Şimdi Ara

Adc ye başlarken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhablar. Geçen Sezon Hep Sup Oynadım. Sezon arası bir jung a meraklandım ama sona bana göre değilmiş onu anladım :D
    Adc mainlemek istiyorum.Başlamak için hangi adc önerirsiniz bende adc olarak sivir ashe corki var sadece :D Şuan indirimde 3 adc var.Mf hoşuma gidiyor.Sizce hangisi ile başlamalıyım adcye

• Graves corki ile başla dostum şuan çok iyi durumda bu ikisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graves , Miss Fortune ya da Jinx başlaman sana faydalı gelecektir. Yok base bi şekilde başlamak isterim dersen malum , Ashe...
  • corki lucian ezreal gibi kaçış mekanizmalı adc öneririm en azından ben böyle yapıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana jinx tavsiyemdir. Q 'su çok fazla saldırı hızı verir. W su ve E sinden dolayi kaçış özelliği vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Balota -- 26 Aralık 2014; 19:06:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertrksms kullanıcısına yanıt
    Öncelikle basit mekanikleri olan ve kaçış mekanizması olan AD Carry'ler ile başlaman daha doğru olur. Peki hangileridir bunlar? Caitlyn, Corki, Ezreal ve Tristana'yı dediğim sınıflara koyabiliriz.
    Caitlyn
    -> Fazla mekaniği yok.
    -> Kaçış mekanizması var.
    -> Menzili fazla. Bu da daha kolay pozisyon almanı ve takım savaşlarında daha fazla hasar çıkartmanı sağlar.

Corki
    -> Q'yu tutturmaya alışırsan gerisi kolay. Birde ultisi skillshot onu da yaparsın muhtemelen.
    -> Kaçış mekanizması var.
    -> Orta menzilli bir şampiyon ama burst damage dediğimiz anlık hasarı çok fazla. Zorlanacağın bir şampiyon değil aynı zamanda şuan god tier bir şampiyon. Kazanmak için de ideal.

Ezreal
    -> Skillshot bir AD Carry. Eğer skillshotlarım iyidir dersen bence oyna.
    -> Kaçış mekanizması var. Hatta en mobil AD Carry'lerden kendisi. Blue build ile bu kaçma ve kovalama mekanizmasını çok fazla kullanabiliyorsun ve yeniden pozisyon almanı sağlıyor.
    -> Orta menzilli bir AD Carry.

Tristana
    -> Lv arttıkça menzili de artıyor Tristana'yı da bu yüzden önerdim. Oyun sonunda safe bir yerden çok fazla hasar verebilirsin.
    -> Late game i inanılmaz güçlü.
    -> Oyun başında iyi değil tek problem bu olabilir.
    -> Kaçış mekanizması mevcut.

Bu dediğim şampiyonlar ile oynarsan koridor safhasını ve takım savaşlarında pozisyon bilgisini edinebilirsin. Bilerek kaçış mekanizması olan şampiyonları yazdım ki yeni başlayacağın için zorlanmayasın. Ha birde kite dediğimiz terimi öğren. Kite yapamayan bir AD Carry hiçtir. Bu şampiyonlardan sonra daha mekanik olan şampiyonlara geçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 26 Aralık 2014; 19:42:21 >

• J.Balota kullanıcısına yanıt
    AD Carry rolüne yeni başlayan birine Jinx önerilmez kusura bakma. Corki, Graves ve Lucian'da olan dash yeteneği Jinx'de yok. W ve E kaçmana yardımcı olamıyor ne yazık ki. Ayrıca iyi positioning bilgisi + kite bilgisi lazım.
  • Tris ezreal ile başla sonra caitlyn grave lucian oyna en son olarakta varus vayne draven kalista kullanmayı kavra ve kite yapmaya çalış

• jinx oynama feedlersin corki graves başla

• Shadouspan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam en ayrıntılı siz cevap vermişsiniz sağolun :D
    Trist,Cait,Graves,Corki,Lucian şuan çok güçlü. Lucian'ı biraz nerflediler ama yinede oynanır.

• Hocam benim tercihim ez yada graves özellikle graves ultiyi patlat kafaya gg wp

Herhangi bir sorun olursa özel mesaj atmaktan çekinme. Her türlü yardımcı olurum AD Carry konusunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.