Şimdi Ara

Adidas Ayakkabı Nasıl Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu resimdeki ayakkabıyı almayı düşünüyorum fiyat 117 ytl.
    sizce nasıl güzel mi?ayakkabı barcin.com da var ordan kredi kartıyla almayı düşünüyorum.daha önce barcin.com dan alısveris yapan var mı problem olur mu kredi kartıyla alısveris yapmak.ayrıca ürün gelmemesi v.b bi durum olur mu.

• ne kadar bayıldın buna
  • daha bayılmadım buna bayılmayı düşünüyorum aynısını bi mağazada gördüm ama başkası satın almış başkada yoktu.bende netten alayım dedim.ürün güzel ama değil mi.ürünü barcin.com dan alacağım şüphelerim var barcin.com hakkında.kredi kartı geçeceğim çünkü.
  • berbat.
  • Zevk senin sen giyeceksin.Benim hoşuma gitmedi zaten 117de vermem pahalı kaçar bana
  •  Adidas Ayakkabı Nasıl Sizce?

Adidas Top Ten series
  • çok sade
  • bende sade seviyorum siyah-beyaz(BJK LIYIM ) :d
  • güzel
  • Bana da çok düz geldi. Bir albenisi yok. Barcin.com'a güvenebilirsin. İzmir'in en büyük spor marketi denebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingo crepuscule

güzel

bende beğendim. sade ve hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WriterHuman

Adidas Top Ten series

bunların 47 nosu varmıdır ya
  • Aynısının siyahından bende var önü söküldü
  • pek beğenmedim.
  • başka yorumlar yok mu?.üstüne basa basa soruyorum barcin.com dan alısveris yapan var mı veya güvenebilirmiyim kredi kartı geçicem.ayrıca ayakkabı benim gösterdiğim nasıl?.diğer yorum yapan arkdaşlara çok teşekkür ediyorum.
  • Benim boşuma gitti
  • çok bayılmışsın be dayı bence değmez
  • Birisi bişey almadan önce özellikle giyim vb. şeyleri aldım nasıl iymi demek ve göstermek çok ayıp.. Ayrıca zevkler kendi kişiliğinize göre seçim yapmanız gerekir başkası beğensin diye ürün alınmaz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.