< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (61. sayfa)
-
-
Selam arkadaşlar, aşağıdaki resimde gördüğünüz ömürlük plan aklımı çeliyor, bu planın diğer AdGuard ürünlerini de kapsıyor mu merak ettim? Chrome eklentisi olarak ve telefonumda uygulama olarak kullanıyordum ama ücretsizdi ve bana yetiyordu şimdi satın almam gerekli mi emin olamadım.
-
Vpn disindaki uygulamalari kapsiyor.vpn ayriyeten ucretli ama ucretsiz surumu de var vpn nin.Ben windows ve android icin kullaniyorum hatta kardesime ve babamim telefonuna bile kurdum bende 6 cihaz siniri var sanirim.2 pc 3 de mobilde aktif olarak kullaniliyor benim hesap yani tek abonelik ile isi cozersiniz sanirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ücretli/ücretsiz versiyonlarda farklılıkları gösteren bir sayfa var mı? AdGuard sitesinde bakındım öyle bir şey göremedim. Şuan Chrome tarayıcısındaki eklentiyi oturum gerekmeden kullanabiliyorum, ömürlük lisans alınca ne gibi ayrıcalıklara sahip olacağım?
-
Sanırım dns koruma, izleme engelleme gibi ozellikler mevcut. Buradaki arkadaslar daha iyi bilir aradaki farklari
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AdGuard VPN + Ad Blocker Family Security Suite 49,95 USD den 34,97 USD düşmüş
https://www.stacksocial.com/sales/adguard-vpn-ad-blocker-family-security-suite?
-
AdGuard Reklam Engelleyici ömür boyu aile lisansı aldım arkadaşlar, cihaz başı 100TL olarak verebilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X