Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.207
Cevap
61
Favori
95.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirimli ömür boyu lisans kodu nerden temin edebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows icin v7.0 stabil yayinlandi. Android surumu de guncellendi. v3.1 oldu. MacOS versiyonu yine ayni sekilde guncellendi. Yeni surumler performans ve kullanilabilirlik acisindan harika olmus.

• Join our 10th Anniversary: AdGuard Game, Prizes and Discounts
    It’s been a long 10-year journey, but we are just getting started :) And for this special day, we prepared some really special things.
    GAME, PRİZES AND DİSCOUNTS
    This time, we specifically designed a whole “AdGuard 8-bit” Game where you can win a lot of cool prizes (MacBook, iPads, Samsung tablets, AdGuard keys and more) by achieving high scores.
    Now, whether you get the prizes totally depends on you — make it to the top of players leaderboard to maximize your chances!
    On top of that, you can get PILES of AdGuard licences, since there is 50% discount on all while we celebrate!
    LET’S PARTY
    To see the full list of winnable prizes and rules check out our Anniversary blog article
    Try other AdGuard products
    Did you know that we have AdGuard for almost every device? Choose your version and give it a try!
    iOS
    macOS
    Android
    Windows

adguard.com
    AdGuard — World's most advanced adblocker!
    https://adguard.com/en/promo/10-years.html

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

• 10 yıldönümü özel %50 indirim kampanyası.

You applied a coupon "BIRTHDAY" with a discount of 50% to all types of licenses
    AdGuard Blog
    10th Birthday Party! AdGuard: The Game, Presents, and awesome Sale
    https://adguard.com/tr/blog/10years.html

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

• bende dun adguardin son surumu olan 2.0.4u yukledikten sonra macos high sierra isletim sistemimde donmalar kasilmalar ve kilitlenmeler yasadim. resmen canavar gibi calisan mackim cope donustu. programi silerek tekrar eski 1.5 surumunu yukledim su an sorunsuz kullaniyorum...
  • bende satın almak için uğraştım baya ama olmadı ziraat banka kartı ile ödeme yapılmıyor
  • Enpara hesap kartı ile az önce Premium, ömür boyu lisans aldım. KDV dahil 49.62 TL kesti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adguard'ın tarayıcı eklentisini kullanan arkadaşlar için söylüyorum; Birkaç gün öncesine kadar ben de kullanıyordum. Ama bu son güncellemelerden sonra mı niye bilmem, tarayıcının feci şekilde performansını düşürdü. Böyle bir ağırlık görmedim ben. DH'de de reklam sütunlarını engellememeye başlamıştı. En sonunda uBlock Origin'e döndüm. Eğer satın almayı düşünmüyorsanız ve eklentiyle devam etmek niyetindeyseniz, Adguard tarayıcının feci şekilde performansını düşürüyor haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

Önceleri böyle bir sorunum yokken son bir kaç gündür, adguard açıkken yukarıdaki bildirim çubuğunda vpn simgesi görüntüleniyor ara ara. Benim telefonum rootsuz ve adguard reklamları dns kullanarak engelliyor ama öncesinde de aynı şekilde engellerken bu vpn uyarısı çıkmazdı.

Bununla alakalı mıdır bilmiyorum, açık kaldığında bazı zamanlarda belli bir süre sonra internete bağlanamıyorum ve bu yüzden mesajlarım, e-postalarım gelmiyor. Adguard'ı açıp kapatınca hemen düzeliyor ama bu şekilde can sıkıcı bir kullanım sunuyor. Neden böyle yapıyordur sizce?

Telefonuma yeni bir güncelleme geldi ve onu kurdum, güncelleme sonrasında bu sorunu yaşamaya başladım. Bununla alakalı mıdır, adguard'ı silip baştan mı yükleyeyim acaba? Benzer bir problem yaşayan ya da bir çözüm önerisi olan var mıdır?
    Bende aynı durumu yaşıyorum,indirimden faydalanıp 50 tl.ye geçen gün satın aldım.
    Whatsapp, outlook vs. İnterneti resmen engelliyor, bildirimler gelmiyor. Çok feci bir durum, chrome dan bu foruma bile giremiyorum.
    Kapatıp açınca girebiliyorum.
    Bi ayar vs. yapmamız mı gerekiyor?

• Bende durum çözülmedi, ben de sildim ve kullanmıyorum. Keşke böyle olmasaydı.

• Arkadaşlar ben bunu kullanıyorum ama Safari 'de hep sıkıntı çıkartıyor gibi geliyor bana ? Yani sistemi yeniden kurup yüklesem bile temiz sistemde yine de Safari kapanıyor sayfalar açılmıyor falan filan.Yani daha 1 haftalık sistem.Temiz..Safari niye çöküp duruyor ki ? Sayfalara giremiyorum wi-fi kapatıp açmak zorunda kalıyorum resmen girmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

Bende durum çözülmedi, ben de sildim ve kullanmıyorum. Keşke böyle olmasaydı.
    Keşke, Lg G5 Android 8.0 da pek bu problemler yoktu.
    Acaba Android 9.0'a uyumlu yapamadılar mı,
    Bi ayarı vs.varsa bilenlerin paylaşmasını rica ediyoruz.:(

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Arkadaşlar ben bunu kullanıyorum ama Safari 'de hep sıkıntı çıkartıyor gibi geliyor bana ? Yani sistemi yeniden kurup yüklesem bile temiz sistemde yine de Safari kapanıyor sayfalar açılmıyor falan filan.Yani daha 1 haftalık sistem.Temiz..Safari niye çöküp duruyor ki ? Sayfalara giremiyorum wi-fi kapatıp açmak zorunda kalıyorum resmen girmek için.
    Mac’mi yoksa iPhone’mu?

• @evoevi ve @eyoruk, MacOS için nightly sürümünü indirin. Büyük ihtimal düzelecektir. Changelog kısmında çökme sorununa çözüm için yama uygulandığı belirtilmiş.

Link: https://agrd.io/mac_nightly

@bark_41 ve @maxi_rocker, Siz de aynı şekilde Android için nightly sürümünü indirin. Aynı şekilde büyük ihtimal düzelecektir. Çünkü, changelog kısmında Anroid P için yama uygulandığı belirtilmiş.

Link: https://agrd.io/android_nightly

• Mac.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple kısıtlaması sebebi ile Safari'de 50.000 filtre sınırı var.Acaba bu sınırı aşmış olabilir misiniz.Belki bundan kaynaklanıyor olabilir.Çok fazla filtre seçimi sınırın artmasına neden olur.
    Şu an başka bir çözüm aklıma gelmiyor.@eyoruk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Apple kısıtlaması sebebi ile Safari'de 50.000 filtre sınırı var.Acaba bu sınırı aşmış olabilir misiniz.Belki bundan kaynaklanıyor olabilir.Çok fazla filtre seçimi sınırın artmasına neden olur.
    Şu an başka bir çözüm aklıma gelmiyor.@eyoruk
    Sanmıyorum.
    Çokca bu sorunu yaşadım çünkü.Format attık yine oldu yine oldu.Ben anlam veremiyorum neden başıma geliyor ? Apple destek eklenti nedeniyle diyor başka da neden gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

@evoevi ve @eyoruk, MacOS için nightly sürümünü indirin. Büyük ihtimal düzelecektir. Changelog kısmında çökme sorununa çözüm için yama uygulandığı belirtilmiş.

Link: https://agrd.io/mac_nightly

@bark_41 ve @maxi_rocker, Siz de aynı şekilde Android için nightly sürümünü indirin. Aynı şekilde büyük ihtimal düzelecektir. Çünkü, changelog kısmında Anroid P için yama uygulandığı belirtilmiş.

Link: https://agrd.io/android_nightly
    Teşekkürler.Hemen yüklüyorum.

• Paylaşmış olduğunuz gecelik sürümü yükledim. Evet bildirim sorunları ve internet kesilmeleri bitmiş görünüyor.
    İlginiz için çok teşekkürler.

• Rica ederim. Duzelmesine sevindim.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.