Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.207
Cevap
61
Favori
95.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trhnglr

merhaba , iphone 7 de kullanıyorum. safariden ziyade uygulamalardaki reklamları engellemesi için kullanıyorum. uygulamanın ayarları nasıl olmalı bilgi verebilir misiniz?
    AdGuard filtrelerim: İngilizce Filtre + Türkçe Filtre + Casus Engelleme Filtresi + Sosyal Medya Filtresi + Can Sıkıcı Öğeler Filtresi

Yukarıdaki filtreler her koşulda tüm reklamları engellemek için yeterlidir. Fazla filtre kullanmak hızınızı yavaşlatır.
  • Geri bildirim göndermeye çalıştımda bir sürü birşey isteyince vazgeçtim. Şimdi tekrar denedim Rusça filtreden kaynaklanıyomuş ne alakaysa.
  • Chrome eklentisinde İngilizce filtreyi bulamıyorum, farklı bir isimle mi geçiyor acaba?
  • pil performansını etkiliyor sanırım ciddi anlamda. açtıktan sonra su gibi gitmeye başladı. Kullanmak istemememin tek sebebi şu pil sorunu yoksa chrome'u çok güzel kullanılır yapıyor android'te.
  • Bazı sitelerde reklamları engellemek yerine direkt videoyu engelliyor. Örneğin atv'nin kanalında bir video izlemek istedim adguard açıkken video gözükmüyor, adguard kapalıyken video reklamlı bir şekilde oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhKARACAN

AdGuard filtrelerim: İngilizce Filtre + Türkçe Filtre + Casus Engelleme Filtresi + Sosyal Medya Filtresi + Can Sıkıcı Öğeler Filtresi

Yukarıdaki filtreler her koşulda tüm reklamları engellemek için yeterlidir. Fazla filtre kullanmak hızınızı yavaşlatır.

Alıntıları Göster
    Hocam merhabalar. Normalde Adguard'ın tarayıcı eklentisini kullanıyorum da, programı bi indirip deneyeyim dedim. Filtreleri dediğiniz gibi ayarladım ama durum böyle;

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

Youtube'da da durum bu şekilde;

İşin garip yanı Adguard tarayıcı eklentisi bunları sütunlarıyla beraber boşluksuz yok ediyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 1 Mart 2019; 22:25:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Geri bildirim göndermeye çalıştımda bir sürü birşey isteyince vazgeçtim. Şimdi tekrar denedim Rusça filtreden kaynaklanıyomuş ne alakaysa.
    Merhaba,

Zaten Rusça sitelere girmiyorsanız, o filtreyi kullanmanıza gerek yok. Bazı "generic" kurallar diğer dillerdeki siteleri bozabiliyor sanırım.
    Ayrıca sorun bildirme arayüzü gayet kolay ve uygulamanız neredeyse tüm boşlukları sizin yerinize dolduruyor. Size sadece reklamın ekran görüntüsünü koymak kalıyor.

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnyylmz

Chrome eklentisinde İngilizce filtreyi bulamıyorum, farklı bir isimle mi geçiyor acaba?
    Merhaba,

Yeni çevirilerde sanırım "AdGuard Temel Filtresi" olarak geçiyor.
    Bu şekilde bir ad değişikliği yapmışlar, filtre aynı filtre.

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Master

Bazı sitelerde reklamları engellemek yerine direkt videoyu engelliyor. Örneğin atv'nin kanalında bir video izlemek istedim adguard açıkken video gözükmüyor, adguard kapalıyken video reklamlı bir şekilde oynuyor.
    Merhaba,

Pil sorunu ile ilgili probleminizi arayüzdeki menüden "GEri Bildirim Gönder > Diğer" yolunu izleyerek iletebilirsiniz.

Atv'nin websitesindeki videoları inceledim, benim tarafımda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Biraz gecikme ile (Sanırım reklamlı videonun engelleme süreci nedeniyle) reklam olmadan video oynamaya başladı.
    Android cihazınızda mı yaşadığınız sorun? Yoksa başka platformda mı ve hangi filtreleri kullanıyorsunuz?

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Hocam merhabalar. Normalde Adguard'ın tarayıcı eklentisini kullanıyorum da, programı bi indirip deneyeyim dedim. Filtreleri dediğiniz gibi ayarladım ama durum böyle;

Youtube'da da durum bu şekilde;

İşin garip yanı Adguard tarayıcı eklentisi bunları sütunlarıyla beraber boşluksuz yok ediyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum?

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Windows için AdGuard programının filtrelenen uygulamalar bölümünde "Vivaldi" tarayıcınızın eklenmiş olduğundan emin olun. Zaten varsayılan olarak listede olması gerekiyor.
    Ayrıca tarayıcınızın önbelleğini temizlyerek tekrar deneyin. Geçmişte yüklenmiş reklam şablonları yükleniyor olabilir.
    Sorun devam ederse sorun bildiririz.

Teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: 9unkarekoku

Belki gözünüzden kaçtı ama android için adguard uygulamasını kurunca ücretsiz olarak reklamları yine engelliyor, sadece kötü amaçlı yazılımları engellemiyor.

Merhaba,

Doğrudur. AdGuard'ın Android uygulaması Chrome içinde reklamları engelliyor diye biliyorum. Lisanslı olmasanız bile!
    Lisans aldığınızda diğer uygulamalarda da reklam engellemeye başlıyor. En yakın indirim gününde bir lisans kapmaya bakın

Teşekkürler,

• Merhaba,

AdGuard Tarayıcı Eklentisi v.3 Yayınlandı!

Yeni eklenen "Stealth Mode (gizlilik modu)" sayesinde gizlilik odaklı bir araç olan AdGuard, sıradan reklam engelleme uzantıları arasında parlıyor.

Yeni özellikler neler?

- Stealth Mode - Gizlilik Modu

- Yeni Arayüz Tasarımı

- Yeni Filtre Grupları

- Filtre Güncelleme Zaman Aralıkları

Gizlilik Modu Nedir?

Gizlilik Modu, çevrimiçi gizliliğinizi birçok yönden koruyan güçlü bir araçtır. Aslında, Gizlilik Modu çok çeşitli araçlar içeren bütün bir modüldür. Önceden, yalnızca Windows kullanıcıları AdGuard Gizlilik Modu'na erişebiliyordu. Artık tarayıcı eklentimizi kullanan kullanıcılar da bu korumaya sahip oldular.

- Çerez Kontrolü - 3. ve 1. parti çerezler üzerinden kontrolünüz artıyor.
    - Yönlendirici (Referrer) Gizleme - Girdiğiniz siteler daha önce ziyaret ettiğiniz sekmeleri artık göremez.
    - Arama Sorgularını Gizleme - Artık ziyaret ettiğiniz siteler; Google ve diğer arama motorunda hangi kelimelerle aratarak sitelerine tıkladığınızı bilemeyecek.
    - X-Client Data Başlığı - Yalnızca Google Chrome tarayıcısında varolan bu özellik, Google'a ait sitelere girdiğinizde sizin hakkınızda özelleştirilmiş verileri Google'a gönderiyor. AdGuard, Gizlilik Modu ile bunu engelliyor.
    - Alan adlarında kullanılan takip parametrelerini siliyor. Sürekli gördüğünüz (utm_source, utm_content) gibi sizi tıklamlarınızı ve sayfa ziyaretlerinizi takip eden bu parametreleri siliyor. İşin güzel yanı bu parametrelere yenilerini kendiniz de ekleyebiliyorsunuz.

Kaynak:https://adguard.com/en/blog/browser-extension-3-0/

AdGuard eklentisi kullanan arkadaşlar eklentilerinizi güncellemeyi unutmayın. Otomatik güncelleme zaten yapılacaktır ancak tarayıcınızın "Eklentiler" sayfasını açın ve "Güncellemeleri Kontrol Et" diyerek AdGuard eklentinizin güncellenmesini sağlayın.

Reklamsız günler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lugo_cloud -- 7 Mart 2019; 18:40:18 >

• AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

ADGUARD KAMPANYASI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü İndirimi! AdGuard Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 3'lü lisanslarda %30 indirim uyguluyor.

Kampanya Kodu : 8MARCH_2019_30

Kampanya Adresi:
    adguard.com
    Bir lisans satın al | AdGuard
    https://adguard.com/tr/license.html

Teşekkürler,

• lugo_cloud kullanıcısına yanıt
    Merhaba, benim zaten lisansım var ama pek memnun olduğumu söyleyemem. Windows'un açılışını aşırı yavaşlatıyor, Android'de ise bağlantı hızı düşüyor sayfa yükleme süreleri uzuyor. Bunları bildirdim log gönderdim dediklerinin hepsini yaptım ama hala değişen bir şey yok. Sonuç olarak ücretsiz tarayıcı eklentisini kullanmaya devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bazı küçük çeviri hataları gördüm.Bunları tekrar düzenleyebilir misiniz?

Buradaki "Günlükleri sakla" ifadesinin "Günlüğü Koru" olması gerekir diye düşünüyorum.Mesela Firefox bu şekilde kullanıyor.

Burada iki kere "kullanışlı" ifadesi kullanılmış.

quote:

AdGuard, interneti daha kullanışlı, kullanışlı ve tekrar yönetilebilir hale getirmek için oluşturuldu

Bu Türkçe açıklama İngilizcesine göre hatalı diye düşünüyorum.

quote:

Yararlı reklamlar gösteren filtre

Küçük bir hata var."m" yerine "k" kullanılacak.

quote:

O filtreye abone olacamsınız.

Sondaki "filtre" kelimesinin "koruma" ile değiştirilmesi lazım sanırım.

quote:

Can sıkıcı öğelere karşı filtre

quote:

Filter URL

Bu çeviriden emin olamadığım için sormak istedim.Ben bunu Filtre URL'si olarak çevirdim.Ancak doğru mu bilmiyorum.Bunun nerede kullanıldığı ile ilgili bir video ve ekran görüntüsü var.Sizde kontrol eder misiniz?Sonu .txt ile biten bir link yapıştırıyor.Sanki bir filtreye ait URL'ye benziyor.

GitHub
    ‘overwrite existed’ option doesn't work in Custom filter section · Issue #896 · AdguardTeam/AdguardForiOS
    https://github.com/AdguardTeam/AdguardForiOS/issues/896

Video -https://uploads.adguard.com/assa_gd75u.MP4

@lugo_cloud

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 7 Mart 2019; 23:54:14 >

• Firefox'ta bulunan Log penceresi neden tam ekran büyütülemiyor anlamadım?İki kere mail attım hala cevap vermediler.Sağ üstteki "Maximize" kutucuğuna tıklanılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 8 Mart 2019; 0:3:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lugo_cloud

Merhaba,

Yeni çevirilerde sanırım "AdGuard Temel Filtresi" olarak geçiyor.
    Bu şekilde bir ad değişikliği yapmışlar, filtre aynı filtre.

Teşekkürler,

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam, aynı filtre Firefox'da 'İngilizce Filtre' olarak geçiyor.
  • chip.com.tr sitesine mobilden girince reklam görüyorum.Ancak masaüstünde bir sorun yok.Çerezleri silip denedim olmadı.AdGuard'ı silip yeniden yükledim ama işe yaramadı.
    CHIP Online
    İGDAŞ, Sezen Aksu'ya tazminat ödeyecek - Müzik Forumu
    https://www.chip.com.tr/forum/igdas-sezen-aksuya-tazminat-odeyecek_t315915.html

• Firefoxtaki sürüm hala 2.10.17 gözüküyor ve güncellenmiyor. Addons sitesinde de aynı sürüm var.
  • Merhaba sevgili Vega,

Geri bildirimin için çok teşekkürler. Gerekli düzeltmeleri yaptım.

"Günlükleri koru" çevirisi yanlış olur. "Save" kelimesinin koru anlamı da var ancak teknik olarak yazılımdaki anlamı "kaydet" olarak geçer. Bu nedenle o çeviri değiştirilmedi.
    Filtre URL'si çeviriniz de doğru

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.