Şimdi Ara

Adidas AX2 trekking-outdoor bot (fiyat düştü 200.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Ayakkabayı amazondan aldım. Ama bana büyük geldiği için satıyorum. Hiç bir kusuru yok zaten daha bugün teslim aldım. İade etmedim. Tekrar kargo parası felan bekleyeceğim. Bilgisayar sarf malzemeside almıştım yanında vergiye girdi. 270 lira civarına geldi. Bursa içi elden satışını yaparım. Diğer illerdende teklif gelirse yardımcı olurum ayarlarız bir şekilde. Merak ettiklerinizi veya satın alma talebiniz için telefonumdan her şekilde ulaşabilirsiniz. Her saat uygunum. Fiyat konusunda her halukarda anlaşılır, ama bir fiyat belirleyelim. 325 diyelim.Zararına veriyorum. 200 son fiyat.

05304194274

Teşekkürler.. Saygılarımla.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ayakkabının türkiye fiyatı bellidir. 41,5 numarası zamanında 459 liraya satıldı. çok takip ettim oradan biliyorum ayrıca amazondan alma nedenimde fiyatının çok uygun olmasıydı ama kısmet olmadı. birşeyi çok isteyince böyle oluyor demek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 18 Aralık 2016; 12:57:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 270 liraya aldığınız ürünü 320 liraya mı satıyorsunuz ben mi yanlış anladım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

270 liraya aldığınız ürünü 320 liraya mı satıyorsunuz ben mi yanlış anladım?

Hayır ben sadece bir fiyat attım kafadan. 270'dende verebilirim. Zaten kullanmayacağım kenarda duracak. 325 diye fiyat belirttim sadece aslında fiyat yazmayacaktım ama kurallar gereği yazdım. Talip olan biri çıkarsa 270 veya bir miktar üstü gönlünden ne koparsa anlaşırız. Ama 270 ve altları olmaz.

Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ayakkabı kaç numaradır ? siz normalde kaç giyiyorsunuz da bu size büyük geldi ?
  • 41 ve 41.5 numara. Ben normalde 40.5 giyerim. Adidas ve Nike'da. Ama bana nedense hafif bir şekilde büyük geldi ayağım içinde sımsıkı durmadı.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 12 Aralık 2016; 16:47:48 >

• Hocam satış ilanınız kötü zamana denk gelmiş.. Boyner mağzalarında 204TL'den satılıyor aynı ayakkabı..https://www.morhipo.com/adidas-ax2/16416626/detay?q=Ax2
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadusum

Hocam satış ilanınız kötü zamana denk gelmiş.. Boyner mağzalarında 204TL'den satılıyor aynı ayakkabı..https://www.morhipo.com/adidas-ax2/16416626/detay?q=Ax2

Vallahi öyle olmuş. Bizde 200'den veririz artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.