Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Satılık Star Wars Jedi Survivor
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
Aylardır her konuda ea playda şu kadar diye mesajın var yani en saf insan bile konulara bunu yazdığını sonra başka hesaptan hocam 300 TL olur mu yazdığını tahmin edebiliyor. 2006 üyesisin yeni bir üye de değilsin 100 150 TL bir oyundan kazanacaksın diye böyle komik durumlara düşmene gerek var mı? Forumun bu bölümünde yatıp kalkıyorsun belli ki buradan bir kazancın var bir konuya yazarsın iki konuya yazarsında aylardır herkese dadanmaktan sıkılmadın mı?
EA Pro da 149 TL ise git orada 1 ay oyna benim sattığım oyun 1.200 TL ve yarı fiyatından düşük fiyata satıyorum. Yani kaç konuda yüzüne tükürüp göndermişler utanmadan sıkılmadan hız kesmeden her Star Wars başlığında bitiyorsun.
Şu forumdan senin gibi üyeler yüzünden nefret ettim. Her ay bir şeyler alan satan aktif olan bir üyeydim gerçekten senin gibi üyeler yüzünden şu foruma haftada bir girmeye başladım ama denk geliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 19 Nisan 2023; 3:43:16 > -
Valla öyle hocam bunların bide gamepassta günlük 10 saat versiyonu var. Yakında internet kafeye gidin orada şu kadar sürede bitirin oyun size 50 tl ye gelir versiyonu gelecek
-
"Etkinleştirilmiş oyun için gayet iyi fiyat olduğunu düşünüyorum"
Hocam bunu herkes yapıp veriyor zaten, taş atıp da kolunuzu yormuşsunuz gibi yazmışsınız. Ayrıca 600 TL bence aşırı yüksek, boşuna beklemeyin diye yazıyorum ama tabi istediğiniz fiyatı belirlemekte özgürsünüz, iyi günler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle boşuna beklemeyin diye yazıyorum mesajınız samimi değil keşke olsaydı da özel mesaj atsaydınız bende size oradan cevap verseydim. Herkes etkinleştirilmiş mi satıyor foruma bir göz atmanızı öneririm. Şimdi gelelim 600 TL bence aşırı yüksek mesajınıza;
Ben gene de size samimi şekilde cevap yazayım. Etkinleştirme işini yapmadan düz kodu koyduğumda 5 gün alıcı bulamadım. Etkinleştirme işlemini yapalı 3 gün oldu yani konuyu 3 gün önce bu şekilde güncelledim. Şuan konumda yazan 3 adedin üstüne çıktım ve 5. adet için bugün biriyle anlaştık yani 3 günde 600 e 4 adet kod satıldı. En az 7-8 kişide 500 TL olur mu şeklinde mesaj attı. Demek ki "Etkinleştirilmiş oyun için gayet iyi fiyat olduğunu düşünüyorum" lafım oldukça doğruymuş.
Burada şuan sana cevap yazarken de 500 TL teklif etti biri kabul etmedim son 6. adedin satışını gene 600 TL den yapacağım. Bunun yanında 28 inde nasıl oluyor haber ver ona göre satın alacağım diyen 2 arkadaşta mevcut. Umarım konu hani o sattığın kişileri 500 TL verenleri SS at göster noktasına gitmez ama gerekirse nickleri kapatarak onu da yaparım.
Ben forumda 500 TL'den alınık konusunu görerek 600 TL'den konu açmıştım piyasası hakkında iddialı olduğum bir bölüm değil. Bu son adedi sattıktan sonra da forumun bu bölümüne bir daha uğrayacağımı sanmıyorum.
Etkinleştirme işlemi yapmazsan 7000 serisi cpu su olmayan etkinleştirme yapamaz zaten, bu nedenle bunu senin yapman gerekiyor. Konunun önceki halini biliyorum, neden satılmadığını da biliyorum, bayadır ilan veriyorsunuz. Mesajım neden samimi gelmedi bilmiyorum ama samimiyetle yazdım, bu konudan bir çıkarım yok, ben de çoğu kişi gibi 150 TL ye EA play pro alıcam ve bu oyunu, Dead Space i vsvs oynucam. Satabiliyorsan ne ala, bana 400 TL ye vermek isteyen de oldu ben 300 e almak istediğim için kabul etmedim, sonrasında da EA play pro daha mantıklı geldi. 500 e forumda havada karada alınabilen bu oyun için 600 TL veren varsa şanslısın. Ayrıca steam den 800 TL ye bu oyunu almak da mümkün, cashback le falan değil baya çat diye alınabiliyor. Normalde yazdığımda samimiydim ama sen saldırgan tavır alınca ben de bunları yazma gereği duydum. İyi günler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayadır ilan veriyorsunuz yalanı sana ne kazandıracak bilmiyorum aşağıya ilan tarihimin resmini ekledim ve asla başka konu falan açmadım. 8 günde 5 adet satmışım ne olması gerekiyordu bilmiyorum zaten konu 4 gün 7000 serisi işlemcisi olan kendi etkinleştirecek şeklindeydi editleyeli 3 gün oldu. Yukarıda yazdığım şeyleri tekrarlamak istemiyorum okumadan mı yazdın bilmiyorum. Samimi değilsin saldırgan bir mesaj falan değil maksat ea proda kiralık 150 tl falan yazmaya bahane olsun işte.
Onun dışında EA Pro da 150 TL ye aylık oynamak isteyen
Gamepassta 10 saat mi ne oynamak isteyen
İnternet kafede 50 TL maliyetle oyunu bitirmek isteyen
yada arkadaşın yazdığı bu şurada şu kadar bu kadar mesajlarından faydalanmak isteyenler için konuda ki hiç bir mesajı sildirmeyeceğim. Başka şurada kiralık burada saatlik burada kampanyalı şu kadar vs yazacağın varsa sen gene yaz hocam ben cevap atmıcam konuyu istediğin gibi rahatlamak için kullanabilirsin. iyi günler
İlginç adamsın vesselam, EA play pro da 150 TL demek için yazmıyorum, beni başkalarıyla karıştırmayasın, günlük kazancım ile steam fiyatından bu oyunu her gün 4 tane alacak kadar kazanıyorum, fiyat kırmak için böyle şeyler yazacak kadar ucuz biri değilim. Belli ki başka şeylere sinirlenmiş burada saldırganlık yaparak kendini rahatlatmaya çalışıyorsun. İstediğin fiyata satıp zengin olabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Günlük 4000 TL ayda 120 bin TL kazanan biri olarak "[ALINIK] Star Wars Jedi Survivor" konusu açıp sonra da oyunu satanlara bu mesajları atarsan dışarıdan gözüken bu olur hocam. Şimdi parayla hava atma ve aşağılama da kısmı bittiyse son mesajın olsun hocam. Asla sinirli bir şekilde falanda yazmıyorum haksızlık yapıldığını düşünerek doğru olmayan yazılarını göstererek durumu açıklıyorum. Tekrar iyi günler.
Yanlış anlaşılmasın oyunu satanLARA bu mesajı atmadım, bu konuya yazdım, çünkü profiline baktım ve eski üye olduğunu görüp yardımcı olmak istedim ama 600 TL ye satılabiliyorsa yazdıklarımın çok bir manası yok zaten, bana 400 TL teklif edenler olduğu için 600 TL ye satılamayacağını zannettim. Parayla hava atmak gibi bir niyetim de yoktu, fakat karşındakini tanımadan yargılarsan ve durduk yere saldırırsan ve samimiyetime inanmazsan benim de durumu belirtmem gerekir. İlk mesajım son derece saygılı ve mesafeliydi, senli benli konuşarak ortamı geren, asılsız iftiralar atarak saldıran sen oldun. Hayırlı satışlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X