Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.207
Cevap
61
Favori
95.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

bu yerel vpn şarjı sömürür mü hocam

Alıntıları Göster
    şarj sömürmüyor ama illaki az da olsa kullanıyor. ama şöyle düşünmekte fayda var. mobil veri tüketiminden tasarruf sağlıyor. bir de reklam ve takipçiler yüklenirken oluşan şarj tüketimini de engelliyor. gerçekte şarj tüketimi az oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexpos -- 23 Şubat 2020; 19:25:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adgurd i nas cihazina kurup ev agi icin dns uzerinden adblock yapan var mi yada pihole denemeyi olan?

• selamlar bu adguardı program ekle kaldırdan sildim ama hala penceresi açılıyor bilgisayarı actıgımda ve aktifleştir diyor. nasıl kaldırırım bu programı tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsar

Adgurd i nas cihazina kurup ev agi icin dns uzerinden adblock yapan var mi yada pihole denemeyi olan?
    @nsar Evet, sormak istediğiniz nedir?

@Mehmet Öz, Bu araçla (link) kaldırabilirsiniz.
  • Selamlar kendi sitesinden adguard lisans almaya çalışırken hata alıyorum

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]
  • Ödeme yöntemin banka tarafından reddedilmiş.

@koniqx
  • Cep telefonundan linkteki siteye girip birkaç ürüne tıklar mısınız? Ürünler mobil sitede açılmıyor. Masaüstünde açabiliyorum. (Akıllı telefon olmadığı için kontrol edemiyorum.)

www.beymen.com
    Erkek T-Shirt Modelleri ve Fiyatları 2020 | Beymen
    https://www.beymen.com/erkek-giyim-t-shirt-10122
  • androidde adguard aktif ya da pasifken açılmıyor. herhalde android engellediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexpos -- 14 Mart 2020; 3:43:45 >
  • Bankayla görüştüm sorun yok dediler
  • AG Win. tarafında yeni güncelleme AdGuard v7.4 beta 1 (16 Mart 2020). Yeni assistant çok kullanışlı olmuş. Eskisi de hala duruyor, fakat ben yenisini daha kullanışlı buldum. Büyük değişiklikler yapılmış.

adguard.com
    AdGuard Assistant | Overview | AdGuard
    https://adguard.com/en/adguard-assistant/overview.html

• Modeme Adguard DNS girili. Bu aralar kullanımı yoğunlaştı herhalde internet hızında düşün oldu. Oyunlarda pingim yükseliyor. Tüm cihazlarda reklam engellemesi açısından iyi ama bu olmadı.
  • bu pencereyi nasıl engelleriz
    [simage]AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU][/simage]
    bir de adguard windows uygulamasına bir siteyi engellemeyi nasıl ekleriz
  • @Onurmsq

Hangi filtreleri kulanıyorsunuz? O ekran bende çıkmıyor. En iyi koruma için aşağıdaki filtreleri seçmeniz lazım.

quote:

AdGuard Temel
    AdGuard Can Sıkıcı Öğeler
    AdGuard Sosyal Medya
    AdGuard İzlenme Koruması
    AdGuard Türkçe

Reklam engelleme uyarılarını atlamak için mutlaka Temel filtre,Türkçe filtre ve Can Sıkıcı Öğerler filtresinin açık olması gerekli.

Windows uygulamasında reklam engellemek için ekran görüntüsündeki işlemi yapın.

• Windows uygulamasinda hersey acik. Bir turlu o pencereyi yok edemedim.
    Kendi elimle manuel sectim orayi yine olmadi. Sayfa yenilenince tekrar geliyor.
    Sonra tarayici eklentisini kurdum. Hem mozillaya hem chrome a ikisinde de engelledi. Cok sorunsuz tarayici eklentisi.
    Bosuna para vermisiz. Adguard premiuma.

• AdGuard 3 Ay/3 Cihaz için ücretsiz lisans dağıtıyor. Uzun süreli denemek isteyenler için iyi bir fırsat.

Direkt Link:
    auth.adguard.com
    AdGuard — World's most advanced adblocker!
    https://auth.adguard.com/registration.html?promo=health_2020

Kaynak Link:
    AdGuard Blog
    AdGuard offers free licenses to make your web experience better while you stay at home
    https://adguard.com/en/blog/stayhome.html

• Arkadaşlar merhaba ben chrome üzerinden adguard reklam eklentisini kullanıyorum. benim sorunum ise, dile özgü kısmında türkçe aktif ama vpn ile diğer ülkelerden bağlandığımda diğer dillerde aktif oluyor. sadece türkçe ve istediğim dillerin aktif olmasının bir yolu yok mu? Daha doğrusu şu anda dile özgü işaretli değil ama türkçe aktif yazıyor, çalışıyor mu onu anlamak istiyorum.
  • AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

Daha sonrasında istediğiniz dilleri yandaki kutucuğa tıklayarak (Ben de sadece Türkçe aktif) aktif edebilirsiniz.

• slm,

adguard deneme lisanslı kurdum ve 2 hafta kullandım çok beyendim. gerçekten herşeyi engelledi, bunuda engelleseymiş dediğim birşey olmadı. deneme süresi bitince google amcadan korsan tam sürüm kurdum, crack li. bu sefer kimi sitelerde engellerin devam ettiği gördüm. programda lisans kısmına girince lisans ban yiyordu.

bende ömür boyu lisans aldım şuan ama giremiyorum programa. programı güncelle dediğimde hata veriyor, internet bağlantısı kesik sanırım. anladığım kadarıyla korsan lisanslarkene windows tan bi ayarları değiştirdiler ama onları değiştiremiyorum.

nasıl düzeltebilirim bilen var mı ?
  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Asagidaki kaldirma araciyla kaldirin, cihazi yeniden baslatmanizi isteyecektir. Sitesinden en son versiyonunu indirin/kurun ve lisansinizi girin.

https://cdn.adguard.com/public/Adguard/tools/Uninstall_Utility.zip

• Arkadaşlar adguard 9 cihaza kadar ömür boyu lisans indirime girmiş kaçırmayın derim.
    StackSocial
    Get Rid of Annoying, Intrusive Ads and Protect Your Device from Malware with This Advanced Ad Blocking App
    https://stacksocial.com/sales/adguard-personal-plan-lifetime-subscription

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.