısında ultisi tfler icin cok güzel 5 kisiye damage yedirtebiliyosun fakat bir süre sonra sıkıyor.En çok oynadıgım adc varus ve ezreal.Bunlardan hic sıkılmadım hala oynamaya devam ediyorum.

• quote:

Vayne counterı yok? Bilmiyorsun başkalarına da yanlış bilgi verme bari.
  • Vayne iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooliqan35

quote:

İyi oynarsan caitide triside ezersin
  • quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrulari soyluyorum her gun konu aciliyor vayne ile caiti ezdim,cait pickledi vayne ile counterladim vb

• skillshota alisigim dersen ezreal ve corki yok adc icinse hyper carrylere alis benim favorim tristina
  • quote:

Orijinalden alıntı: pys60

skillshota alisigim dersen ezreal ve corki yok adc icinse hyper carrylere alis benim favorim tristina
    skillshot a alışığım ondan zaten bazı arkadaşlarım ezreal öneriyor ama bildiğim kadarıyla w su bide e si sadece büyü hasarı vuruyo ondan dolayı pek cazip gelmedi.Ama işin güzel tarafı hızlı kaçması kolay ayn ızamanda adam yakalmasıda kolay ultisi bazen tf değiştirebiliyor ve de bildiğim kadarıyla sikillerinin cd si fazla değil ama yukardaki arkadaş draven ı baya övmüş güzelede benzemiyo değil he kostümleri
  • Graves al
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Graves al
    Ezreal çok eğlencelidir ve sıkılmazsın kolay kolay. Yetenek gerektiren bir champion aynı zamanda çok kolay pozisyon alabilirsin.
  • Ezreal ve Varus
  • Ezreal
  • Sen bence kararını vermişsin tasdik bekliyosun draven ve ruh söken skinini al pişman olmazsın illa alışırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

Sen bence kararını vermişsin tasdik bekliyosun draven ve ruh söken skinini al pişman olmazsın illa alışırsın
    Vayne. Hem kolay hem de çok güçlü
  • Latede draven alır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.