< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (59. sayfa)
-
-
Adguard'ı her platformda öneriyorum. şu linkten siteye üye olarak adguard aile planını $18.97 ücrete ömür boyu alabilirsiniz. Site güvenilir merak etmeyin.
-
mynet te sorun yaşıyorum adguard açık olunca sayfa aşağı inmiyor. Bilen varsa destek lütfen
-
Filtre ayarlarını sıfırlayıp deneyin isterseniz. Birde tarayıcı dan geçmişi felan temizleyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekşi Sözlük Android uygulamasında eskiden reklamları engelleyebiliyordu şimdi engelleyemiyor sebebi ne olabilir acaba bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
-
Adguard simgesi telefon da en üstte nasıl gösterilir. Yolunu bulamadım. Simgenin devamlı gözükmesini istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows için yeni sürüm çıkmış (7.19). Windows 7 kullananlar için bu sürüm son sürümmüş, bu sürümden sonra Windows 7 desteklenmiyecek.
-
-
Samsung a34 de böyle bir yer yok hocam ya.. Çıkmıyor bende.. Android 14 var ama. Çıkmıyor bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 27 Ekim 2024; 18:24:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarları kurcalayın iyice Android telefonlarda farklılık oluyor genelde ama vardır bi yerlerde ayarı muhakkak. İnternette İngilizce olarakta bi aratın telefon modeline uygun olarak. İnşallah bi çözüm bulursunuz.
Arkadaşlar Bende Ömür Boyu Lisans Alarak Aranıza Katıldım. Web Sürümünü Pek Kullanmıyorum. Android Uygulamasını İndirdim Lisansı Aktif Ettim Lakin Ben Bir Avantajını Görmedim. Bütün Ayarları Yaptım. Uygulama Özel Dns Kapat Diye Uyarı Verdi Onu da Kapattım Daha Önce Adguard ÖZEL Dns Kullanıyordum Muhteşemdi Şimdi Aynı İşi Uygulama Yapması Lazımken Yapmıyor.
Mesela Haberler. Com Sitesine Giriyorum Tüm Sayfa Reklamlarla Dolu. Yardımcı Olabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
üst menüden anladığım kadrayıla aktif değil gibi görünüyor.
-
AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription 15.97 dolares
stacksocialAdGuard Family Plan Lifetime Deal | StackSocialhttps://www.stacksocial.com/sales/adguard-family-plan-lifetime-subscription -
Burdan satin alinan lisanslarda veri toplaniyor gibi birsey okumustum internette.Kendi sitesinden almak daha mantikli geldi bana ben kendi sitesinden omur boyu almistim zamaninda bana 6 cihaz veriyor limit olarak alacaklar icin yazayim dedim
Ayarlar -> Filtreleme -> Ağ -> Https Filtrelemeyi açman gerekiyor hocam uygulamalardaki reklamları kapamak için.
Bir sertika oluşturup buraya yüklersen görmeyeceksin reklamları.
Detaylar 🔗
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayals -- 25 Kasım 2024; 20:54:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kayıt olma ve alışveriş kısmı için bana da veri toplama amaçlı göründü. Fakat fiyatlar uygun ve yabancı forumlarda da pek şikayet göremedim. Ben satın almadım ama alınan lisansla veri toplama pek mümkün değil gibi.
-
Bu Tamamen Büyük Bir Bilgi Kirliliği ve Bilgisizlik? Lisanslar Adguard Şirketine Ait, Program Bile Adguard Şirketine Ait İken Kişiler Nasıl Bir Lisans İle Bilgi Toplayabilir ki Tamamen Uydurma? Adguard Sürekli Büyük Analiz Şirketleri Tarafından Denetime Alınıyor Tamamen Yalan
Sertifika Oluşturacaktım. Hatta Oluşturdum Ama Telefon Uyarı Verdi Eğer Sertifika Yüklerseniz Bilgilerinizin Gğvenliği Yok Olacak Diye? Buda Açıkçası Biraz Korkuttu Beni. İşte Bilgileriniz Şifreleriniz Kart Bilgileriniz 3. Şahısların Eline Geçer Diye? Sizce Güvenmelimiyim?
Siteye kayıt Olma, Alışveriş Tamamdır Veri Toplanıyor Olabilir Ama Lisans İle Veri Toplamları İmkansız. Ya Arkadaş Anlamadığım Bir Konu Var. Tüm Kimlik, Hastane, Reçete, Hatta Adli Bilgilerimiz Bile Korsanların Eline Geçmiş Bu Saatten Sonra Veri Toplasa Ne Toplamasa Ne? Ne Yapacaklar Benim Verilerimi. Zaten İnstagram, WhatsApp Gibi Uygulamalarla Bu Veriler Rahat Toplanıyor. Bırakın Artık Bu Gerici Düşünceleri
stacksocialAdGuard VPN + Ad Blocker Family Security Suite | StackSocialhttps://www.stacksocial.com/sales/adguard-vpn-ad-blocker-family-security-suite
Bunu aldım. 1250 TL tuttu. Sınırsız reklam engelleme, 5 yıllık vpn+dns. Çok daha uygun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X