Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.207
Cevap
61
Favori
95.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone telefonlarda kullanan arkadaşlar cevap verebilir mi, Adguard; tarayıcı içindeki ve uygulama ön yüzündeki reklamları İOS'da engelliyor mu? Android'de iyi çalışıyor bu noktada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasakbölge -- 14 Mayıs 2023; 6:3:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüm 4.0 kararlı yayınlanmış. Gayet iyi olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adguard 4.0 ile engelenen reklam yeri beyaz olarakta gözükmüyor artık değil mi arkadaşlar. Ublock origin gibi olmuş yani.

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

Mynetin hemen aşağısında reklam olurdu. Reklam engellenirdi ama beyaz kalırdı. Şimdi orası da gitmiş sanırım.

• Bendede aynı

• emretutar E kullanıcısına yanıt

Daha iyi oldu işte. En büyük sorunu buydu. Engellenen reklamların yeri beyaz boşluk kalırdı.

• 2seneden fazla aynı telefonda ücretsiz versiyonunu kullanıyordum.Filtreler güncelleme hatası veriyordu neyse uygulamayı sildim tekrar kurdum artık engellemiyor .

yanlış ayar birşey mi yapıyorum acaba ?

görsellerde tüm ayarlar açık olmasına rağmen reklamlar engellenmiyor .

sizlerde uygulama çalışıyor mu ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Adguard dns girdiniz mi

• emretutar E kullanıcısına yanıt

Yok hocam DNS girili değil

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Çoğu reklamı engelliyor bi deneyin isterseniz.

• AdGuard iPhone cihazlarda sadece Safari’de reklam engelliyor değil mi? Uygulama içi engelleme yok sanırım. Çünkü android’de reklamı engellenecek uygulamayı seçme menüsü varken iPhone’da göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasakbölge -- 22 Temmuz 2023; 1:25:11 >
  • Bunun sebebi, genel filtre kuralları (reklam sunucu etki alanları vs.) ile popüler reklamları engellediği için ve sitelerde reklam yer tutucu öğeleri vardır, bu yüzden boş alanlar oluyor. AdGuard ise bu engellenmiş reklamlardan geriye kalan boş (reklam) yer tutucuları için engellemeler veya güncellemeler de yapar. Sitelerde reklamlar ile ilgili ne zaman değişiklikler olursa, filtre kuralları da gerekirse aynı şekilde güncellenmesi gerekiyor. İşte bu yüzden eğer sitelerde benzer sorun görürseniz, AdGuard üzerinden rapor edebilirsiniz. Çünkü, Türkçe filtre listesi güncel olması için gönderilen raporlara bağlı ve böylece Türkçe filtre kalitesi de artar.

@lugo_cloud Buradaki sorun ile ilgili ve AdGuard filtre politikasını da sıkça sorulan sorular kısmına eklerseniz iyi bir bilgilendirme olacağını düşünüyorum.

Ayrıca bunu kaldırmanızı: https://reports.adguard.com/tr/new_issue.html

ve bunu eklemenizi: https://adguard.com/kb/guides/report-website/ buradaki rehbere göre işlem yapılması, çoğu AdGuard kullanım bilgileri otomatik olarak doldurduğu için daha hızlı işlem yapılır.

• Adguard windows sürümünü kurduktan sonra sayfaların yüklenmesi aşırı yavaşladı bunun nedeni yanlış yapılandırmam olabilir mi? örnek bir kullanmam gereken filtreler listesi ve yapılandırma ayarı atar mısınız?

• Merrhaba Adguard Iphone telefonumda ve chrom eklentisine ekledim.

Basta cok iyiydi. safari uzerinden youtube acinca bile reklam cikmiyordu.

simdi ise hic ise yaramiyor. bilmedigim bir ayarimi var yoksa youtube reklamlari bu uygulamadan gecirebiliyor mu?

• Bazı ugyulamalarda akış içi reklam görülüyor bunları engelleme olayı varmı mesela reddit ve ms bing içinde ki akış reklamları

• Telefon ayarlarında özel dns ile kullanımda vodafone kullananların mobil veride internete erişemediğini gördüm. Sadece wifi ile çalışıyor.

• Modlu premium versiyon kurdum

yerel DNS butona basınca kurdu ve engelleme başladı

ancak reklam alanları beyaz gösteriyor

• Safaride nasıl engelleyebiliriz ?

• Ömür boyu lisans almıştım zamanında. Bazı cihazlar devre dışı kaldığından 4 kişilik yer açıldı. Cihaz başı 100 TL.

İlgilenenler PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epivep -- 13 Nisan 2024; 14:22:1 >
  • Youtube açılmamasıyla ilgili nasıl düzenleme yapılabilir.

• @lugo_cloud

chrome da otomatik doldurmalar kapandı nasıl açacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misin? Sınırsız üyeyim. Ayarlardan bulamadım bir türlü

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.