Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.207
Cevap
61
Favori
95.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cepten kullanırken Facebook açılmıyor. Program açılıyor ancak sayfalar yüklenmiyor beyaz ekranda dönüp duruyor. Devre dışı bırakınca girebiliyorum. Yapmam gereken bir ayar mı var acaba

• epivep E kullanıcısına yanıt
    Bütün filtreleri açmama rağmen böyle bişey hiç olmamıştı. Ayarları tekrar sıfırlayıp denermisin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emretutar E kullanıcısına yanıt

sıfırdan kurulum yapınca düzeldi

• Ömür boyu lisansa ortak olmak isteyen PM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar;

AdGuard for Windows kullanıyorum Win 11 de yalnız bazı web siteleri ve uygulamalar AdGuard aktifken düzgün çalışmıyor.Bunlardan bazıları ubisof connect pc uygulaması ve beinconnect.com.tr. Bu url lerin ve uygulamaların AdGuard tarafından engellenmesine istemiyorum.Bu konuda yardımcı olacak bilgili birisi var mı acaba?Teşekkürler

• İphone adguard dns profili an itibarıyla birçok banka uygulamalarında giriş problemi yaratıyor.
    -garanti, yapı kredi, ziraat, fibabanka, teb, Burgan, işbank sorun olanlar

• Proscd P kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de kafayı yedim sabahtan beri, adguard ı kaldırınca düzeldi

• Kaldırmaya gerek yoktu profillerden otomatik olanı seçmek yeterli idi, akşama doğru düzeldi zaten.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Bilen var mı?

• 2 senedir kullanıyorum bu uygulamayı, firefox üzerinden amazon sitesini duzgun göstermiyor resim falan yüklemiyor, programı kapatınca normal açılıyor site bunu nasıl düzeltebilirim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sitelerle ilgili sorun yaşayanlar filtreleri tek tek kapatıp denesinler. Filtrelerden biri muhakkak engelliyordur. Birde DNS i kapatıp deneyin sorununuz büyük ihtimal çözülecektir.

• Bugün itibariyle Firefox üzerinde YouTubeda reklamları engelleyemiyor, sizde de aynı durum mevcut mu?

• Son güncellemeden sonra pek etkisi kalmadi gibi. Ücretli android kullanicisiyim.

• batur17 kullanıcısına yanıt
    Bende 4.6.2 yuklu.ben de ucretli android kullanicisiyim ama aksine cok iyi işliyor bende

• aile paketi almayı düşünüyorum ömür boyu kişi başı 110 tl 7 kişi alacağım.

x, instagram, sofasoccer livesoccer gibi uygualmaları kullanıyorum reklamları engelliyor. ayrıca tüm sitelerde de engelleme yapıyor harika ötesi bir şey zamandan tasarruf ve reklam görmüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuslaKing48 -- 14 Eylül 2024; 12:33:58 >
  • TuslaKing48 kullanıcısına yanıt
    Sosyal medya uygulamalarındaki reklamları engellemiyor veya hangi ayarı kullanıyorsunuzda engelliyor deniyelim bizde.

Safariden kullanıyorum. Kısa yol ekledim. Appleri sildim.

• İng x gibi uygulamalar hariç diğer uygulamalardaki reklamları engelliyor

• TuslaKing48 kullanıcısına yanıt
    Evet tarayıcıda engelliyor ama uygulamada engelleyeni daha bulamadım.

Safariden kısa yol ekledim ben 1 saatte alıştım. Fastestvpnde var çok hızlı kullanıyorum. Gerek yok 4 tweet okuyorum 1 reklam görüyorum saçmalık.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.