Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.207
Cevap
61
Favori
95.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Makale için teşekkür ederim. Güzel bir yazı olmuş. Adguard'ı Android telefonumda kullanıyorum. Web sitelerinde mobil tarayıcı chrome ile gezinmeyi severim. Adguard'da bu anlamda gayet başarılı. Sormak istediğim bir şey var. Telefonumda Rec TV isimli bir uygulama var. Adguard'ı anlık olarak devre dışı bıraksam bile Rec TV sürekli olarak uyarı veriyor ve açılmıyor. Adguard'ı kaldırmadan Rec TV çalışmıyor. Adguard içinde ayarlara baktım ama Rec TV yi ayrıcalıklara ekleme gibi bir şey bulamadım. Bu nasıl yapılır? Bilen varmı? Adguard'ı ücretli sürüm mü kullanmak gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar, aşağıdaki resimde gördüğünüz ömürlük plan aklımı çeliyor, bu planın diğer AdGuard ürünlerini de kapsıyor mu merak ettim? Chrome eklentisi olarak ve telefonumda uygulama olarak kullanıyordum ama ücretsizdi ve bana yetiyordu şimdi satın almam gerekli mi emin olamadım.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Vpn disindaki uygulamalari kapsiyor.vpn ayriyeten ucretli ama ucretsiz surumu de var vpn nin.Ben windows ve android icin kullaniyorum hatta kardesime ve babamim telefonuna bile kurdum bende 6 cihaz siniri var sanirim.2 pc 3 de mobilde aktif olarak kullaniliyor benim hesap yani tek abonelik ile isi cozersiniz sanirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt

Ücretli/ücretsiz versiyonlarda farklılıkları gösteren bir sayfa var mı? AdGuard sitesinde bakındım öyle bir şey göremedim. Şuan Chrome tarayıcısındaki eklentiyi oturum gerekmeden kullanabiliyorum, ömürlük lisans alınca ne gibi ayrıcalıklara sahip olacağım?

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Sanırım dns koruma, izleme engelleme gibi ozellikler mevcut. Buradaki arkadaslar daha iyi bilir aradaki farklari

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AdGuard VPN + Ad Blocker Family Security Suite 49,95 USD den 34,97 USD düşmüş

https://www.stacksocial.com/sales/adguard-vpn-ad-blocker-family-security-suite?

• AdGuard Reklam Engelleyici ömür boyu aile lisansı aldım arkadaşlar, cihaz başı 100TL olarak verebilirim.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.