Şimdi Ara

Adguard Premium Omur boyu lisans 164.45 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben az once mail kutuma girince gordum satin aldim 3 lisans veriyor birini bilgisayarima birini android telefonuma kurdum youtube reklamlari dahil uygulamalarda acilan reklamlarda dahil internette hayatinizdan reklamlari cikariyor oraya buraya premium parasi vermektense 1 kez alip gecmek daha karli

Link :
    adguard.com
    ANNIVERSARY PROMO | AdGuard
    https://adguard.com/en/license.html?promoCode=BDAY13

Kendi telefonumda da kullaniyorum istatistikler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• adguard telefonda vpn ile çalışır bataryaya olumsuz etkisi vardır en büyük sorunu interneti yavaşlatır 1sn de açılan siteler için 5sn beklersiniz pc için u block kurun rahatlayın android için özel dns ayarlarına adguard dns ayarlayın o vpnsiz çalışıyor.

• Ben bir arkadaştan 30TL ye satin almıştım. 3 Cihaz ömür boyu şeklinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm internet trafiğimizi bunların üzerinden geçirmek üstüne para ödemek bana garip geliyor

• İşin içine bilgisayar girince bi şekilde kolay….

Asıl merak ettiğim konu androidde nasıl işliyor yani reklam engelleyici uygulamaları nasıl çalışıyor eklenti şeklinde mi ki sanmıyorum web browser uygulamaların eklenti desteği yok diye biliyorum en azından safari gibi değil yani AdGuard ı açıp arka plana Mı atıyorsunuz sürekli açık şekilde ?

• Dh deki reklamları da engenlliyor mu sayfaları bozmadan özellik şu 8 sn süren reklamı

• Samsung Internet tarayacısına eklenti olarak geliyor, tarayıcının ad blocker ayarlarından seçiyorsunuz kendi yüklüyor gerekli olan her şeyleri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dogecoin kullanıcısına yanıt
    Hic reklam gormuyorum oyle reklamlar varsa
    Uygulama android de telefon acilir acilmaz otomatik arkaplanda calisiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece Samsung browser mi

DH deki tüm reklamları engelliyor AdGuard ücretsiz versiyonunu kullanıyorum güzel başarılı hatta şöyle gereksiz alanı bile düzeltiliyor kaldırıyor ADS yazan yeri

• açılın 6 yıllık adguard kullanıcısıyım. eğer telefon için kullanıyorsanız ve telefon yeni androidlerden ise özel dns (nextdns gibi) kullanmanız adguard'dan daha rahat olur, çünkü adguard (rootsuz telefonlarda) bir vpn slotu kullanır ve hem biraz güç tüketir hem de başka vpn çalıştırmak isterseniz reklam engelleyeni kapatmak zorunda kalırsınız. dns'in (en azından benim kullandığımın) kötü yanı ise youtube'da reklamları engelleyememesi, ama onun için de newpipe kullanırsınız olur biter. bununla birlikte bilgisayar için hiç fena değildir, ama sıradan bir kullanıcının işini firefox + ublock o kadar rahat görür ki üstüne bir de bunun gerekip gerekmediği tartışmaya açık. adguard'ı çeşitli ayarlar üzerinde ince ayar ihtiyacı duyanlara önerebilirim.

• Telefonlara anadroid 9 dan sonra özel DNS ayarı geldi. Bu ayardan bu adguard dns'ini girerek her şey de reklam engelleyebilirsiniz.

• Bilgisayar üzerinden Opera'da uzun yıllardı kullanıyorum, piyasanın en iyi reklam engelleyicisidir ama para vermem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.