Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.207
Cevap
61
Favori
95.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ömür boyu sürümü satın aldım. Android için. 1 hafta iyiydi. Sonra hiç bir işe yaramadı. Paramı geri istedim. Yatırıcaz dediler. Mevzu böylece kapandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar, windows için programını kurdum fakat foxplayden dizi izlerken yine ara ara reklam giriyor yüksek sesli olanlardan hemde. Filtrelemelerde mi hata var nerde hata yaptım?
  • android için rom kullanıyorum, rom'un içerisinde dahili reklam engelleme host bölümü mevcut.
    alternatif olarak adaway kullanabilirsiniz. kendi host dosyalarınızı atabilirsiniz.
    en stabil çalışan bunlar.
    blokada var birde onlarda aylık 5 euro gibi saçma bir fiyat politikasına yöneldiler. eskiden ücretsizdi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

android için rom kullanıyorum, rom'un içerisinde dahili reklam engelleme host bölümü mevcut.
    alternatif olarak adaway kullanabilirsiniz. kendi host dosyalarınızı atabilirsiniz.
    en stabil çalışan bunlar.
    blokada var birde onlarda aylık 5 euro gibi saçma bir fiyat politikasına yöneldiler. eskiden ücretsizdi bu.
    Rom nasıl bir rom?

• reklam engelleme candır , onun sayesinde siteler daha güzel ve güvenli
  • masik rom
  • quote:

masik rom
    Dws lite ın Windows 10 üzerinde yaptığı işlemlerin benzerini android için yapıyor. Ancak Xiaomi içinmiş bu. Huawei'ye uyar mı ki bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 12 Ekim 2019; 15:5:29 >
  • kendi modelini araştır.bizimkini de ruslar yapıyor.
  • quote:

kendi modelini araştır.bizimkini de ruslar yapıyor.
    Bu akşam bi karıştırayım bakayım ne çıkacak..

• hiç bişi yapamazsanız bile adguard dns girin.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    blokada ücretsiz. dahili vpn hizmeti eklediler o ücretli. yanlışınızı düzeltin.

• rexpos R kullanıcısına yanıt
    tamam düzeltirimde zaten vpn ile engellemiyor mu bu ?
  • aschil kullanıcısına yanıt
    yerel sahte vpnden bahsetmiyorum. ip adresi değiştiren vpn var blokada içerisinde o ücretli.

• quote:

hiç bişi yapamazsanız bile adguard dns girin.
    Bak bu hiç aklıma gelmedi. Hemen giriyorum

• Arkadaşlar bir senelik üyelik aldım android için, çalıştığı zaman çok iyi ama pil ayarları yapmama rağmen sistem uygulamayı sürekli kapıyor. bir türlü çözemedim problemi. Var mıdır sürekli açık kalmasının bir yolu?

• Adguard ayarları sapıttı galiba durup dururken youtube reklam engelleme şeysi bozuldu siyah ekran var ses var ama görüntü yok.. kapatınca düzeliyor ama reklam giriyor.. nasıl çözücez?
  • Telefon a uygulamayı yükledim. Telefonda diğer uygulamalar kapanmaya donmaya çalışmamaya başladı. Düzgün çalışması için Ne yapmam lazım

• adguard.com
    Bir lisans satın al | AdGuard
    https://adguard.com/tr/license.html

Lisans seçenekleri nelerdir?
    Kişisel lisans basitçe 3 cihazlık bir AdGuard lisans anahtarıdır.
    Aile lisans 9 adet cihazı kapsar.
    İsterseniz lisans sürenizi kendiniz belirleyebilirsiniz: Yıllık (abonelik yıllık faturalandırılır) ya da Ömür boyu (1-kez ödeme yapılır)
    AdGuard lisans anahtarları çok amaçlıdır ve tüm cihazlarda çalışır. (Windows, MacOS, Android, iOS).

Change in AdGuard’s pricing plans ⚡PS: New licenses activate ANY device
    Hi everyone!

This is to inform you that we have just moved to the new pricing plans. See all the details here:

WHAT’S CHANGED

In short, we have only 2 license options now — Personal (up to 3 devices) and Family (up to 9 devices).
    Both can be 1 year or Lifetime.
    And new license keys are universal — they work on any device.

Why is this new approach better? Now you can favorably protect all your devices without having to wonder which type of license to choose (remember that Standard/Premium/Mobile mischief?). It’s all crystal clear now.

Once again, find more details in our blog at the link above.
    And if you have any questions, contact our support team at support@adguard.com.

Best regards,
    AdGuard Team
    AdGuard Blog
    Moving to new pricing plans
    https://adguard.com/en/blog/new-licensing-system.html

• cadılar bayramı indirimi gelmiş, ihtiyacı olanlar veya denemek isteyelnerl için link
  • Aylık ödeme mümkün mü?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.