Bildirim
AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (33. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Iosta var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Bilgi için teşekkür ederim. Ancak ben Adguard satın aldım. AdGuard verimli kullanmak için ayarları hakkında bilgi istemiştim.
sağlıcakla -
Yazmak istediğinizi biraz açar mısınız? Bu arada alıntıladığım mesajı okudunuz mu? Kişi Premium lisans satın aldım yazmış. Premium lisans satın aldıysa zaten iOS'da da kullanamıyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: eagleoneye
Iosta var -
app store de 2 tane adguard var. biri normal adguard premium lisansı girebilir onunla safaride reklamları engeller. ikinci adguard pro. bu tüm uygulamalarda geçerli reklamları engelliyor.
-
Anladım. Diğer mesajımı sildim. Açıklamanız için teşekkürler. iPhone kullanıcıları için kötü bir durummuş. -
-
-
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B
Hangi uygulamayı satın aldığınızı bilmiyorum ama görseldeki filtreleri seçin sadece.(NoCoin hariç)Ben uzantıyı kullanıyorum.
Alıntıları Göster
Premium Lisans aldım. Adguard Programını kurdum. Uzantı olarak kullanmak daha iyi ise uzantıya dönebilirim.
sağlıcakla
-
bugün premium lisans alacaktım fakat fiyatlar biraz yükselmiş daha doğrusu geçen gün kampanya vardı sonlanmış bugün 1 pc +1 ios/android 84 TL görünüyor geçen gün 54 TL idi. bu tür inrimleri sitesine hergün bakmadan nasıl takip edebiliriz bilgisi olan var mı ? -
Ekran görüntüsündeki aynı filtreleri kullanmanız gerek.Ben Windows programına gerek duymadığım için almadım.Program biraz daha gelişmiş özelliklere sahip.
@ring
AdGuard Blog'u takip edebilirsiniz.adguard.comAdGuard Blog - Be the first one to hear about AdGuard latest releases, our plans and special offers. Follow industry news and most recent ad blocking related publications with AdGuard blog.https://adguard.com/en/blog/index.html
@Endimiyon
-
AdGuard şirketi neden şu Rusya ile bağları tamamen kesmiyor, anlamış değilim. Ne güzel merkezlerini taşımış fakat hala Rusya ile bağları var. Çok rahatsız edici bir durum. AdGuard kayıt falan tutmuyoruz diyor tamam da, Rusya'nın bu konularda çok katı kanunları var. Birkaç ay önce kaç tane şirket Rusya'dan çekilmek zorunda kaldı. Bunlar hep yeni kanunlarından dolayı gerçekleşti. Umarım AdGuard, Rusya ile bağları tümüyle keser. Rusya ve Çin IP adresli bir hostname görsem direkt çekiniyorum. Yurtdışında birçok kişide bunun bilincinde. Reddit'e baktığımızda onlarca sayfada tartışması var.
AdGuard DNS
-
benim de şöyle bir sorunum var ad guard 6 aylık deneme sürümünü indirdim kullanıyorum fakat spotify premium açtığımda örneğin şarkıyı ileri veya geri sarmaya çalıştığımda şarkıda donma oluyor ses takılıyor fakat ad guard ı kapadığım anda anda hemen düzeliyor belli ki uygulama içinde reklamları engelllecek bir filtre var o filtreyi nasıl kapatabilirim ? -
benim de şöyle bir sorunum var ad guard 6 aylık deneme sürümünü indirdim kullanıyorum fakat spotify premium açtığımda örneğin şarkıyı ileri veya geri sarmaya çalıştığımda şarkıda donma oluyor ses takılıyor fakat ad guard ı kapadığım anda anda hemen düzeliyor belli ki uygulama içinde reklamları engelllecek bir filtre var o filtreyi nasıl kapatabilirim ? -
Spotify reklamları engelleyen hesapları kapatacağını açıkladı.Bence o uygulamayı listeden çıkarın.
https://pazarlamasyon.com/spotify-reklam-engelleme-uygulamalarina-karsi-onlemini-aliyor/
@Endimiyon -
Üstte gösterdiğim şekilde Spotify'ı istisnalara ekleyin. C:\Users\Sizin kullanıcı adınız\AppData\Roaming\Spotify\Spotify.exe
Spotify özellikler/hedef kısmında tam yolunu belirtir. Zaten normalde de AdGuard 7.x sürümü Spotify'ın reklamlarını engelleyemiyor ya da listeye hiç almıyor. Siz de sorun çıkartması ilginç.
Mesela ben Spotify Free kullanıyorum. AdGuard, Spotify'ı istisnalara eklemesem bile reklamları engellemiyor. Reklam domainlerini tespit ettim. DNS tabanlı kara listeme ekledim de anca öyle engelleyebildim. Reklam hostları basitçe hosts dosyasına eklense de engelleniyor. Ama PC'de VPN kullanılıyorsa hosts listesi işe yaramıyor. 2 şarkıda bir reklam çıkıyordu. Şimdi indirme hariç rahat rahat dinliyorum.
-
maaalesef işe yaramadı programı sildim yükledim o da işe yaramadı en son sürüm kullanıyorum her iki programı daquote:
Orijinalden alıntı: Der Meister.
Üstte gösterdiğim şekilde Spotify'ı istisnalara ekleyin. C:\Users\Sizin kullanıcı adınız\AppData\Roaming\Spotify\Spotify.exe
Spotify özellikler/hedef kısmında tam yolunu belirtir. Zaten normalde de AdGuard 7.x sürümü Spotify'ın reklamlarını engelleyemiyor ya da listeye hiç almıyor. Siz de sorun çıkartması ilginç.
Mesela ben Spotify Free kullanıyorum. AdGuard, Spotify'ı istisnalara eklemesem bile reklamları engellemiyor. Reklam domainlerini tespit ettim. DNS tabanlı kara listeme ekledim de anca öyle engelleyebildim. Reklam hostları basitçe hosts dosyasına eklense de engelleniyor. Ama PC'de VPN kullanılıyorsa hosts listesi işe yaramıyor. 2 şarkıda bir reklam çıkıyordu. Şimdi indirme hariç rahat rahat dinliyorum.
-
Windows 10 kullaniyorsaniz Microsoft uygulama marketinde Spotify var. Bir de oradakini denerseniz/yuklerseniz belki bir farklilik olur. Bunun disinda su anda aklima bir cozum yolu gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yorumlarınız için teşekkürler windows 7 kullanıyorum sanırım yapacak bir şey yokquote:
Orijinalden alıntı: Der Meister.
Windows 10 kullaniyorsaniz Microsoft uygulama marketinde Spotify var. Bir de oradakini denerseniz/yuklerseniz belki bir farklilik olur. Bunun disinda su anda aklima bir cozum yolu gelmedi. -
Ömür boyu lisans alıp rahatladım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X