Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.207
Cevap
61
Favori
95.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mantıklı Olan Bu Zaten
  • ALBAY PARS kullanıcısına yanıt

Android deki özel dns başka adguard dns bambaşka iki şey. Telefonda Adguard kullanıken veya muadili bir uygulama, ayarlardan özel dns kısmı kapalı konuma getirilir.

Adguard Özel Dns Sunucusu ile bir alakası yoktur.

• epivep E kullanıcısına yanıt

indirim kodunuz falan mı vardı 50 dolar gözüküyor şuan. ayrıca memnun musunuz?

• By.Ny. kullanıcısına yanıt
    Ben Aldım Gayet Memnunum. Adguard Vpn Tor Browser İle de Ortaklık Kurmuş Tamamen Ayak İzlerini Gizliyor. Bayıldım Desem Yeridir. Çok Memnunum. Yılbaşını Bekleyin İndirime Girer
    5 gün sonra indirim bitecek yazıyor gerçekten bekleyim mi yıl sonuna kadar
    Ben İkisini 30 Dolara Aldım. İndirimden Aldım. Şu Anda Ne Kadar Bilmiyorum. Hatta 27.9 Dolara Aldım.
    Birşey Diyemem Hocam. Ben Black Friday ve Kuponla Aldım. Sizi Yanıltmak İstemem
  • abartıyorum belki ama bugüne kadar verdiğim paranın hakkını fazlasıyla geri veren başka bir ürün almamışımdır herhalde.

üç senedir adguard kullanıyorum reklamlar başta olmak üzere tüm rahatsız edici içerikleri filtre süzgecinden çok iyi geçiriyor.
    hele kendi dns’ini açtığın zaman daha da efsane.

alın aldırın.
  • muratdanis kullanıcısına yanıt
    Valla Bedavaya Aldığım İçin Bende Çok Memnun Kaldım. Konu Sahibinin Anlatması Üstüne ÇOK araştırdım Aldım. Gerçekten de İçini Başarıyla Yapıyor. Nays Kart İle Aldım 10 Üye 500 TL, İş Bankasına Nays Üzerinden Üye Oldum 500 de Ordan 1000 TL Stacksocial Sitesinden İndirim Özel Kupon Vs Derken 5 Yıllık Vpn İle Birlikte 950 TLye Aldım 🤣
    ben de zamanında g2a’dan ömürlük kod almıştım hocam, yanlış hatırlamıyorsam 200 lira gibi bir şeydi.

o zamanın 200 lirasıyla şimdi farklı tabi.
  • muratdanis kullanıcısına yanıt
    G2A Güvenilir mi? Çünkü Express Vpn Uygulamasını Kendi Resmi Sitesinin Bile çok Çok Çok Altında Satıyor. İmkansızın da İmkansız Ötesi Gibi
    ben kullanıyorum hocam oyun da aldım kaç kere şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
  • Android telefonlardaki özel dns kısmından DNS yi adguard yapmak ile adguard uygulamasını kullanmanın farkı nedir?
  • oyuncu0 kullanıcısına yanıt
    Bir Ürünün Ücretsiz Versiyonu İle Ücretli Versiyonu Arasında Dağlar Kadar Fark Vardır. Hiç Bir Şirket Kazancı Olmadığı Sürece Piyasaya Zararına Bedavaya Ürün Verir mi Vermez? O Konuyu Çok Araştırdım Ben. Ücretsiz Versiyon Yani İp Şeklinde Olan Kısımda Tüm Verileriniz Toplanıyor? Ama Ücretli Uygulama İle Olan Sürümde Tıpkı Bazı Köklü Vpn Şirketleri Gibi Adguard Reklam Engelleyici de Kayıt Tutmama Politikasına Sahip. Bunu Ben Demiyorum BAĞIMSIZ Test Kuruluşu Firmalar Bunu Söylüyor? Bu Firmalar da Uluslararası Arenada Güven Vermiş Şirketlerdir.

Bu Arada Ücrersiz Sürümde Veri Derken Tüm Bilgileriniz Banka Bilgileriniz den Tutun Aklınıza Ne Geliyorsa 🤣
  • oyuncu0 kullanıcısına yanıt

@oyuncu0

Sonuç olarak ikisi de reklam, takipçi, bilindik zararlı siteleri engelleme işlevi görüyor ama AdGuard DNS'in içerisindeki domain sayısı az olduğu için bu konuda vasat denilebilir. Fakat AdGuard DNS'in veya NextDNS'in kişiselleştirilebilir DNS hizmetine (ücretsiz) üye olup OISD filtresini ekleyebilirsiniz. İkisi de aylık 300K sorguya kadar ücretsiz hak tanıyor ve özellikle NextDNS'in settings sayfasındaki Anonymized EDNS Client Subnet, Cache Boost, CNAME Flattening seçeneklerini aktif hale getirirseniz 300K aylık sorgu fazlasıyla yeterli olacaktır.

OISD'nin içerisinde barındırdığı filtrelere aşağıdan göz atabilirsiniz.

oisd | Included lists

AdGuard uygulamasının başlıca avantajı kozmetik filtreleme. Engellenen reklamların boşlukları kalmaz veya kalsa bile manuel müdahale de bulunabilirsiniz.

DNS filtrelemesiyle engellenen bir reklamın ise bulunduğu alanda boşluklar kalabilir.

AdGuard uygulamasında HTTPS filtrelemesini açarsanız AdGuard cihazınıza root sertifikası yükler, HTTPS (şifreli) trafiğinizin içerisi açar ve reklam engellemesi yapar. Bu işleme Man In the Middle (MITM) denilir. AdGuard'ta şu ana kadar bir skandal yaşandığını okumadım ama bu işleme güvenip güvenmeme kişinin kendisine kalıyor. Ben AdGuard'a güveniyorum deseniz bile bu bahsettiğim konunun yol açtığı açıklar var ve gelecekte de farklı türden açıklar mutlaka olacaktır.

Normal HTTPS bağlantısı kullanıldığında.

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

AdGuard uygulamasında HTTPS filtrelemesini kullanırsanız.

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

AdGuard DNS uygulaması ile telefon ayarlarında özel DNS kısmına dns.adguard.com yazmak arasında temel farklar şunlardır:

1. Kapsam ve Özellikler

AdGuard DNS Uygulaması:

Reklam engelleme, takip koruması ve zararlı sitelere erişim engelleme gibi ek özellikler sunar.

Uygulama, DNS üzerinde daha ayrıntılı ayarlar yapmanıza izin verir. Örneğin, belirli içerikleri engelleme veya güvenlik seçeneklerini özelleştirme.

Arayüzü sayesinde kolay kontrol sağlar ve farklı profiller (Aile koruması, Reklam engelleme vb.) arasında geçiş yapabilirsiniz.

Telefon Ayarlarında dns.adguard.com:

Sadece temel DNS işlevselliği sağlar. Bu, AdGuard’ın genel reklam engelleme ve takip korumasını etkinleştirir, ancak özelleştirme yapamazsınız.

Uygulama olmadan sistem genelinde AdGuard DNS kullanımı için basit bir yöntemdir.

2. Kullanım Alanı

AdGuard DNS Uygulaması:

Uygulama sadece DNS’yi değil, aynı zamanda sistem genelindeki trafiği filtreleyebilir.

Daha ayrıntılı özellikler sunar ve belirli uygulamaları veya web sitelerini beyaz listeye alma gibi ek kontrol sağlar.

Telefon Ayarları:

Sadece DNS değişikliği yapılır. Trafik analiz edilmez; dolayısıyla belirli uygulamalar için ince ayar yapılamaz.

3. Performans ve Güç Tüketimi

AdGuard DNS Uygulaması:

Sürekli arka planda çalıştığı için az miktarda pil tüketimi yapabilir. Ancak modern cihazlarda bu fark genellikle ihmal edilebilir düzeydedir.

Telefon Ayarları:

Özel DNS ayarları telefonun yerleşik DNS sistemi tarafından yönetildiği için ekstra güç tüketimi yoktur.

4. Güvenlik ve Gizlilik

AdGuard DNS Uygulaması:

Daha fazla gizlilik ve güvenlik kontrolü sağlar. Ayrıca HTTPS üzerinden DNS (DoH) ve DNS üzerinden TLS (DoT) gibi daha güvenli protokolleri destekler.

Telefon Ayarları:

dns.adguard.com adresi varsayılan olarak güvenlidir (DNS-over-TLS desteklenir). Ancak gelişmiş gizlilik ayarlarına erişim yoktur.

Özet

Kolaylık istiyorsanız ve gelişmiş özelliklere ihtiyaç duymuyorsanız, telefon ayarlarından dns.adguard.com kullanabilirsiniz.

Daha fazla özelleştirme ve kontrol istiyorsanız, AdGuard DNS uygulamasını tercih edin.

• Android surumunu kullaniyorum ama sag ustte kilit isareti bazen kendiliginden kaybolup program reklam engelleme yapmiyor.programi tekrar acinca engelleme otomatik olarak tekrar basliyor.Pil durumunu kontrol ettim ama kisitlanmamis gozukuyor.Sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 18 Aralık 2024; 16:31:10 >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Telefon Modeliniz Nedir?
    Samsung A52s
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt

Ayarlar-Genel-Gelişmiş-Gözetleyici açın düzelecektir.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.